238

пенсионер

преди 11 години

Уважаеми пенсионери, пенсионния фонд беше милиарди и беше национализиран от Т.Живков-овчар, доносник на Гешев и необразован полубългарин. След това започнаха да плащат пенсиите от Държавния бюджет и резултата е виден и до ден днешен. Б.Борисов и ГЕРБ са на власт от 3 години и нямат никаква вина за ниските пенсии. Цялата вина е на БКП-БСП-ДС. Това е истината и най-после вашите деца трябва да ви обяснят защо не трябва да се гласува за убийците на пенсионния фонд.

237

Анонимен

преди 11 години

Още ли търпите да ви мачкат? ***!

236

bla

преди 11 години

След преброяването извадиха някаква статистика, че пенсионерите в България са към 2 милиона и двеста хиляди.Е от къде да дойдат тия бонуси, като всеки един млад човек като мен на 25 години работи за няколко пенсионера.

235

пенсионер

преди 11 години

В този сайт имам чуството ,че пишат олигрофени младежи които чакат на пенсията на родителите си .

234

Анонимен

преди 11 години

След такова отношение към пенсионерите управляващите се чудят защо хората не внасят осигуровки , ами нормално е - това са пари хвърлени на вятъра !

233

Чиновник

преди 11 години

До Анонимен 263Ами направете нещо, щом ви "мори огромната администрация". Ти явно нищо не си създал през живота си, щом се чудиш кого да обиняваш за собствените си некадърност и мързел.

232

Unufri

преди 11 години

Какво по-жалко от хора, които съвсем доброволно се оставят да бъдат водени за носа!?Подава им се нещо, което изглежда доста привлекателно да му се вярва и наивника, разбира се, веднага лапва въдицата.Някой световно неизвестен журналист с лукав характер е нарекъл тези пари "бонуси" и естествено поражда вълна от възмущение сред масата наивници. Тази акция има две последици - 1-во огромно количество излъгани наивници, с чувство на удовлетворение, че са дали воля на ненавистта си за пореден път и 2-ро един злорад журналист, който потрива ръчички и се радва на вълата от емоции, които е създал, макар и с лъжа.Блажени бедните духом!

231

АНТИ

преди 11 години

Поредният абсурд на управляващите ни.Вчера премиера каза че бюджета е на минус и няма да има добавки а днес - раздадени но на определени кръгове.Народът изтрещя от раминаването между - думи и дела.Колко търпение може да има в душите на хората от подигравките на тия който са издигнали в очакване за по добро.Ето по долу четем за нападки срещу пенсионерите че искали ще започнем да се самоизяждаме а истината е че и стари и млади бедстват изнемогват вече 23 години.Срам и позор са всички управляващи

230

бла бла

преди 11 години

След преброяването извадиха някаква статистика, че пенсионерите в България са към 2 милиона и двеста хиляди.Е от къде да дойдат тия бонуси, като всеки един млад човек като мен на 25 години работи за няколко пенсионера.

229

Анонимен

преди 11 години

Е, типично по герберски! За глупости пари винаги се намират, но са пенсионерите и за децата (не чаветата!)-не! И после рев, населението застарява, хората бягат в чужбина. Ами то и и...т ще се сети защо! Ама явно ББ, Дянкоффф и сие са толкова зле, че не схващат! Или може би не им изнася да признаят истината, че се провалиха?

228

БРАННИК

преди 11 години

До Анонимен 256Има справедливост, но тя ще дойде в най-неудобния за тези хора момент.

227

hagen

преди 11 години

Аз на вестник "Сега" и на Сашо Дончев не вярвам.Защото досега казваше че не печели от транзита на газ за Б-я а се оказа най-големия посредник и определящ цената на горивото.

226

Killuminati

преди 11 години

Поне на най-бедните пенсионери с минимална пенсия дето са да бяха дали, *** наглеците са тез управляващи - 700 000 пенсионери (с най-ниска пенсия) по 100 лева бонусче е равно на 70 млн. лева. В една 'фалирала' Гърция им дават на всички пенсионери по 400 евро бонус, за какво си говорим. Тази управляваща хунта ще довърши тоз народ.

225

Българин

преди 11 години

до 241: И аз това се опитах да обясня по-долу, но повечето четящи тук, искат именно такива заглавия :)

224

Анонимен

преди 11 години

Стани, стани юнак балканскиот сън дълбок се събуди,срещу изедници гербавити българите поведи!Че сълзи кървави проливавъв робство милий наш народ;високо той ръце простирада го избави вишний бог!И тъй ний много претърпяхме,но стига толкоз да търпим,да бъдем пак, каквито бяхме,ил' всинца да се ***.Докога, братя, да се губим?Защо да се не съберем?Така ли вечно ще се трудими в робство всинца да измрем?Я вижте, братя, погледнетена ближните нам племена!От тях добър пример вземетекак си прославят имена!Станете, братя, вий станете,начало покажете вий;и сабите си запашете,и помощ ще ви се яви.На помощ майки и бащи със радост ще се затекат,а и от север храбри братятозчас ще да се появят.Догде е мъничка змията,елате да се съберем!С крака да й строшим главата,свободни да се назовем!Да стане лева наш балкански,от него вятър да повей,та гроба отоманскипод тъмен облак затъмней!Да си развием знамената,да светне нашата земя,да си прославим имената,да гинат гербави племена!

223

Чиновник

преди 11 години

Абе чета коментарите и оставам с впечатление, че почти никой от пишещите няма майка, баща, баба и дядо.

222

БРАННИК

преди 11 години

Въобще не мога да се учудя, като опре ножа до кокала и при нас може би ще се вдигнем на протест. Пффф какви ги говоря всъщност, това да се обединим е невъзможно вече. Разделиха ни за да ни владеят. Умрете от МС!

221

Анонимен

преди 11 години

До ПешоТо и ти тогава още не си бил роден ама сега си пораснал и вече пишеш глупости...

220

Анонимен

преди 11 години

Бонус ще получи и Гугушева, нищо,че врътка далаверка със сина си и майка си за 1 996 400 лева!!!!!!! Такава ли държава искахме и искаме да построим мили мои сънародници!!!!

219

Unufri

преди 11 години

Тези пари не са БОНУСИ! Наречени са така от журналисти, които искат да ви ВЪЗМУТЯТ и по този начин да ви водят по-добре за нослето и ако е рекъл Господ някой от вас да си купят от хартията им.