89

Аззз

преди 11 години

Бих си купил нещо българско само ако е на идентична цена като китайското,или малко по-скъпо.Освен това това,че нещо е правено в България от много години не е гаранция за качество!Много често българските стоки по НИКАКЪВ начин не отговарят като качество на цените,които им искат производителите им.Специално за храните масова практика е да се купува стока на едро и само да пакетира/бутилира в БГ-гъбите са ми правени в Китай,а киселите краставички в Индия-това щях да падна като го видях!

88

Анонимен

преди 11 години

Кораба (БГ) потъва и това няма как да не ме радва.Каквото гласувахте 2009 това и ще ядете(разбирай- НИЩО).

87

Анонимен

преди 11 години

Който търси качество, изобщо не се знаимава да купува ни китайски, ни български. Българските нямат никаъв дизайн, скучни, груби, остарели като модели, бабешки.

86

Анонимен

преди 11 години

pari4ki.tk

85

do 103

преди 11 години

Може да им предложиш един чифт китайски обувки от БГ. Много ще ги впечатлиш и ще те мислят за богатаж :)

84

дo 99

преди 11 години

Защо трябва да защитава? На какво отгоре? Пазарът определя кой ще остане и кой не. Като не могат да бъдат конкурентни, нямат място. Аз парите не ги намирам на земята, че да ги давам ей така- купувам според качеството, а не според национален признак.При тези скъпи бг обувки, с тази надценка, къде отива печлабата при положение, че заплатите са мижави (3 чифта= един работник), не се инвестира в нови технологии, ползват се посредствени материали, никакъв дизайн? Значи потъват в джоба на бг шефовете.

83

Анонимен

преди 11 години

Не съм богат но обувки от 10 лв не съм си купувал. Винаги съм си купувал качествени обувки от хубава кожа и добра изработка. Не мисля, че тези китайски *** могат да навредят на родното производство, който търси качеството няма да си купи от тях.

82

Дани

преди 11 години

Никаква опасност не са. Китайските обувки изкарват точно 1 седмица и се цепят.

81

до 88

преди 11 години

30 лв. за българска обувка ? За 50 - 60 лв. бяха детските маратонки от Добрич и то във фирмения им магазин.

80

До Лора

преди 11 години

Не се притеснявай, *** със сигурност са си избрали некой чифт. В София даже вече не взимат всичко а си избират.

79

Анонимен

преди 11 години

до 97-потурите са скъпи-едни потури са 20 лева-и само софиянци можете да си позволите потури. В провинцията пари за потури нямаме. Потурите са обивки за софиянци, ние в провинцията купуваме обувки по2-3 лева-нов внос втора употреба, а за потури не си и мечтаем-скъпо ни е

78

Лора

преди 11 години

Еее преди няколко дни изхфърлих един чувал обувки. А можех да изкарам по 10 лв. на бр.

77

Анонимен

преди 11 години

и това са ви много,едни потури и айде да пасете

76

Анонимен

преди 11 години

Китайските обувки по 10 лева са скъп лукс-и само в София можете да си го позволите. В провинцията 10 лева са страшно много пари-и там оцеляваме само с дрехи и обувки втори и трета употреба. Отдавна дрехи се купуват на килограм-3 лева-1 килограм-тоест всеки пуловер е максимум 20 стотинки. Какви китайски стоки-китайското е скъпо и елитно -10 лева за китаййски обувки нямаме. В нашия град китайски стоки купуват само богаташите със месечна заплата 70-80 лева-средна заплата за Видин

75

Анонимен

преди 11 години

до 94-*** богаташа си-1 лев за панталон-аз във Враца повече от 60 стотинки за панталон не давам-естествено от магазин втора употреба. 1 лев е немислимо висока цена. Пари за обувки не давам-а си намирам край кофите. В северозападнала България така се живее по време на това управление. Всеки във враца знае-хубавата стока в магазините втора употреба е във Понеделник-в Сряда всичко вече е изкупено

74

Анонимен

преди 11 години

Аз си пазарувам само дрехи и обувки втора употреба-китайските дрехи са ми прекалено скъпи и луксозни! По време на управлението на герб е така-само в магазини за секъндхенд "мания". Повече от 1 лев за панталон не можем да си позволим след герберасткото управление.

73

Анонимен

преди 11 години

до 90-аз съм София и съм забелязъл,че в Бургас само с анцузи ходите-и на работа, и на сватба, и на разходка, и на театър-анцугът ви е официално или всекидневно облекло. Анцугът е бургаски костюм :)))))

72

ivan.aleksandrov

преди 11 години

ako gi nqma evtinite kitai4eta naroda 6te ostane bos nqma pari.

71

Анонимен

преди 11 години

До 84-доцент в Софийския университет е с под 400 лева. Някакви коментари? Колкото по-високо си образован, толкова по-малко получаваш. Фаянсаджия е с 3000 на месец, доцент е с 400 лева.

70

Burgazee

преди 11 години

Az sam ut burgazzz i si kupuvam zamy Adidas za 300lv.