54

до 62

преди 11 години

Кой ли?!?!?!?! Същите кукловоди, които управляват всички псевдо политически марионетки от 23 години насам. Или бъркам?

53

Анонимен

преди 11 години

И да не ви харесва ида ви харесва, във всички вътрешно-квартални улици трябва да се кара с максимум 30 км/ч. Но по главните улици определено скоростта трябва да е около 50,а по булевардите, без пресечни и без пешеходни пътеки скоростта спокойно може да е 60-70 км/ч максималната

52

до 58

преди 11 години

А ти не ограничения не смяташ ли, че проблем се решава като намериш решение за него, а не като го заместиш с друг проблем? Та че дете е бутнато на платното не ти ли говори, че вкъщи не е работено достътечно с него, колкото и да има светофари и зебри си има елементарни правила за пресичане. Културата на пешеходците е НИКАКВА! Като и на повечето зад волана, защото те са с КУПЕНИ КНИЖКИ и не занят правилника. Това е каквито и галимации да правят щом се продавт книжки ще има и моного убийци на пътя.

51

Аз

преди 11 години

Дами и господа когато застанем пред урните трябва да си зададем няколко въпроса. 1. Кой ни направи цигарите 5 лв. 2 Кой ни изкара да пушим на улицата. 3 Кой ни направи бензина 3 лв. 4 Кой ни вдигаше тока по 3-4 пъти на година. 5 Кой ни подслушва в нета и гласи закони за ограничаване на свободите. 6 Кой направи декари соларни паркове. 7 Кой ни затвори АЕЦ Белене. Още много мога да спомена а и вие си задайте въпроси които ви засягат пряко.

50

Анонимен

преди 11 години

И по време на еврепойското бяха немска машина :)

49

Българин

преди 11 години

Юсеин Болт тича с 37.7 км/ч. Какво да коментираме повече?30 км/ч - повече задръствания, повече изхвърлени вредни газове... но пък повече парички и за Дянков и за Ушев, така че примирявайте се.Кой ви е карал да гласувате за ГРОБ ???

48

Анонимен

преди 11 години

до всички *** който ако не са ф софия ша умрат гладни стига плакате бе

47

Анонимен

преди 11 години

Ограничените веднага надигнаха вой, но ако блъснат детето им пред болка обръщат палачинката. По основните булеварди дори ще се увеличи скороста, но в малките улички трябва да се кара Бавно. Ходи обяснявай после, че детето си е виновно, че изкочило в последния момент.

46

до 54

преди 11 години

Автобусите са нередовни и не можеш да рачиташ на тях.Ако е лошо времето или зимата задължително спирките са открити и са натрупани купчини с обклуци, сняг и кал. Навсякъде е мръсно, пътниците имат ниска хигиенна култура, и всяка сутрин трябва да гледам някой как си бърка в носа и след това се хваща за дръжките. За чалгата от слушаките няма да коментирам. Отделно трябва да слушам хленченето на поне 5 човека как мразят вся и всьо. Метрото е неудобно устроено и винаги претъпкано и крадът наволя.

45

Анонимен

преди 11 години

Хората " пасат" крави :) - Фолкссаген " Пасат" също

44

до 54

преди 11 години

Ама наистина ли ще включа пежото си 3.0 TDI на трета скорост? Все по нанадолнище ли ще я карам тази кола бе, умен?))))

43

асд до 47

преди 11 години

Ами пак казвам за българина ограничение от 30, ще значи 40-50. Спокойно можеш да включиш на трета. :) Плюс това на някои булеварди може да се постави по-голямо ограничение, примерно 70 км/ч. Между другото и автобус ползвам, то с него е по-бързо даже, щото имат спец. ленти.

42

Анонимен

преди 11 години

Немска машина ХАХАХА

41

Анонимен

преди 11 години

Защо е позакъсало момчето с Фолксвагена :):)

40

Анонимен

преди 11 години

Бойко марионетката се подиграва вече както си иска с нас. ДОКОГА? Мен не ми се чакат избори, не ми се емигрира и не ми се стои с кръстени ръце ....

39

асд

преди 11 години

Аз съм шофьор, но и ме е блъскала кола на пешеходна пътека в града със 75 км/ч, изчислена от полицаите, въз основа на спирачния път. Много е кофти да те блъсне кола, повярвайте. Няма смисъл от бързане, особено в по-малките градове. Дали ще стигнеш 3-4 минути по-рано или по-късно е все тая, ако това ще спаси живот. А и по мои наблюдения за да може да се реагира в гъсто населени зони на внезапно появило се животно, човек или др. препятствие 40 км. е максималната скорост.

38

Анонимен

преди 11 години

Заради тази простотия ще се повишат нивата на замърсеността на въздуха и в без това мръсните градове. А който прави катастрофи при 50км/ч ще ги прави и при 30км/ч.

37

до 41

преди 11 години

Не виждаш какъв е проблема да караш с 30 км в час? Ти управлявал ли си някога автомобил бе, човече?На втора скорост ли да карам от Младост до Люлин в София и да стигна за един час до работата си и да изхабя 4 литра бензин? И на връщане 4 литра 20 кинта за бензин. Браво! Умен си! Ще кажеш да хващам метрото ли? А Вие у Варна като имате автобуси що се возите с колите си?

36

Анонимен

преди 11 години

Oтново бутат " немската машина" :)

35

Анонимен

преди 11 години

"Аргументът на новите правила е, че по този начин ще се намалят катастрофите и пътните инциденти с ударени пешеходци."Решението е да спрът да проват книжки на всеки желаещ и да почнат да дават високи присъди на полицаите взели подкуп. Това е истинският проблем, повечето от катастрофите са от хора, които нямат респект към никой и към нищо, защото знаят че ще дадат някой лев и ще се измъкнат. На сина ми от компанията като пиха вкъщи почти всички ми се хвалиха, че са си купили книжките.