94

Анонимен

преди 11 години

Абе ние простите избиратели, когато поръчаме две ракии в кръчмата, после си ги плащаме, шото кръчмарина лют. Та и с този реактор. Поръчваш-плащаш! Пращат ти реактора, трябва да вадиш кесията, шото този кръчмарин е още по-лют!

93

Анонимен

преди 11 години

Шапки долу пред министър-председателя, чийто умни думи трябва да бъдат обяснявани от едно случайно министърче! Congratulations!

92

Rad

преди 11 години

С какво ще запомня комунистите от Герб, за които дадох гласа си: За разлика от станишевци, които 4 пъти индексираха заплати и пенсии /таван на пенсия от 500 на 700/минимална работна заплата 100%, всяка година 13 заплата и пенсия, тия *** не само че и стотинка не дадоха, но ограбиха и спестяванията на хората, унищожиха и свещеното им право им на глас. Докараха ни до крайна мизерия и разсипия. Това е равносметката от комунистическото им управление.

91

Shark

преди 11 години

Делянчо нищо не може да обясни защото с нищо не е наясно. Той е едно папагалче, което повтаря това, което му е казано от великия вожд - ББ.

90

Станишко

преди 11 години

Евала ти казвам, Сергей! Браво Сергей, гордея се, че те познавамВигенин, ти ли си бе приятелю.

89

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Белене - за политиците париците,а за народа лапад и киселец.

88

Добавка......

преди 11 години

Добавка...........А,бе Цанко *** обясни на Калинка от МВР Варна, как да се държи с хората.........

87

Мутрите

преди 11 години

Мутрите преместиха БЪлгария от ЕС в ЕС. Тоест от Европа в ЕврЕЙския съюз. Евреите бомбардират АЕЦове, камо ли да приемат строежа им. Честит ви нов МуЕС - Мутро - еврейски съюз

86

Анонимен

преди 11 години

Наистина референдума вече е безмислен и комунистите от герб го опорочиха, променяйки теста. Беше ясно отначало на какво са способни тия комунисти. Затова само БСП е алтернативата и силата, която ще ги омете веднъж завинаги. Все пак са с най-голям и твърд електорат, което не е малко. Това че друга партия ще ги изхвърли са измишльотини.

85

ГАЦО

преди 11 години

добре де,кога тоя самозабравил се пожарникар ще обясни на народа си какво прави и как го прави.мисля че едно от обещанията им беше да се отчитат пред хората за свършеното от тях .или вече ги е срам да се показват пред хората.не искам дебелогъзи Фидоски да ми обесняват колко сме добре.

84

до 81

преди 11 години

Ми то шАфьорите са подкрепят. Като сте избрали шофьор-офранител да управлява държавата, така ще е. Ше се червим от срам. Той на две магарета плявата не може да раздели кратуната Борисов Ние държава му додохте!

83

Станишев е подписал

преди 11 години

Подписал е да бъде произведен първия реактор - това е факт. Той е произведен, приет от НЕК и чака да бъде доставен. В момента текат разходи по съхранение на компонентите.Истина е че не е подписал за строежа на цялото Белене. Но е подписал за първи реактор. Затова дължим 1 милярд, а 1,4 са вече направените разходи.

82

Пламен

преди 11 години

Борисов , убеждавам се за сетен път че ти си една НАГЛА ЛЪЖЛИВА И *** ТИКВА и с действията и бездействията ти си оасен за държавата.

81

Анонимен

преди 11 години

ИМА ЛИ ПАРТИЯ, КОЯТО НЕ Е ФИНАНСОВО ЗАИНТЕРЕСОВАНА ОТ АЕЦ БЕЛЕНЕ, ЗА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ?ПИСНА МИ ДА МЕ ПРАВЯТ НА ***, ДОКАТО СЕ БОРЯТ КОЙ ДА ЛАПНЕ БАНИЦАТА!

80

Анонимен

преди 11 години

Путин ще ви каже кон боб яде ли скапани ***.

79

Doko

преди 11 години

Калоферец, бъркаш нещо аритметиката. Каквото е казал и каже Меди Доган, това ще бъде. Милиционерите си правят сметките без кръчмар, елементарна сметка е. Ако искаха да печелят, трябваше доста да му се наведат, но мандалото падна. Аут на изборите със сигурност или няма да имат болшинство в никакъв случай. Следващото управление е на БСП.

78

Анкета

преди 11 години

АнкетаЩе гласувате ли на референдума за АЕЦ "Белене"Да (502, 64%)Не (286, 36%)Общо гласували: 788

77

Анонимен

преди 11 години

Борисов! Намери ли се договора за Белене, дето го нямаше! *** много лъжеш бе тъпан!

76

Анонимен

преди 11 години

СДС, ДСБ, РЗС и ГЕРБ произлизат от бившите фашисти и нямат нищо общо с БКП.

75

Евала ти казвам, Сер

преди 11 години

Още един път и още много пъти ще казвам, това е болестно състояние на ББ!!! Браво Сергей, гордея се, че те познавам!!! С твоето име ББ ляга, с твоето име става. Като "Отче наш" си станал за него, тоя паляч или много те обича или много го е страх от теб!!Интересно, За това говори и едно изследване на БАН където е установено, че в 50 изречения на Бойко Б. се повтарят 11 пъти България, 768 пъти АЗ и 698 пъти Станишев!!!! Е, като е така, кой в действителност управлява републиката ни? ББ или споменът му за теб? Евала ти казвам, Сергей! Няма по мъж от теб в тази държава! Няма по-силен човек от теб!