148

До марти 157

преди 11 години

Айде да си поркаме и пафкаме довечера, зарежи ги осакатените талибани да тичат за здраве. Пием, пеем, пушим, дамаджани сушим, и накрая се отдаваме на безразборен разврат и продължителен промискуитет - това е живота!

147

boqn4o

преди 11 години

Другарю професор, а на вас ви е удоволствие да ме гледате колко ми е неприятно в морето от цигарен дим ли?

146

марти

преди 11 години

До АнонименКакво право на избор защитаваш бре,болен идиотино???Такива като теб след време се лекуват за сметка на онези,които не знаят какво е...цигара!!!Защитавал си бил избора?!?Ти си цигара в уста ли си се родил,бре ахмак мамин???Защитавай нещо,в което има смисъл не само за личния ти кеф,ами и за останалите около теб!!!Че те на такива като теб като им разрешат днес да пушат в обособени за целта места,то утре ще поискат да пушат...навсякъде!!!Или се лъжа?!?

145

ФАШИСТ

преди 11 години

до Стършел - Вашето е НОВИНА ! Краде се от НЕВОЛЯТА НА ХОРАТА !!! МРЪСНИ ПОЛИТИЦИ !

144

Анонимен

преди 11 години

Аз съм пушач и подкрепям забраната! Но дори и да не я подкрепях, що за глупост е да приемеш закон и след няколко месеца да го отмениш??? Нима световната икономическа криза да е в последнствие на забраната за пушене на закрито в развитите държави? Имали спад в оборотите... Ами тук идва мястото на истинската конкуренция, породена от нивото на сервиз, а не от това дали някъде ще се пуши и другъде не!

143

Мими

преди 11 години

Миланчо, драги..да вземеш ти ли да се запалиш? По-отвратителен и гнусен коментар скоро не бях чела. Ей, заради такива дрънкаци няма да има поносимост към пушачите.

142

марти

преди 11 години

Според пушачите,те са тези,които крепят...бизнеса в България,без тях нямало приходи?!?Жална й майка тогава на такава държава,в която зависими от порока си хора трябва да я...тикат с цигари в уста напред!!!И защо не вземем да проведем и един референдум за това дали да се пуши свободно в обществени заведения,в страна-членка на...ЕС?!?Няма само безсмислени референдуми за...ЯЕЦ-а да правим!!!

141

Анонимен

преди 11 години

До марти 149А на тебе тъпчо комплексиран, кой ти пречи да си седиш в залата за непушачи и да си пиеш билковия чай?Или се дразниш и мира не ти дава да гледаш, че има хора които защитават правото си на избор.

140

Анонимен

преди 11 години

До 1117 ОГРАНИЧЕН ЧОВЕК!ДА! КОЛЕЖКИТЕ ПУШАТ ВЪТРЕ И НЕ ИМ ПУКА ЗА ДРУГИТЕ.А ПРОВЕРЯВАЩИТЕ СА В ДЪЛБОК СЪН.

139

boqn4o

преди 11 години

Скъпи депутати от ГЕРБ, отменете забраната за пушене "по съвест" и ние ще отменим управлението ви догодина "по съвест".

138

Стършел

преди 11 години

А забравих. На дневен ред е отново сценарият разделяй и владей. Противопоставя хората едни на други постоянно. А защо я няма новината за спешно отпуснатите 8,5 мил.лв. за срутилите се камъни затворили пътя до едно село. За 200-300 тона паднала скална маса и още толкова предстояща да се свали 8,5 мил. лв. Кой и кога направи оценка, изготви количественно стойностна сметка за два дни. Айде да са 1000 тона това прави по 8 500 лв. на куб.м. А коментирайте това де. пък няма пари в бюджета!!!!

137

Анонимен

преди 11 години

Опеделено има пропуски в закона. Изобщо НЕ трябва да се допускат пушачи на обществени места - така определено ще мирише само на евтин парфюм. Отново да се подменят личните документи с нова графа - пушач / непушач. От здравна гледна точка не трябва да се допускат и смесени бракове или съжителство. Апартейд-а пасти да яде :)

136

Анонимен

преди 11 години

Ако забраната отпадне само няколко месеца след въвеждането това ще е поредното доказателство какво жалко подобия на държава сме

135

Анонимен

преди 11 години

Кой е този проф.Миланов???Съвсем сериозно,ако някой знае да каже!Професори и академици бол в България,ама не съм чул последните години в България да се е създал някой нов технически продукт,някое научно откритие да е направено!Не живея в България,но се интересувам какво се случва особено в сферата на науката и техниката.Засега медиите в чужбина не са писали за някакво ново откритие на нашите мили,родни български учени,професори и академици,а знам че в Бг. има на килограми такива.

134

Винету

преди 11 години

ДО 139Май се разтрепера, а, никотиново наркоманче! Я излез навън и запали една да се успокоиш.

133

Гласуване по съвест

преди 11 години

Ха да видим какво ще каже съвестта на народните ни представители...

132

марти

преди 11 години

До До 135 -майка и бабаОтдалеч си личи...марковата стиковка!!!

131

sharky09

преди 11 години

До бг Koгато кажеш на някой да не си пуска кучето в детската градинка, отговора е"виж ни цялата държава , пък ти в мойто куче се оглеждаш" , твойто мнение е същото , което доказва предишното ми мнение!!!!Аз пък мога да ти кажа проблем ли ти е ровещите по кофите които все пак намират нещо за ядене , а по света има хора които умират от глад и ТИ нищо не правиш, а пък защитаваш пушачитеОтново без думи!!!!За всичко е виновен Б.Б. и ГЕРБ, само БСП и Станишев :)))))

130

Стършел

преди 11 години

За де не ме обвини някой в нещо ще кажа, че съм пушач. Прочетох почти всички коментари и не разбирам защо никой /пушач или не пушач/ не коментира две неща в статията? Първо: депутатите от ГЕРБ щели да гласуват за отмяната по съвест!!!! Ами за въвеждането и как са гласували? Явно по нареждане. Второ: Някой от тези наши "отговорни" политици идвали му на ум как ще се отрази гласуването на тази отмяна в световните медии? Т.е. променят се закони през ден през два а ужким чакаме големите инвеститори.

129

Анонимен

преди 11 години

Професор ***!