83

Бойко Борисов

преди 11 години

Предлагам Черната Златка за министър на образованието. Нещо куцат понеже работите със сегашния министър.

82

Анонимен

преди 11 години

На 1 април, ще вдигнат пенсиите първоаприлски ;)

81

Анонимен

преди 11 години

Помислете,Дянков дава,тюфлека Тотю не дава,народа иска на тиквата не му стиска,политиката е ясна с лява ръка в десен джоб така е защото народа е *** роб и докато се освести мутрите ще натрупат богатства несметни,хората мизерстват и умират като мухи,за да имат мутрите вили и коли!!!

80

избирател

преди 11 години

И през април е рано,вдигнете ги с много,така че веднага след изборите друг да ги плаща,Кунева например!

79

Анонимен

преди 11 години

1 април е партийния празник на лъжливците от ГЕРБ

78

Анонимен

преди 11 години

При средна пенсия 200 лв. вдигането с 20 лв. е подигравка. И отново отговорът на Тиквата ''Пари няма''! Абе главоч некадърен, като няма пари защо плащате 50 000 лв. за сайт на министерството на земеделието ВЪВ ФЕЙСБУК!!!! Нещо което някой малко по запознат с Интернет може да го направи. ЗАЩО ползваш държавния самолет бе ***!! Искрено се надявам хората да си отворят очите и да не гласуват за това 150 килограмово недоразумение тиквата Бойко Борисов.

77

Анонимен

преди 11 години

БЕ КАКВИ ИЗБОРИ ,КАКВИ 5 ЛЕВА ,ИЗБОРИТЕ НЕ ПРОМЕНЯТ НИЩО ,ТРЯБВА ТОЯ ЗАСПАЛ НАРОД ДА ИЗЛЕЗЕ МАСОВО МИНИМУМ 500 ХИЛЯДИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТ,ПРЕЗИДЕНТСТВО И МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ДА ОБКРЪЖИМ ТЕЗИ УЧРЕЖДЕНИЯ И КОЙ ДОКОПАМЕ ОТ МАЗНИТЕ ОЯДЕ4НИ ПОЛИТИЦИ ДА ГО ЛИНЧУВАМЕ И ДА ГО ИЗКОРМИМ ЗА НАЗИДАНИЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ПОЛИТИЦИ КОИТО ЩЕ ДОЙДАТ,,АБЕ НАПРАВО СИ РЕВЕ ЗА НОВ НАРОДЕН СЪД,ИЛИ ТЕ ИЛИ НИЕ

76

до 96

преди 11 години

Какви глупости пишеш :"Но за жалост (западняците) още не работят тук"ЗАЩО ДА РАБОТЯТ КОГАТО ИМА БЪЛГАРСКИ РОБИ, КОИТО ЗА 200 ЕВРО ДА ПРАВЯТ ТОВА!!!АМИ ПОГЛЕДНИ ВСИЧКИ МОНОПОЛИСТИ СА ЗАПАДНЯЦИ БЕ !!СЪБАРЯТ НИ ПО ПЕТ КОЖИ ЗА ТОК , ВОДА ТЕЛЕФОНИИ КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ.Ние за тях сме и ще бъдем пазар на евтина работна ръка.ЗАПОМНИ ТОВА ***.

75

до БПФ

преди 11 години

В нета се твърди, че сте комунисти.А и емблемата е интересна - три лъва под които пише SAKARA, но надписа е на арабски (персийски - идентично изписване).Та значи кои сте вие?

74

Жо

преди 11 години

ТОТЮ МЛАДЕНОВ: "Ще зарадваме възрастните хора през април, по-точно очаквайте изненадата на Първи април"...:)))

73

Анонимен

преди 11 години

Малко преди изборите значи, а? Значи Тройната коалиция не може да дава по този начин ( последното им увеличение от 10% беше преди изборите, ГЕРБ ореваха орталъка че те го били платили ), а ГЕРБ може ? Сигурно ще говорят за това 10% увеличение цяла година, колко много били дали. Само да отбележа, че такова увеличение беше едно от многото дадени от БСП, без да се коментира това даже, 10% беше най-малкото което даваха а те даваха и добавки за Коледа, нещо нечувано последните години.

72

Анонимен

преди 11 години

гласуване вече само за националистически и патриотични партии ,по време на почивните дни гостувахме на бабата на съпругата ми в едно малко градче в северозападна България ,там масово хората живеят в страх и тормоз от *** банди които върлуват безнаказано под покровителството на управляващите и мвр

71

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Абе господа управляващи,бре много зор ще видите догодина бре-всички увеличения ги планирате за тогава,няма ли да ви дойде много нанагорно.Я увеличете някой доход/не вашите разбира се/понеже много хора няма да изкарат до напролет благодарение на мизерията от вашето управление.А и много почнаха подигравките с хората,я дано се яви някой смутител на борисовата империя като ДЯКОНА,или терорист от рода на БОТЕВ. То това герберското дебелоочие,арогантност,лицемерие и самохвалтво вече се не трае.

70

ПЪРВОАПРИЛСКА ЛЪЖА

преди 11 години

ТОВА БИВШО ПРОФСЪЮЗНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ Е ТАКОВА КАКВИТО СА И САМИТЕ ПРОФСЪЮЗИ.Останали със структурите и нагласите си от времето на социализма те доведоха до пълен разгром на пазара на труда.С тяхна помощ бе унищожена българската икономика , а 1,6 МИЛИОНА БЪЛГАРИ принудени да напуснат родината си.ПРОФСЪЮЗИТЕ СА ТЕЗИ КОИТО СТОЯТ В ОСНОВАТА НА ВОДЕНАТА ПОЛИТИКА НА ГЕНОЦИД И ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ БЪЛГАРИ.Съд за Тренчев и клептомана Пламен Димитров.Съд и за *** от снимката.

69

ЕС

преди 11 години

100 евро пенсия - европейски цени.Единственият вариант БГ да се оправи е да влезнат тук западняци.Ако те живеят тук, ще направят държавата удобна за себе си - уредена.Затова има Комисия за защита на потребителите, защото западняци вече потребяват тук (купуват).Но за жалост още не работят тук.Затова няма Комисия за защита на работниците.

68

стоян

преди 11 години

Тотю,мистрио врачанска,ти си най независимия министър,наистина НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ТЕБ,така че налягай си парцалите и мълчи,мълчи да не ядосаш вожда Винету,но така е като във власта попадат анонимници като теб,досега от това каквото си казал нищо не е станало,просто никой не те бръсне за слива,но ти си седи там взимай си министерската заплата,вози се на мерцедеса щото виж какъв скъп бензин са ти оставили тройната коалиция.

67

Анонимен

преди 11 години

простете ми хора ,че се излъгах и гласувах до сега за герб ,никога повече няма да сторя тази грешка

66

БПФ

преди 11 години

Това е хвърляне на прах в очите на хората! Ама пак ще има заблудени дето ще гласуват за герберастите! Съвсем нови хора трябват -истински честни патриоти неомърсени от досегашната политика ! Български Патриотичен Фронт-В Битка за Истинската България!

65

от 74 до 86

преди 11 години

Именно. И дори имаше една приказка, но не и помня името- за един цар който премествайки се от едно място на друго с целият си народ /дълъг път/ беше наредил да се избият всички възрастни понеже ги бавят и са им в тежест. И имаха големи проблеми и накрая стигнаха да извода, че възрастните са много нужни, много важни и съжали за постъпката си. Но кой чете днес приказки? А в тях има мъдрост!!!

64

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБАВИ ПРОДАЖНИ *** ОТ БЛИЗО 9 МИЛИАРДА ВАЛУТЕН РЕЗЕРВ ОСТАВЕН ВИ ОТ ПРЕДИШНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА СА ОСТАНАЛИ САМО 2,5-3 МИЛИАРДА ,ГЕРБАВИ КЪДЕ СА ПАРИТЕ