262

Сериозно говоря

преди 11 години

Борисов, най доброто което можеш да направиш за народа си докато имаш все още власт е да спреш помощите на *** и парите да ги дадеш на всяка българка решила се на второ и трето дете. Така ще спасиш нацията си и един ден това ще го пише в историята на България. Послушай ме и няма да сгрешиш!Ама какво щял да каже света ? Да каже каквото иска ! Бъди патриот и спаси своя народ !

261

ДО 321

преди 11 години

МНОГО Е ДЪЛГО- САМО ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ОПОЗИЦИЯТА МОЖЕ ДА СВЪРШИ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО. ДА ОСТАВИ ГЕРБ САМИ В ПАРЛАМЕНТА, КЪДЕТО ТЕ СА МАЛЦИНСТВО И ДА БЛОКИРА РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА- ПРОСТО И ЯСНО. ПЪК ТОЯ *** БОЙКО, КОЙТО КАЗВАШЕ, ЧЕ ОСТАВКАТА МУ Е В ДЖОБА, ЩОМ НЕ РАЗБИРА ОТ ДОБРО, МОЖЕ И ПО ДРУГ НАЧИН. СТАЧКУВАТ: МАЙКИ, ПЕНСИОНЕРИ,ПОЛИЦАИ,ПУШАЧИ,РАБОТЕЩИ В СОПОТСКИТЕ ЗАВОДИ, В ОЦК КЪРДЖАЛИ И БОЙКО ВИКА- ОКЕЙ СМЕ. НАГЪЛ *** ! ДАЙ ОСТАВКАТА !

260

Тошко

преди 11 години

До Анонимен Че защо да ходим на работа? По-добре при Борисов за помощ.Не е чак толкова лош.Ще задели и за нас малко от краденото.

259

За ГЕРБ !

преди 11 години

Ще гласувам за ГЕРБ срещу 21 456 лева. Догодина в края на м. юни ще ми трябват точно толкова. Мисля, че Цветанов ще се справи, както се е справял и до сега. Искам ги в брой, без значение дали са от еврофондове, от бюджета, пари на партията, крадени, мръсни или чисти.

258

Анонимен

преди 11 години

До 311! Народът може да свали всяка власт, даже и без да излиза на улицата! Отложете плащането да данъците, местните данъци и такси за края на годината!

257

Анонимен

преди 11 години

ТИ ПЪК С КАКВО МОЖЕШ ДА ИМ ПОМОГНЕШ- ЩЕ ПУСНЕШ НЕКОЙ ЛАФ , ЩЕ ГИ ОБИДИШ ИЛИ НАПСУВАШ- ТОЛКОВА ТИ Е МОЖЕНЕТО, ВИДЯХМЕ ТЕ ВЕЧЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ. ТО НА ТЕБ ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ТИ ПОМОГНЕ.

256

Анонимен

преди 11 години

ДА СЕ РАДВАМ ЛИ, ЧЕ ХОРАТА НАЙ-НАКРАЯ ПРОУМЯХА КОЙ ГИ ИЗЛЪГА НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ ИЛИ ТОВА ПРОСТО Е ЗИМНА ДЕПРЕСИЯ ?

255

Анонимен

преди 11 години

Народът ни е казал:Дайте на простака власт и му гледайте сеира!

254

ОТ 307

преди 11 години

ДВЕТЕ КАЛИНКИ, КОИТО СА МИ СЛОЖИЛИ МИНУСИ, ДА СИ ТЪРСЯТ СПЕШНО РАБОТА, ЧЕ СЛЕД МАЛКО ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ ПАТРОНА СИ И ТОГАВА -ГЛАД

253

До 309

преди 11 години

Авторът на пост 303 напусна форума. Той е сеирджия, чул от някъде , че Световния лидер щял да реже някаква лента и хукна натам. Ти недей да се косиш за това , че плюят по уважавания от нас лидер. Дай двамата да помислим, какво ще правим след юли догодина, когато доцент Борисов ще се разхожда с пранги, като каракачанска мечка ? Време е да оттеглим подкрепата си за него и да преминем в "другий полк". Бареков е на същото мнение.

252

Анонимен

преди 11 години

Ало,днес е работен ден вземете поработете малко,защото ще питате къде *** гладните - и Бойко не може да ви помогне

251

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО Е ВЧЕРАШЕН ВЕСТНИК И ТОЙ ГО ЗНАЕ, ЗАТОВА С ПОСЛЕДНИ СИЛИ СЕ ОТБРАНЯВА.

250

a

преди 11 години

Бойко, избраха те на този пост именно с номера със спасителя, а сега се сърдиш. Писна ни от твоите представления.

249

Гласоподавател

преди 11 години

"9 хиляди студентски кредита за над 32 милиона лева", което е равно на 3550 лв. на кредит?! ***, та това не може да покрие дори разходите квартирата, пък после ще има и лихви.... също както приказките ти за 35-те милиарда депозити и реалността над 80 % от тях да са под 1000!?!! лева... започвам да се убеждавам, че този човек има нужда от психиатър и задължително лечение. То бива да си живееш в измислена реалност, но чак пък толкова.. Все сме си избирали неподходящи управници, но чак пък луд

248

Анонимен

преди 11 години

АКО ОПОЗИЦИЯТА РЕШИ, САМО ЗА ЕДНА СЕДМИЦА МОЖЕ ДА СВАЛИ БОЙКО БЕЗ УЛИЧНИ ПРОТЕСТИ И МИТИНГИ- ПРОСТО ДА ПРЕДИЗВИКА ПАРЛАМЕНТАРНА КРИЗА, КАКТО ВЧЕРА ПОКАЗА , ЧЕ МОЖЕ И КРАЙ НА БОЙКО. ДОСЕГА Е УПРАВЛЯВАЛ С НЕГЛАСНАТА ПОДКРЕПА НА ОПОЗИЦИЯТА- ВЧЕРАШНИЯ ДЕН ГО ДОКАЗА.

247

Биг Брадър

преди 11 години

Радостта на на народа: тризначките, Панайот и черешката на тортата Бойко Борисов!Първите публиката ги изгони от къщата, ама Божеството се е окопало и с последни сили си брани поста!Тези герои, като ги плюят си мислят, че Божа росица ги капе!

246

do 303

преди 11 години

Това ли е цялата ви критика, ако това е нивото на опозицията, по-добре пак те да управляват: Тиква, пожарникар, психар, мутра и т.н. Едни и същи епитети се постват на кило. Много ми отъпявате, стига вече с тези клишета, от Позитано 20 не ви ли правят някаква пресявка, някакъв кастинг. Разбирам, в материално затруднено положение сте, но бъдете по-оригинални. Така наместо да помагате на БСП/ДПС им вредите, хората си казват, по-добре ББ отколкото тези ***, само им вижте подръжниците..:)))

245

анонимен

преди 11 години

той да не се мисли за бог-стига вече с това ,,аз' няма нищо вечно

244

Анонимен

преди 11 години

ВЧЕРА СЛУШАХ ИНТЕРВЮ С ШЕФА НА КАДРИТЕ НА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ- ПРИ ПРОВЕРКАТА НА ДОКУМЕНТИТЕ НА МИТНИЧАРИТЕ, ОТ ПРОВЕРЕНИ 130 ДИПЛОМИ 23 СА СЕ ОКАЗАЛИ ФАЛШИВИ. ЧОВЕКЪТ КАЗА- СТРАХ МЕ Е ДА СИ ПОМИСЛЯ КОЛКО ХОРА С ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ РАБОТЯТ ОБЩО В МИТНИЦИТЕ И ВЪОБЩЕ В БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА ИМА БЕЗРАБОТНИ ВИШИСТИ, ЗАЩОТО КАЛИНКИТЕ СА ЗАЕЛИ ВСИЧКИ МЕСТА. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.

243

До пост № 302

преди 11 години

Доц. Борисов не подлежи на лечение. При него проблемът е в това, че психиката му е силно преплетена със свинската. Той много пъти е признавал, че години наред е хранил прасета с помия, че е ял свинска мас на поразия, с лъжицата направо от тенекията. Тази му любов към прасетата създава проблеми при лечението му. През последните 4 г. той е лишен от възможността да храни прасета, това го притеснява, все пак основен занаят му е. И както виждаш изперка, окончателно. Трудно се излиза от ***.