29

Анонимен

преди 11 години

До Дспоред теб дали Герб е по-малкото зло?

28

Д

преди 11 години

Е че то има ли лидер на партия в България без "проблено" минало? Като се сетя колко приказки се изприказваха навремето за Доган, Станишев и т.н. Догодина пак ще се избира по-малкото зло и няма да се учудя ако ГЕРБ вземат 2ри мандат.

27

Анонимен

преди 11 години

До 32Ела бе сине-майчин,найш ли как ше ти отора главата?

26

Анонимен

преди 11 години

БДЖ е супер,вчера от Пловдив до Варна-10 часа...4 влака смених и 3 автобуса....Нямам думи направо!

25

Анонимен

преди 11 години

А иначе са прави, че пробват как ще реагираме на това, за да започне м.аф.и.от.ско усвояване на Фондовете....

24

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов смени политическите ми възгледи.От плътно в дясно,минах у крайно лево.....

23

Световният лидер !

преди 11 години

Не само в ЕС, наш Боко е добре известен и на Барак Обама. Преди два дни Обама избъзика нашия полиглот, като го нарече световен лидер, не заради тъмното му минало, а заради това, че територията България му е необходима. Нашият пещерняк взе шегата на сериозно и напълни гащите от радост. Очакват се дебати в ЕК "Антимафия" свързани с миналото на пазача на бай Миле, т.н. световен лидер. Становището на тази комисия може да бъде оповестено малко преди изборите у нас, догодина.

22

Анонимен

преди 11 години

Нямаме лидери:1. Станишев - не става2. Бойко - не3. Костов? Поне бе експерт4. останалите даже не искам да споменавам5. Няма ли някой, който не е завършвал партиини школи, да поеме тази държава и да се грижи за нея като за роден дом?

21

Бойко

преди 11 години

Ще ви докарам клонове на всички немски и американски фирми,ще има недостиг на работна ръка и ще внасяме хора от Дания и Швейцария за да има кой да работи!

20

НИКОЙ

преди 11 години

ПОСОЧЕТЕ МИ САМО ЕДИН ПОЛИТИК С ЧИСТО МИНАЛО!!!

19

Бойко

преди 11 години

Ако ме изберете пак този мандат ща ви вдигна заплатите на 4000-5000 лв!

18

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 11 Заслужава си Тиквата отвсякъде за него да говорят!Къде из Европата са имали или имат бандюга Премиер?Такова чудо не са виждали и чували и за тях това е чудо!

17

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ обеща двойно увеличение на средната работна заплата, ако дойде на власт и изкара пълния си управленски мандат. В сряда финансовият секретар на партията Стоян Мавродиев официално представи икономическата програма на партията, която носи името Нов десен договор за България. По думите му е възможно достигане и на нива от 1500-2000 лева. За да бъде постигнато това, от ГЕРБ заявиха, че страната трябва да достигне растеж на брутния вътрешен продукт (БВП)между 8 и 10 процента годишно. Това ставало възможно с въвеждане на ниски данъци, които да привличат инвеститорите, оптимизиране на администрацията, консервативна политика по отношение на финансовите услуги и пазари. В тази посока се предлага създаване на регистър на задълженията.От партията се обявяват за премахване на минималната работна заплата, плосък подоходен данък със ставка 10%, който може да бъде намален до 7% в края на мандата. В същото време Мавродиев заяви, че хората с ниски доходи ще бъдат защитени, като бъде въведен необлагаем минимум от 1000 лева. Беше обещано още намаляване на ДДС до 15%, ако бюджетът има такава възможност.Като цел се поставя и постигането на най-ниски нива в ЕС за данъчните ставки при облагане на труд и печалба, премахването на данъците върху наследствата, даренията и купуването на имущество.ГЕРБ смятат заедно с намаляването на данъчната тежест да се намали и делът на публичните разходи от БВП до 30%. В момента преразпределението на бюджета е около 40% от произведеното в страната. Ако се случи бюджетен излишък, той ще бъде използван за изплащане на държавния дълг и за създаването на фонд Национално богатство.Хората на Бойко Борисов се обявяват и против уеднаквяването на данъчното законодателство на страните в ЕС, което е и официалната линия на Европейската народна партия.По въпросите на външната политика ГЕРБ вижда България като "износител" на успешния преход към Западните Балкани, ключов посредник в преговори за членството на Турция в ЕС и конкурент на Гърция за икономически лидер на Балканите.

16

Анонимен

преди 11 години

ЕВРОПАВСЕ ПОВЕЧЕНЕ ВЯРВАНА S.I .C. !

15

бай Спиро демократа.

преди 11 години

До АНТРАКС.То за миналото питай Пашата и неговите авери от СИК, ВИС и прочие.С настоящето му,съм съгласен,че е бандитско.Да си риташ мачлета на държавна софра,да си летиш с военни самолети и прочие го може само един бандит.Независима съдебна система? А как ти се струва?Ето, затова нямаме прокурорски обвинения.След изборите като загуби,тогава всички ще ахнат.Ама как може?Спомням си когато Саркози загуби изборите веднага го задържаха,обискираха къщата и обвиненията бяха готови за 5 дни.

14

Анонимен

преди 11 години

До 15 Твоя мозък до такава степен се е удървил че не дава признаци на живот!Учудващо е дали можеш да пазиш равновесие?

13

Анонимен

преди 11 години

*** се се одървили рано рано сутрин ,че зер последните дни бяха фатални за цоцалистическата демокрация !

12

Анонимен

преди 11 години

До бай иванЗаради тлъстите му предизборни обещания гласуваха за него и останаха излъгани.Дано сега са поумнели!

11

Маджони

преди 11 години

Бойко е наше момче, комунистче. Разходите, които са направени от ъндърграунда за издигането му в управлението на България, вече се върнаха мнгократно.Има още за крадене и докато е необходимо ще го поддържаме. Тези които му мътят водата получават я инсулт, я инфаркт.

10

бай иван

преди 11 години

всички политически парти трябва да се замислят защо българина гласува за ББ въпреки че знае какво му е миналото, и е готов пак да го направи