19

Анонимен

преди 11 години

до 16 - ти *** ли си? Как отговорно ще кажеш на някой, че няма да помогнеш като го виждаш да умира. Дори и пиян един доктор може да помогне на умиращ от инфаркт. И ти би предпочел пиян доктор пред доктор който ще дойде след 30мин когато си умрял. Майка ми е лекар и редовно нощем я викат да спасява комший. Тя не им е личен лекар и не е длъжна но неможе да не направиш нищо. Ако случая е такъв и доктора не е бил на работа, а са го викнали само защото е наблизо?

18

:(

преди 11 години

Голяма част от онкоболните, до колкото знам, умират от инфаркт или инсулт... на човека просто му е дошло времето. А отношението на лекарите не искам въобще да коментирам - просто е ад и за пациентите и за роднините. Всички казват, че добрите ни специалисти са в държавните болници, да не се ходи в частни, но понякога човек съзнателно избира човещината пред "опита и профисионализма" - тези новини показват защо!

17

Анонимен

преди 11 години

"Онкоболен на 66 г". с наскоро прекаран "масивен инфаркт"!... Доста вероятно е този човек да е бил вече толкова увреден, че да не е издържал на някое от страничните явления, каквито има всяко лекарство!... Може да има съвпадение между момента на поставянето на инжекциите и смъртта, без да има изрична причинно-следствена връзка. Все пак, не е изключено по една или друга причина, инжекциите да са провокирали смъртта, без да са основна причина за нея. Възможности всякакви.

16

Анонимен

преди 11 години

Не говорете глупости! Това, че е бил онкоболен, въобще не значи, че е бил на смъртно легло!Второ - дори да е бил, това е чист късмет. Пияният (1.7 промила е половин бутилка твърд алкохол) лекар можеше да попадне на пациент - малко дете например!Също така аз няма да си правя изводи за всички лекари от бърза помощ, само заради този. Не трябва да генерализираме, но този е за затвора.

15

Анонимен

преди 11 години

абе Днес, верно заглавието ви прилича че инжекция с алкохол му сложили,...Горкия човечец, лека му пръст, пияни взеха вече да ни ликуват докторите

14

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Ами като е бил пийнал и не е бил на работа, нормално и отговорно е да каже,че не е в състояние, нали??? Ще извикат друг. Но предполагам,че иска да вземе пари за домашно посещение и слагане на инжекция.

13

Дан

преди 11 години

Преди дни получил масиран инфаркт и си е вече в къщи?!?!Лекарят си е свършил работата и 100% не е виновен за смъртта на пациента а това,че е бил употребил алкохол е работа на етичната комисия.Да тестват лекарите с дрегер преди застъпване в дежурство така,както правят и при шофьорите...

12

от заглавието

преди 11 години

Помислих,че инжекцията е с промилите.

11

Анонимен

преди 11 години

Чакайте малко сега... значи вечерта е бил повикан по спешност - тоест не е бил на работа. Ами човека неможе ли да пие вечер? И какво ако пийнеш и те викнат спешно на горния етаж примерно, че някой умира. Трябва ли да откажеш и да оставиш човека да мре или ще се опиташ дори и пил да помогнеш? Ако не беше помогнал щеше да има друга новина. Лекар отказа помощ на пациент.

10

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 2Ти си пълен ***! Ами тогава да закрием онкологиите, защото болните там така и така ще ***. Пациентът може и хрема да има, но има правила-лекарите не се явяват пияни на работа. Правилата обаче се игнорират от и балканските ***, каквито винаги ще бъдем.

9

Трибал

преди 11 години

Този лекар да го изгонят веднага!

8

ПАТИЛ

преди 11 години

И ПОСЛЕ ДА НЕ БИЕМ ЛЕКАРИТЕ !!! ДА ,ДА !!!

7

Анонимен

преди 11 години

Еми нали е бил онкоболен?Нека да се види проверката,но спешна помощ май не е длъжна да обслужва онкоболни - нека да кажат учените.Знам случаи в които линейка се разкарва за да сложи един аналгин на онкоболен на 90км.

6

Анонимен

преди 11 години

И в софийската бърза помощ има лекари които немогат да сложат инжекция без да са фиркани ! Ръцете им треперят ако са трезви, имената им се знаят от всички работещи там, знам ги и аз но не искам да ги казвам за сега! Но не мисля, че това е убило човека от статията по горе...

5

Анонимен

преди 11 години

А сега де, кой е виновен, докторът пиянде или ракът трезвеник!

4

Гергана

преди 11 години

До номер 1,Ама нали се сещаш колко ще бъде удобно да кажат, че пациена не е починал от лекарска небрежност? Аз вече и на себе си не вярвам, камоли на МЕДИИ РАЗНИ ...Хем искат повече пари, хем от ден на ден са все по-некадърни тези лекари ! Аз с ръка на сърцето мога да заявя, че от години ме страх да ида на лекар! Почти никой лекар не му се работи, нито ти обръща нужното внимание - айде рецептата и бееееегай е работата !Израза - ПИСНА МИ, вече звучи банален и недостатъчен за всичко!

3

Алов

преди 11 години

Ами ще пийне та.Няма да му треперят ръцете със спринцовката. Вместо да му благодарят ,че не е отишъл да си нареже и салата ,а се занимава с пациенти ,те тръгнали да го хулят.

2

до 1

преди 11 години

каквото и да покаже експертизата той няма право да ходи пиян на работа.отговаря за човешки живот ежеминутно!!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 11 години

Ако беше трезвен,човека щеше за е жив и здрав и да му излекува онкозаболяването и инфаркта.Ама на-пил е.....Тъпацииии.