303

до 371

преди 11 години

използват енергийния капацитет на човека. Просто продължава да си изпълнява задачата.

302

Анонимен

преди 11 години

В момонта България е в американската сфера на влияние. Оттам естествено следват отговорите на всички въпроси. Референдумът ще се направи така че да няма 50% гласували и врътките за това ще са много - по коледа когото хората пътуват и няма да ги има в списъците, да не са заедно с изборите па и да се похарчат 40 милиона и тн.

301

Анонимен

преди 11 години

Какви ли не простотии може да се прочетат тука. Кои били комунисти, ченгета, деседари. Ще си го преместя фара от другата страна на борда кой какъв е бил. Бугаристанеца не проумее ли, че цветът на партиите няма да му реши проблема винаги ще е на това дередже. Без значение е цвета на котката, а да лови мишки.

300

Анонимен

преди 11 години

По - достоверен източник от посланика на ЩАтите в Русия не знам .. какво повече ви трябва, за да видите ,че си е чиста проста мутра нашия премиер.. все пак тези думи не излизат от моята или от вашата уста..

299

Doko

преди 11 години

Това е ***, винаги е чакал някой наготово да му дава, да го освобождава, а той само да плюе. Толкова ли няма няколко кратуни, специалисти по ядрена енергетика, които независимо от цвят и принадлежност да решат този казус най-добре за държавата. Затова *** ще е винаги последната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки свят. Ненавистта, злобата и омразата ще го унищожат, друго не му трябва.

298

Посланика НА САЩ

преди 11 години

Четох последното интервю на пожарникарския премиер за евронюз, последния въпрос там към него беше - А, какво ще кажете за миналото си и за връзките си с орг.престъпност.. Човекът с глава на картоф каза -,, Измислици на Станишев"-- няма такава наглост.. а посланика на САЩ в България, който изкара доклада и всичките кирливи ризи на Бойко, сега е посланик на САЩ в Москва - може би най-важното посолство на щатите.. Та идеята ми е,че този *** ББ очевидно лъже постоянно

297

студентче

преди 11 години

хора не разбирате ли че държавата сама не може да построи какъвто и да е АЕЦ. За това са нужни милиарди, а ние ги нямаме. Оттук започва голямата игра, кой да го построи, защото след това може да контролира цялата държава. Кой ви гарантира, че тока от НЕдържавна АЕЦ ще бъде евтин ? Да, себестойността ще му е евтина, но дали ще ни го продават евтино ? Този който го построи може да си слага каквато иска цена, тъй като ще е частно предпирятие, а не държавно. Мислете малко.

296

sopol

преди 11 години

Op op op op Oppan Gangnam Style

295

Анонимен

преди 11 години

Ти ако вярваш на прогноза за след 60 години значи си за лудницата.Ако някой можеше да прави такива прогнози, на борсата нямаше да има губещи.

294

Анонимен

преди 11 години

най-развитите държави си имат АЕЦ и не съм чул някой до сега да е на загуба-------Само че те първо са станали развити и тогава са си направили АЕЦ.А такива като нас недоразвити с АЕЦ има ли?

293

до 359

преди 11 години

че той Петър Димитров е класи над това студентче бе .. как може да ги справняваш въобще.. по смешни министри от сегашните е нямало в новата ни история.. издухаха дори Виденовите.. много си ***,не те знам стражнджа ли си манджа ли си продаваш се за един хляб сигурно.. не знам кво ти дават да защитаваш тия *** тук .. по една филийка с мас хрърлят ли ?

292

Анонимен

преди 11 години

При тази работа има само прогнози естествено,че няма гаранции точно каква ще е печалбата.. никой в света не може да ти каже това и все пак най-развитите държави си имат АЕЦ и не съм чул някой до сега да е на загуба.. така,че няма смисъл от подобни *** въпроси.. кой може да ти изчисли печалбата на нещо, че и да ти я гарантира.. 60 години напред примерно.. доста си глупав

291

Анонимен

преди 11 години

Те го питали искаш ли евтин ток, той казал - ,,НЕ" ахахахахаха

290

Анонимен

преди 11 години

100 МИЛИАРДА ПЕЧАЛБА за 60 години експлоатация!!!!!!!!!!!--------Това кой го гарантира?

289

Странджа не лъжи

преди 11 години

Предложението на руснаците беше да дадат заем и 51% държавен дял за БГ. Като печалбите от продажбата през годините щяха да изплатят този заем. Демек дават ни пари и от продажбата на тока се връщат. Ама кой да ви каже истината? Тя не Ви е удобна? Щот трябва да купуваме от ВЕИ - скъп ток, нали? И да дупчим Добруджа за шистов газ!!!

288

иванов

преди 11 години

непрекъснато повтарят 22 милярда. Една лъжа и 100 пъти повторена за мен си остава лъжа. За за са сигурни че няма да искат хората Белене могат да кажат че ще струва 50 милярда.

287

Анонимен

преди 11 години

Щом това недоразумение ни е министър на Икономиката,енергетиката и туризма , не очаквайте , че България ще просперира , някога!

286

да

преди 11 години

Дилянчо стига бърбори глупости-млад човек си! Виждаш ли хората били манипулирани и това си го разбрал от баща си - аиде бе.Баща си такъв *** ли го изкарваш -дал ти е хляба в ръцете ,изучил те е, а за това пари трябват-много пари.И виждате ли той не разбрал за какво се е подписал -смешки за деца от детската градина.Или нас смяташ за ***.Падна ми в очите това момче,много бързо се зарази от партийната пропаганда -но тази работа е за умни хора а не за ***!

285

Хе хе

преди 11 години

Не само че "Белене" трябва да се осъществи, но и като втори въпрос да се формулира: дали трябва да има 51% държавен дял? - това е разковничето, за да има на достъпна цена ток за българите. Съвсем естествено е руснаците да не си дават чертежите на *** и пульо, който иска само печалби на гърба на народа. Защо при пазарна икономика народа е длъжен да купува скъпия ток от ВЕИ и бившите US Тец -ове, отнето е правото на избор и конкуренция, както са нарушени принципите на свободен пазар.

284

-

преди 11 години

Защо точно на бащата на горния индивид е предложен въпроса за тока? Друг някой, който не следи сляпо ГЕРБ има ли такива наблюдения?