36

Анонимен

преди 11 години

Доведоха хората до там,че да ги лекуват лекари-убийци и врачки-измамници!

35

656

преди 11 години

Миналата година бях приет в спешното и докато се занимаваха с мен, на съседната маса "реанимираха" пациент на около 50 години. Човекът нямаше пулс и се нуждаеше от дефибрилиране, викаха по телефона лекаря който може да извърши дефибрилацията, но онзи им отговори да чакат, че преглеждал. Над 50 минути чака този човечец и се мъчеше. Накрая, видимо отегчен въпросният специалист дойде да дефибрилира и след още 30 минути човекът почина пред очите ми. И това заради безхаберието на спешните ни медици.

34

към 34 пост

преди 11 години

Простете-сестра не е имало!!!!! Предлагам, те - депутатите и министрите да бъдат лекувани от фелдшери, санитари и шофьори!!!!!!

33

econimist

преди 11 години

Аз не мога да разбера какво искаме,разни дерибеи,защото в малките градчета директорите на болници се държат като такива,да крадат като невиждали и да трупат милиони дългове,а после всички данъкоплатци да им покриваме безобразията от нашите данъци,така ли? Щом една болница е общинска,общината трябва да я контролира и да се грижи тя да е в добро състояние.

32

Реалист

преди 11 години

Ужас - и за това ли плащаме здравни осигуровки - да ни "лекуват" фелдшери и санитари...

31

Анонимен

преди 11 години

*** народ=калпави политици+корумпирана държавна администрация+олигарси+монопол+високи цениМислещите и можещи(учени,лекари,инженери,икономисти,работници с висок разряд) 23 години се насочваха и продължават да се насочват към северозападната ни граница,с изключение на софтуерните специалисти,които са добре платени засега и малкото специалисти работещи за чуждестранни компании в Бг..

30

Анонимен

преди 11 години

Добре, честно що за *** трябва да си, да кажеш, че за живота на човек са се борили, фелдшер,сестра, САНИТАР!!!!и ШОФЬОР!!!!!!!! и това е АДЕКВАТНА помощ!!!

29

Анонимен

преди 11 години

Като видя под някоя статия хейтърите как са налазили и как обиждат без да разбират за какво става въпрос и веднага разбирам защо сме най-бедната страна в Европа и защо умните хора се изнасят да живеят навън.Трудно е да се живее с толкова злобни,завистливи и ограничени хора.

28

пациент

преди 11 години

Кой трябва да го спасява ужиления от пчела? Тъжно е,че хора умират в 21 век от ужилване от пчела,но това е от алергичния шок и можеше да се случи и в Ню Йорк или Лондон,такива хора като него се лекуват в спешното отделение,а не в болница,така че не виждам защо намесват болницата в Оряхово?

27

Анонимен

преди 11 години

Какво друго изказване очаквате от министър на здравеопазването юрист по професия, калинка по призвание:)

26

ОСТАВКА

преди 11 години

ТАЯ НЕГРАМОТНА СЕЛЕНДУРКК НЯМАЛИ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТААМАН ОТ НЕГРАМОТНИ ***

25

Пл. Нун.

преди 11 години

Тая кака колко ужилвания е преживяла,докато стигне до тук...

24

Анонимен

преди 11 години

ама без лекар значи не можело.

23

smirn0ff

преди 11 години

до невежите, които са писали под статията...преживявал съм алергичен шок точно от ужилване от пчела.1. поставят се 1 или 2 ампули адреналин2. поставя се по 1мг на килограм живо тегло метил-преднизолон - колкото тежи пациента, толкова милиграми3. не се оставя пациента да се унесе и да изпадне в безсъзнание4. превоз с линейка до най-близката болница за изследванияТам, където на мен ми се случи "случката" също нямаше лекар, имаше само фелшер. Но все пак съм жив.

22

ам

преди 11 години

Деси - като те гледам ,за друго си мисля с тази отворена уста , НО за министър НЕ СТАВАШ

21

Търтей

преди 11 години

Искам с мойто жило да жилна каката на снимката!

20

Гласоподавател

преди 11 години

Дано останат още един мандат тези убийци, че да се свърши веднъж завинаги с населението на тази прекрасна земя наречена България. как може министъра да казва, че е направено всичко както трябва от екипа "двама фелдшери, дежурният шофьор, санитарка". Тази трябва с камъни да я убият... Вместо да се засрами и да намали бюрата /бюрократите/ в министерството си, да намали десетките милиони за командировки, коли, оборуд. на кабинети, канц. материали, телефонни разговори, адм. софтуер за сметка на лека

19

Анонимен

преди 11 години

Никакви лекари не са а едни алчни за пари кучета здравната каса трябва да се закрие а пациентите сами ще отсеят добрите лекари от плявата и калинките .

18

медик

преди 11 години

Дъпълнение съм медик 17. Очаквайте в най-скоро време да ви лекуват ветеринарите. Те оглавиха Агенцията по безопасност на храните и се кичат с титлата доктор. такива доктори които си ядат пациентите. Колкото отбира свинкя от кладенчова вода толкова отбират от тази материя

17

Анонимен

преди 11 години

снощи го даваха по новините ,ужиления от пчела е *** ,така ,че не е някаква загуба