52

Алов

преди 11 години

Вместо да умуват за АЕЦ да хванат и да кажат и променят изкупуването на тези високи цени на зелената енергия. Предишното правителство златен фалос трябва да получи за подписаните договори за цените на тази енергия. Много се облажиха от нея и тая *** Цветелина да я раследват ,но европейска комисия ,а не наши гладни лебари.

51

Анонимен

преди 11 години

"защо трябва да има референдум. едно правителство, казва - да или не, и си поема отговорност, нали е избрано от народа. щом е избрано, значи му е дадено право да вземе решението. толкова."Глупости. Щом една огромна част от избирателите имат мнение противно на правителството, или смятат че дадено решение е в ущърб на страната, то е редно да има референдум и да се види дали не трябва да се наложи промени решението на правителството. Правителството управлява само защото народа му позволява.

50

Малко факти!

преди 11 години

И АЕЦ и възобновяемите енергийни източници са греда и за хората и за природата!В един фотоволтаичен панел се влага 4 пъти повече енергия, от колкото може панела да произведе за целия си живот! Тоест става въпрос за нискоефективно консервиране на енергия с катастрофални последици за природата от добиването на материалите за тези панели!!!Ветрогенераторите използват много масла, убиват птици и издават вредни за здравето вибрации и звуци за всичко живо в радиус от 30 км!!АЕЦ къде отива горивото?

49

radioprestilka

преди 11 години

Админите на Днес.бг да си погледнат сорса! Отново се започна с неудобните коментари, някой от админите да пише, от името на потребител!

48

баба Яга

преди 11 години

Аз съм с нагласа,че с АЕЦ Белене или без него в скоро време цената на тока ще продължва да расте,заради монополиста.Нека монополиста си поеме отговорността и разходите за централата.Характерно за комунистите е ,че манипулират хората и не поемат отговорност.

47

radioprestilka

преди 11 години

До nepartien realistМного вулгарно желание за смърт на човек като се сложи рождена дата за нея! Човек имаше една приказка на времето, където един Цар убил всички старци, защото ядели а не носили блага! В един момент царството нямало зърно за сеидба даже! Добре че един Болярин, не изпълнил заръката на ДянкОFF, та хвала на Бога в България все още има стари хора, въпреки напъните на Борисов и неговото Правителство! Аз искренно се надявам по време на референдума, в България да има вледеняващ студ и спирания на електрозахранването! Това каква шега би изиграло на Правителството ум да им зайде!

46

Ариана

преди 11 години

Долните комунисти няма да се спрат докато не я унищожат тази държава...съветски ***.

45

Бум

преди 11 години

Хубаво е опърпана България да завърши своят край като атомен взрив! :)

44

Не спете!

преди 11 години

От "Катастройка" ще разберете как правителствата ви мамят с електроенергията, а от "Дългокрация" ще разберете как се финансират магистралите и чии цели обслужват!Обърнете внимание, че хванатата в колосални измами Сименс в Гърция е умолявана от нашето правителство да приватизира железниците.Гледайте!

43

MUTANT 4ERNOBILEC

преди 11 години

ISKATE LI RUSKI BOTUS ? ISKATE LI MUTANTI ? ISKATE LI DA OSIGURITE DOHODNA DALAVERA NA KOMUNISTITE ? ISKATE LI 4ERNOBIL ? NE !!!!! ???!!!!!????? TOGAVA NE GLASUVAITE !!!!!! NE NA BELENE !!!!!!

42

nepartien realist

преди 11 години

Хора! мислете за бъдеще ! В Германия АЕЦ няма , няма и да има . За какво ни е АЕЦ !?!?! да пълним гушите на алчните *** !? Ако БСП бяха толкова силни и уверени в АЕЦ Белене да го бяха построили до сега ! Докато има БСП и комунисти и докато не измрат всичките пенсии от преди 9 септември България няма да се оправи ! Хората ще останат слепи и нищо няма да се промени !

41

ля ля

преди 11 години

долу БСП!достатъчно разигравки!

40

акуд

преди 11 години

на този смешен референдум за който ще трябва да се ХАРЧАТ И ИЗЛИШНИ ПАРИ заради бсп, вместо да се дадат на пенсионерите като добавки или на младите Български майки , явно е ще гласуват само твърдите членове на бсп и дпс

39

radioprestilka

преди 11 години

Вижте самата партия ГЕРБ не е против атомната енергия, те просто не харесват инвеститора, прокарват техни си интереси или американски да ги наречем! Бойко си го каза сам, "Няма да подпиша, ако Путин не ми козирува на 9 ти на килинчето" Това за южен поток, продават на едни, защо да не вземат пари от други! Друг е въпроса, че Белене е сертифицирана площадка за, атомни реактори от руски тип, има си технологии, там нещата не стават от днес за утре! За 5 и 6 блок на Козлодуй, пак на руснаци сме зависими, дали ще бъде продължен технологично живота им! Както има международна политика, така има и Енергийна такава, тази мисля е по-силна от другата, в която за момента сме много слаби! Относно Енергийната имаме основата, имаме и основанието, не само да сме независими, както от Руснаци, така и от Американци, просто лобитата в България гледат да прокарат човека от който са вземали пари! Герб май са малко или една степен по-алчни, те гледат да вземат и от едните и от другите, ама не става така, по принцип невъзможни неща няма, но в ГЕРБ действат на дребно, по дребен манталитет!

38

Анонимен

преди 11 години

"" Призоваваме българите да са с нагласата да гласуват за АЕЦ "Белене" "" ?...............................................................................................................Az puk PRIZOVAVAM vsi4ki komunisti v zatvora !

37

Stolz

преди 11 години

Аз продължавам да не разбирам, защо Тройната коалиция не подписа договора за построяването на на АЕЦ Белене? Защо сега Серго (на който българският език му е пети език) ни облъчва с лъжи и пропаганда? Кой ще плати тези 22 милиарда лева, някой ще обяснили на българския народ?

36

евгени

преди 11 години

Изплувалата *** пяна под формата на политическа класа ни доведе до националната катастрофа, която понастоящем преживяваме. Точно тези хора ли ще построят атомна централа, ще я направят изгодна за обществото и няма да ни превърнат в бункер за ядрени отпадъци. Те не можаха да защитят българските домати и овце , че енергията на българския атом ли ще защитят. Те ни показаха и показват, какво могат. Не им вярвам, защото ги познавам.

35

Мишки от БСП

преди 11 години

Защо не промените закона за реферндумите и отмените глупостта с минималния необ. брой гласоподаввателите, а именно толкова, колкото са били на полседните избори На хората им писна от вашата демагогия и лицемерие, вие сте най-интимния партнйор на ГРОБ !!!

34

Анонимен

преди 11 години

DA NA BELENE -NO NE CENTRALATA A ZATVORA -OVCHAROV I KOMPANIA -DOJIVOT !!!

33

Анонимен

преди 11 години

- Гледайте филмите " Катастройка" и "Дългокрация " и ще разберете какво ни чака съвсем скоро! Разпространете това съобщение!