74

Анонимен

преди 11 години

Руснаците не приказват празни приказки. И защо обаче след решението на НС , не е уведомена руската страна, че договорът се прекратява считано .... и т.н. както е за всеки договор? Това, че няма договор са приказки за ***. Това, че докладът на HSBC е негативен, е пак за тях, но явно вече не вярват, че има такива, и затова усърдно го крият. Явно герберастите во главе с бб са : 1. *** и неграмотни;2. Страхливи и комплексари; 3. 1 и 2 заедно.Верен отговор - 3., което потвърждава думите на Слави Бинев и всички, които познават бб. бб беше за АЕЦ белене, до момента докато дойде баба килъри и му каза, че си ги имат компроматите срещу него и да се отказва. Каква е геополитическата причина да нямаме АЕЦ, или това е характерното за евреите отмъщение, заради избора на Путин за трети мандат и тоталният им провал да направят нещо като революция в Русия с инвестирани милиони долари, можем само да гадаем. И все пак ми се струва, че АЕЦ Белене ще продължи да се строи следващата година.

73

sever

преди 11 години

До До 146 neka peshenijata koito vzemat ypravnicite ni da sa pravilni za bg i decata ni.

72

акуд

преди 11 години

абсолютно подкрепям 93

71

akud

преди 11 години

хм. май русия показва още веднъж "братското" си отношение към България

70

И как така?

преди 11 години

Как ще фалира? Енергетиката е най-печелившият отрасъл на всички времена. Няма нищо по-ценно от енергията. Защо всички огромни корпорации се натискат да владеят енергетиката?Но нека не забравяме, че в България всичко е възможно!Направо не ми се говори вече - всяка година от 1989 до сега - удар след удар и накрая ще искам разрешение да дишам в собствената си държава от някой чужденец.

69

Герб

преди 11 години

,българите ще бъдата уморени от глад и мизерия ,поели сме ангажимент пред задокеанските ни господари.Така че мълчете *** и в канавката по кротичко *** там !

68

Анонимен

преди 11 години

костов, костов

67

Анонимен

преди 11 години

аве баси ***, изпросте народо, немое мисли, верва квот му кажат, шот трудно мисли, да му мислим ние интелигентните , които останахме в тази държава

66

?????

преди 11 години

за пореден път се убеждавам ,че от българина по просто нема в вселената явно мисленето не му е присъщо я пак си помислете кой не дава да се строй белене и като виж продал нек.

65

DARK

преди 11 години

И така НЕК ще стане на РЕК Руска Енергийна Компания.Щото сме смотани.Накря Руснаците сами ще си вдигнат АЕЦ Белене ще си продават ток на запада а на нас на пазарни цени щото сме овци и се водиме по акъла на бат Бойко и некфи "зелени" печалбите ще си отиват в руската касичка а ние ще си бъркаме с пръсче в ***.И кфо стана с 11% по евтината газ? естествено , че крайният потребител ще усети само студения а тия 11% ще заминат за газоразпределителните дружества.

64

пак ви казвам

преди 11 години

щем не щем - ТЕЗИ ПАРИ ЩЕ ГИ ДАДЕМ -

63

До 82

преди 11 години

Цецо трябва да арестува шефа си, половината гербери и себе си значи:)

62

Анонимен

преди 11 години

цецо да арестува *** само герб! напред! победааа

61

Анонимен

преди 11 години

:::::Аве ***, Русия построи Козлодуй!!!:::::Да не го е построила даром бре, русофиле?

60

Просто гражданин

преди 11 години

Хора, запитайте се поради какви нужди БСП реши че трябва да стройм АЕЦ за 6-10 МИЛИАРДА ЛЕВА. Аз лично не искам да плащам 10 МИЛИАРДА за строежа на атомна бомба. Според мен цената от 1 милиард която ще се наложи да платим е 10 пъти по-малка от това което щяхме да платим за тази "зелено-виолетово-токсична" енергия която може да се добива каде каде по-евтино и чисто.

59

Анонимен

преди 11 години

Кремълските аматьори не знаят с кого си имат работа.

58

Анонимен

преди 11 години

Предлагам правителството да "шляпа" руснаците, а пък аз да "шляпам" русначките. Големо шляпане и плющене шъ пада.

57

Анонимен

преди 11 години

бомба са закаснител, яко шъ ги шляпаме, яко

56

Анонимен

преди 11 години

шъ ги шляпаме, яко, яко, мнооо яко, герб! победаааа, тиа не ми дадоха хаптчето таа сутрин нарочно, победа, само напред

55

Анонимен

преди 11 години

Тези един милиард евра може да се вземат от данъци на Нефтохима в Бургас. Строг контрол на вноса и износа. Щом вие тъй и ние тъй.