91

Аушвиц 3

преди 11 години

Гермар Рудолф и последния пирон в мита за Аушвиц.Химик, който прави проучване на Аушвиц, Биркенау и други инсталации и сгради, взема проби от скали, почва и други - за следи от Циклон Б. Последовател на пионерската дейност на Фред Лойхтер, той забива последния пирон в ковчега на мита за Аушвиц. Като учен, той намира твърденията за обгазяване за несъстоятелни и абсурдни. Като модерен Галилео Галилей, Рудолф е признат за виновен, защото отказва да се отрече от фактите от своите научни проучвани

90

Аушвиц 2

преди 11 години

Тис Кристоферсен - очевидец от Аушвиц/Немски аграрен експерт, разквартируван в Аушвиц през критичния период 1943-44 г. Като експерт е имал достъп до целия лагер. През това време е заснел доста ценни фотографии. Той е първия ревизионистки очевидец, който категорично заявява, че не е имало газови камери за убийство на хора в Аушвиц. Той е автор на известната брошура Лъжата за Аушвиц преведена на много езици.

89

ha ha

преди 11 години

като се замисля за 5 века турско робство, сигурно биха се намерили не по малко ужасяващи снимки, и не по малко жертви, но Българинът не пищи като тези............а те ми разправят за турско присъствие, ще умря от смях.

88

Аушвиц 1

преди 11 години

Доктор Форисон първи открива техническите и архитектските чертежи на газовите камери от Аушвиц, крематориумите и други инсталации. Той е първия, който твърдо заявява, че дори само един американски експерт по газовите камери може да разкрие невъзможността на легендата на смъртоносното газово обгазяване в Аушвиц лъжливо разказвано на широката общественост вече шейсет години.

87

до 112

преди 11 години

112,съжелявам но *** е който твърди нещо,което не е разучил добре,вярвам това можеш да схванеш.Хитлер е искал нов ред в Европа,с евреите емигрирали извън Европа и институциите неподчинени на еврейски контрол защитаващи еврейските интереси пред националните.Нов СВЕТОВЕН ред е световно правителство и унищожаване на суверенноста на всички държави,премахване на парите и унищожение на християнството,нова световна луциферианска религия.

86

klekcionera

преди 11 години

ZASHTO NE POKAZVAT SNIMKI OT AFRIKA UJ JIVEEM V 21 VEK STIGA TEZI EVREI AKO IMAM VLAST SHTE GI IZBIY DO POSLEDBO KOLYNO JIDOVE GADNI.LIBIY IRAK SOMALIY I T.N

85

Анонимен

преди 11 години

Цялата история с т.нар. холокост е лъжа и измама.Напишете в гугъл: Кашата с Холокоста - четете и се наслаждавайте на еврейските измислици.Организацията е от евреи за евреи. Тези, които са си позволили да се интегрират в обществата, където живеели и не искали да изпълняват плана Шин Бет, т.е. да се преселват в Израел.Снимки и други такива кадри са пропагандни еврейски простотии. Статията също е пропаганден материал. Решили са да ни манипулират на тема жалост.Неслучайна статия. Лъжлива просто

84

Анонимен

преди 11 години

Този лагер е строен от IBM IBM

83

Анонимен

преди 11 години

Ти как може да твърдишъ че Хитлер е ляв. Бе.. Партията му била като СДС - от няколко парти и движения, но след кат властта му е дадена той избива всички леви в партията. Бе българите много прости. .. Все едно е Желю да избие хората на Дертлиев.

82

94

преди 11 години

101,толкова лъжи вече се видяха,че даже си задавам въпрос и за тази снимка,ако хич е от Аушвиц.Какво доказателство са били искали германците да представят с тези снимки,как хората са умирали от глад поради ционистката война срещу Германия?За какво биха им били тези снимки?

81

Анонимен

преди 11 години

Хитлер затвърди новият ред ***. Той искаше дори да го ускори дори. Но го направи само необратим.

80

дърт милиционер

преди 11 години

Жалко е че вече го няма бай ви Т.Живков............сега щяхте да мълчите и да се попикавате от страх пред вратите на затвора в Белене....Аз щях да ви резна по един български у...й и да ви подготвя за ...оня свят.............*** мръсни !

79

Анонимен

преди 11 години

Единствената причина да се забрани даже историческа дискусия за Хитлер и войната е,че ВСИЧКИ ЛЪЖИ ще излязат.Смятат ни за достатъчно ***,заплашвани и безсилни роби за,които не трябва повече от"Фактите(уж)са факти и не подлежат на дискусия".Има повече обаче,Хитлер е бил единственият човек-лидер,който ДИРЕКТНО се изправи срещу планираното изграждане на новия сатанистки световен ред,затваряйки масонските ложи ,но западните лидери продали душите си се съюзиха с кървавия болшевизъм,...по плана.

78

Анонимен

преди 11 години

Целият немски народ са ***. Няма значение дали е Хитлер или Бойко, но защо народа станал инструмент. Народа е вършил гадости. Понасял ги е. Със сигурност 70% от немците са били вярващи и дори не са гласували за Хитлер. Но.. Това е дясно. Елитаризъм. Насъскване. Хитлер е трябвало да спре левите идеи и движения. След това Гладио - го правят.

77

до Селин

преди 11 години

много си ***, да се подиграваш пред смърта е най-малкото ужасно грозно

76

Ддее

преди 11 години

Трябвало да бъдат избити до крак тези *** за да можем сега да живеем в един по-добър справедлив свят...

75

дърт милиционер

преди 11 години

Хубаво е децата ти да знаят какво е било при фашизма.....Тези лоши неща не трябва да се забравят , за да не се повтарят ...някога. И все пак всички искаме нашите деца да не се обременяват с тази жестокост. Глупаво е но не знам какво да кажа..........Никое живо същество не е по жестоко от човека.............Срам !

74

Анонимен

преди 11 години

101Мърша като теб заслужава само едно ! Аушвиц !

73

за 86

преди 11 години

86,всъщност тръгва се от Парижката комуна,после Френската масонска революция.Действа се на етапи в зависимост от пъклени задкулистни планове и условия.Целта е окултистки световен комунизъм нарече Царството"Божие"на земята,Русия беше само транзит.КОМИНТЕРН,1919г.,решение"да се бием с всички възможни средства,вкл.въоръжени сили срещу междун.буржоазия и създаване на междунар.съветска република като ПРЕХОДЕН ЕТАП ДО ПЪЛНОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА(КАТО СЪЩЕСТВУВ.ЕДИНИЦА)

72

Анонимен

преди 11 години

Много ви моля махнете тази снимка! Наложи ми се да лъжа децата че това е фотомонтаж и да обянявам смисъла на думата !