91

Анонимен

преди 11 години

щом от ГЕРБ опряха до Ангел Марешки ... Много е зле работата.

90

ббб

преди 11 години

Как няма да се коалира с ГЕРБ, нали ако не го направи ще му вземат магарешките аптеки и ще му бутнат незаконната хасиенда на морето. Трагедия с тия циркаджии.

89

ма не..

преди 11 години

Преди месец бе казал, че ще се коалира с оня, който победи... типичен представител на широкоплещести, широколики, с "подвижен интелект"... който мисли.. ще разбере....Далече от таквиз "приятели"...Ех, Борисов, не искахте Костов.... Дано не се излъжете с "господин Никой"!!!

88

Анонимен

преди 11 години

Кога ще му бъде съборен втория етаж от къщата на плажа ? Има ли кой да провери хипотезите в публичното пространство ,че изкупува лекарства с изтекъл срок , преработва ги, преопакова ги и ги продава ? ДЪРЖАВА има ли ?

87

Анонимен

преди 11 години

ее, как пък не се появи един малко от малко симпатичен и умен човек, все тюфлеци и ръбати кратуни

86

тошко

преди 11 години

КОМУНЕНЦА, помните ли Георги Кадиев какво Ви каза: ГЕРБ и МАгаРЕШКИ да сложи в листите и той ще бъде избран! Хората вече вярват на тази партия, до като на БСП трудно човек може да повярва, като се има в предвид ОТВРАТИТЕЛНИТЕ и КРАДЛИВИ физиономии на Серго, Димитров,Кутев, Нинова, М.Манолова и кресливия А.Найденов, който много говори и нищо не казва.(подобие на Г.Пирински) Ха ха ха......

85

36252

преди 11 години

Марешки = Цирка от Варна в Пловдив.

84

L1v3

преди 11 години

бахахаа ей това е ... Боцко ще взима хубав зоб за бистришките тигри в замяна .... но само ако се уцелят в парламента

83

Анонимен

преди 11 години

Абе кво ни занимавате с тоя ***?

82

Анонимен

преди 11 години

Боли ме **** кого ще подкрепя Магарешки, след като само той и близките му ще гласуват за себе си!

81

Жена

преди 11 години

Грозна и противна мутра,без интелект и каквато и да е визия ,а стига вече такива.

80

Анонимен

преди 11 години

тоя е толкова ***..... дори не му е ясно кога става за смях с нещата, които говори. Типичен бъдещ гласопокупател.

79

Анонимен

преди 11 години

Типичен герберски кадър.***, нагъл, и беочлив. Забогатял по време на най-мутренските времена. Бивш шофьор и охранител на известна мутра, която ги издига до бизнесмен.Този ще се опита да изкупи гласовете които се продават, за да не одат в другите традиционни купувачи. Така тиквата и цвъки ще се опитат да изкарат другите купувачи на гласове.

78

Анонимен

преди 11 години

Обаче партия ГЕРБ, като че ли все привлича хора със изключителни умствени възможности. Това тиквата, това министъра на културата, това Цвътко и още много, това са все невероятни капацитети. А за електората да не говорим, там всички са събирани от специализираните заведения

77

АНОНИМЕН

преди 11 години

Магарещки във Варна не го искат той тръгнал България да оправя ,стигат ни мутрите и мутресите в парламента пожизнени депутати и политици отглеждани от нашите пари.

76

Анонимен

преди 11 години

Дали ги харесват ората е спорно, но след като амнистираха втория етаж на вилата му на песъка е редно и той да се издължи!

75

Ivan Grozni

преди 11 години

Гоцев Мутростан.... няма нужда от повече коментари...

74

Николай

преди 11 години

А БЕ, ВЧЕРАШНО ЛА*НО, КОГА СТАНА ***, КОГА ТИ ПОЧЕРНЯ ГЪ*А?

73

samte_dog

преди 11 години

този защо само му правят реклама и го отразяват в новините? какъв е? -неуспял кандидат кмет... Политически *** и мекотело както сам заявява - "ще се коалирам с победителя". По добре ГЕРБ или БСП отколкото тоя

72

bez ime

преди 11 години

Всички те му подчинени ги гледай как гласуват 50лв на всеки глас и по 100лв на застъпник.Казвам го защото му бях застъпник,но не гласувах за него защото съм по -голям гат и от него.ЗА тия сто лева кибичих близо 14 часа.Като се сетя че има хора който за тия пари бачкат половин месец(в нашата провинция ) нямаше как да не кибича.