347

Анонимен

преди 11 години

Такава страшна безнадеждност...Толкова много тъпота на едно място...Освен да замълчим ,няма какво друго да направим...

346

Несъгласен

преди 11 години

Пропускате факта,че тази жена има ВИСШЕ образование.Боже,Боже.....аз обяснение нямам....Да си призная често вече не знам от къде съм научил столицата на Англия,било е много отдавна...но все си мисля,че има информация от която човек и да иска,не може да избяга,тя просто е навсякъде.И овчарите по полети сигурно са по-образовани от тази.На мен друго ми е интересно....за какво говори тази тази жена,какво я вълнува,какви са приятелите и за какво си приказват като се видят.Егати елита,егати и чудото!

345

Анонимен

преди 11 години

421,efir i e daden ot scenaristite i to s pylno syznanie . Te mnogo dobre si q znaqt sto za stoka e , no trqbva nqkoi i da pravi izcepki vse pak reiting se goni , ne stava samo sys suha i skuchna nachetenost show da se pravi.

344

оле мале

преди 11 години

Нима още има българи които гледат това тъпо предаване ???????

343

Анонимен

преди 11 години

МАЛЛЛЛЕЕЕЕ.....кой е даде ефир,и кани в разни предавания........МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

342

аууу

преди 11 години

Лошото е,че точно на такива като нея подражават подрастващите момичета.....

341

Анонимен

преди 11 години

Тя е толкова ***, че дори и не разбра колко е ***!

340

Анонимен

преди 11 години

черна златка - черна ***

339

Анонимен

преди 11 години

те мозъчните гънки не се виждат,но си личат когато ги няма

338

Весела

преди 11 години

УЖАС ! Срам ме беше да я гледам. И на такива подражават децата ни. На къде вървим ?

337

Яко

преди 11 години

В страната на Тиквата Златка е интелигент... Географските познания на Златка не се различават от географските познания на Румяна Желева - първи външен министър на Република Тиквария...

336

Анонимен

преди 11 години

КАКВО ЧУДНО?ТОВА Е ДНЕШНА КАЛНА *** БЪЛГАРИЯ.МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ ДА НЕ СА ПО-УМНИ?АКО ПИТАТЕ ЦВЪЦКО-АПАРТАМЕНТА,ИЛИ БОЙКО МУТРАТА ЩЕ ОТГОВОРЯТ СЪЩО ТОЛКОВА ВЯРНО КАТО ТАЗИ ОСОБА.

335

Алов

преди 11 години

Бабушкерите и шараните да изпращат яко СМСи за да се насърчат още малко простаците у нас.Тази Златка ли е Клатка ли е не я знам ,но и Къци е точно толкова остроумен като нея.От къде ги събраха там всички тези скапаняци си нямам и идея.

334

Тъп

преди 11 години

Може да са известни, защо да не може? Щом, като има такива "медии", които ги правят такива. Отделно е това, че има ***, включвайки себе си, че четат подобни простотии.***, *** ама и на мен малко ми дойде в повече. Тържествено обещавам: подобни идиотщини да не чета повече, наистина.

333

Анонимен

преди 11 години

Zlatke, stiga s tozi PR:)

332

hamurapi

преди 11 години

Не ми е ясно само какво VIP-повско са намерили в тази грозотия?! Ако тази, хм... дама... ще бъде критерий за общата култура на българската нация, то на драго сърце бих се отказал от българското ми гражданство! Напр. бих станал гражданин на Суринам... там вероятно знаят коя е столицата на Обединеното кралство. Очаквах простащината и малограмотността да доминират през този сезон на шоуто, но чак такава простотия изобщо не съм си представял.

331

Анонимен

преди 11 години

Чалга = простотия. Тази златка е пример за това.

330

Анонимен

преди 11 години

Така се получава от много чалга,

329

valya.doncheva.5

преди 11 години

Хора, не се смейте и не злобейте! Калинката без диплома разпределяше милиони. Иво Димов без диплома не само управлява Димитровград барабар с висшистите му, но е бил и член на Парламентарната комисия по образование,т.е. чертал е насоките на развитие на родното образование, включително и на вашите деца. Златката си има диплома до доказване на противното - ако не се докаже, просто не пращайте децата си във Варненския свободен! - нея животът я зове.

328

сволачЪТ

преди 11 години

сега *** е че николета няма да влезне от страх чеще се изложи така. обзалагам се че зубри столици в момента щото мисли че ще й зададат същите въпроси