43

Бобошево

преди 11 години

айде стига бе не вярвам някой от нашето градче да е, стига бе малеее

42

жоро

преди 11 години

Фишът наистина е пуснат в гр.Перник,но собственика живее доста далече от града!!! На всички редовни участници в игрите на спортния тотализатор,здраве и късмет!!! НАЗДРАВЕ!!!!!

41

Анонимен

преди 11 години

Еднаквите числа много ме улесняват. Разноските ми да "улуча" шестиците намалямват. Нали си сещаш бе, Уили. Голям майтап.

40

32 до 40

преди 11 години

Задавам си го и отдавна съм намерил отговора! В нашата България ако покажат човека на телевизора след 2 часа ще има около 50 черни лимузини пред дома му, 200-300 борчета, около 100 неподозирани роднини, всички приятели и съседи, сичкуту *** бате, просяци и т.н. В момента България не може да осигури спокоен живот на хора с по ч0 лв в джоба, а представяш ли си ако те знаят всички, че вчера си взел 4,5 млн? Направо от тото-централата трябва черен печат и Калотина завинаги! Мисли малко, ***!

39

КОШМАР до 32

преди 11 години

БЕДЕН МЕЧТАТЕЛ САМОТНИК ! НАРИЧАШ ЧОВЕКА ОТ КОМЕНТАР НОМЕР 23 *** И ЧЕ СИ БИЛ ЖИВ ЗАЩОТО МЕЧТАЕШ ТАКА ЛИ ? ДЕТО НА ТАКИВА ЕКЗЕМПЛЯРИ КАТО ТЕБ БЕЗМИСЛЕНОТО ИМ ЖИВОТЧЕ ПРЕМИНАВА САМО В МЕЧТИ,БЕЗ РЕАЛНО ДА ИЗПИТАТ НАСЛАДИ ТЕ КОИТО ИМ ПРЕДЛАГА ТОЗИ ЖИВОТ! И ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО- ЗАЩОТО ТАКИВА КАТО ТЕБ ВЯРВАТ В ЧУДЕСА БЕЗ ДА БЪДАТ РЕАЛИСТИ. И САМО С МЕЧТИТЕ СИ ЖИВЕЯТ. А МЕЧТИТЕ НЕ ПОДОБРЯВАТ ПРАКТИЧЕСКИ ЖИВОТА НА ЧОВЕК,САМО ПРАВЯТ ТАКА ГОДИНИТЕ ДА МИНАВАТ ПРАЗНИ. И КАТО СЕ ОБЪРНЕШ НАЗАД И ИМАШ ЕДНО НИЩО

38

Gosho

преди 11 години

napraviloli vi e vpechatlenie che golemite djakpoti vinagi gi pechelqt hora ot sela.a posle gledash kak mutri s djipove zavarvat vsichki izhodi i pochvat da tarsqt "pechelivshiq".

37

тука има-тука нема

преди 11 години

Имам, давам. Дадох на мое момче осем милиона да улучи шестицата за 9 милиона. Познай кой/коя съм. Сигурно и друг е дал осем милиона на свое момче, та тоя път си ги делим. Ама трима или четирима не делят джекпот. Що? Ми щото освен мен са малко такива имащи. Не че и те не са мои момчета де. Абе не знам дали ме разбра, ама то и не е толкова важно.

36

Анонимен

преди 11 години

Четете коментар 31 и си правете изводите дали има такива невероятни случайности в една мафиотска държава.

35

Анонимен

преди 11 години

Не е ли съмнителен факта,че двете дестинации на печелившите са много близо една до друга.Ако питате мен нашия човек първо е пуснал фиша в Перник после е отскочил до Бобошево.Ама проявете малко въображение,бе.Или не сте имали време да ходите по-далече.Сега искам да знам имената на печелившите.Ако са случайни хора-да си ги харчат със здраве.Но народа дълбоко се съмнява,че това е така.

34

До 36

преди 11 години

Пич, нали се сещаш, че не може всички да спечелим от тотото.Това се случва един път в живота и то на много малко хора, така че.....

33

от 32 до 23

преди 11 години

Сега разбираш ли ме, *** нещастен?! Дори и да вземаш 2 бона заплата ти трябват 5 живота за да изкараш тези пари...и забележи, не трябва и лев да похарчиш от заплатите. А сега си отговори колко човека, мамка му, вземат по 2000 лв в България. Те и по 1000 лв не вземат вече кой знае колко хора. Радвам се за хората от Перник и Бобошево - миньорски градове с отрудени хора, 90% от които вземат половин заплата с 3 месеца назад! С тези пари си осигуряват родата за столетия...стига да имат малко акъл!

32

Патрис Локо

преди 11 години

Долна манипулация - грантирано от ГЕРБ! Джакот има винаги преди избори!

31

Анонимен

преди 11 години

Не знам дали е нагласено, но толкова пари не се дават случайно.

30

Анонимен

преди 11 години

Ей, *** нещастен, човек е жив когато мечтае! Знаеш ли кой го е казал това? *** в случая си ти и ще ти обясня защо. Във всяка една страна се провежда лотария и се раздават страшно много пари. В щатите печалби под 100 млн долара са рядкост. В България 4, 5 млн са ужасно много пари за 99,99% от населението! За да ме разбереш ще ти дам два примера:1. 1000 лв мес. заплата - 12 000 год. заплата - за 394 год. ще вземеш тези пари като заплата2. 2000 лв мес. заплата - за 197 г. ще ги вземеш

29

Анонимен

преди 11 години

15.09.2009 23:53; 24 Часа;Еднакви числа в два тиража на тотото през 3 дни!Печелившите числа в трето теглене на играта "6 от 42" на Тото 2 са едни и същи в два поредни тиража - 72-и и 73-и, забеляза бдителният читател на "24 часа" Цветан Борисов.В рамките на едва 5 дни изтеглените 4, 15, 23, 24, 35, 42 на 6 септември се повтарят и миналия четвъртък - 10 септември. Дали е невероятна случайност, или нещо друго?!Уцелилите шестица във втория - 73-и тираж, когато се падат отново еднаквите числа, са цели 18, докато само 5 дни по-рано никой не е играл с точно тези числа.Невероятната случайност с еднаквите числа съвпадна и с рокада в ръководството на спортния тотализатор. Досегашният шеф Иван Иванов е сменен с треньора по кану-каяк Дамян Дамянов "

28

Анонимен

преди 11 години

Тоя с шапката с козирката от снимката 100 на 100 е единия спечелил.

27

тото

преди 11 години

вижте какви хора влизат в тото пункта на снимката,,кой ще им даде такива пари????????Божееее и те вярват в чудеса!!!

26

Анонимен

преди 11 години

Ей, не стигнахте до Благоевград ей ... още малко и Swepps !

25

КОШМАР

преди 11 години

до 23-ти..........ЕТО ЕДИН УМЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК В ТОЗИ ФОРУМ ! НО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ОТВАРЯШ ОЧИТЕ НА ТЕЗИ БАЛЪЦИ ! НЕКА СИ ДАВАТ ЛЕВЧЕТАТА И ДА ПУСКАТ ОТ ЗАЛЪКА СИ,НЕКА СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЧИСЛАТА СЕ ТЕГЛЯТ НА КЪСМЕТ. ДА ЖИВЕЕ НАИВНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. НЕКА ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ И НЕСРЕТА. ТОВА ЗАСЛУЖАВА. И СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ПАК ДА СТЕ ПРЕД ТОТОПУНКТОВЕТЕ С ФИШЧЕТА В РЪЦЕ !

24

Анонимен

преди 11 години

Да са живи и здрави да си ги харчат.