90

Анонимен

преди 12 години

До 112 Не е нужно да плюем България. Фактите я оплюват. И за какъв сезон говориш на това смърдящо море? Мръсотии на всяка крачка. Иначе и аз си обичам страната и като нея друга няма!

89

d.e.

преди 12 години

sa da se spasi BG i naziqta, trqabva ostar savoi kam Russia, drug pat nqma.

88

Анонимен

преди 12 години

Бургас бил най-хубавият град сега за живеене. Е, нормално е за ***. Вятърът като духне от Нефтохим и се размирисва в целия град на мазут. Ама нали Вальо Златев е дружка с Тиквата , как да спрат рафинерията от Еко министерството??? А като идвам от София към Бургас...миризмата на мазут се простира чак до Карнобат ако вятърът е северозападен. Това е почти на 40 км от рафинерията. Смятайте каква концентрация е в Бургас ,който е на 10 км от рафинерията. Най-хубавият град за живеене, а?***

87

Анонимен

преди 12 години

Не е държава, а територия.Не е народ,а ***. Мутрокрация и *** = днешна България. Да се спасява който, както може.

86

112

преди 12 години

Пълно с мизерници тук. Оплюха България, оплюха Бургас без да се знае кой е извършил убийството и какъв е убития. Накрая може да се окаже, че убиеца да е австриец а убития педофил. Важното е да си излеем злобата и да кажем, че сме най-лошото място в Европа.Всъщност каквото и да си говорим туристите продължават да идват в България и това е най-силния сезон в историята на българския туризъм. Въпреки т.н. терористичен акт, въпреки кризата чуждите туристи продължават да посещават България.

85

До 84

преди 12 години

Бургас ако е летището на Месембрия, Анхиало и Аполония, то със сигурност Варна е пристанището на Шумен.Можеш да си пуснеш песента на Тодор Колев, там е обяснено.

84

Попов

преди 12 години

До АнонименИ това е похвално ли?

83

200 гр

преди 12 години

Тоталната деградация на обществото води до тук,идоли са фолк к.... и ММА престъпници.Тежко и горко на тази България.

82

Анонимен

преди 12 години

Решил е, че като е с немски паспорт е безсмъртен ама по морето действат друго правила.

81

Анонимен

преди 12 години

Според пророчеството след 100 години България няма да я има, а нейните територии ще са в Гърция, Сърбия, Румъния. Като гледам наистина като страна и държава сме в тотален разпад.

80

до 86

преди 12 години

Вас и сливналийки и плевенчанки не могат да ви бият по разврат. Не знам в Пазарджик да има и една жена, която да е вярна на гаджето/мъжа си, много ви серби отдолу.

79

GOI

преди 12 години

В Пазарджик има предимно диви селски тръби, които търсят реализация в околните села. Дано им е вкусно :))

78

бай Петко

преди 12 години

Нашия бай *** ще наръга някой за 5 леваили ще краде!

77

do Соня

преди 12 години

Съгласен :)

76

Соня

преди 12 години

най-хубавия град е моя- Пазарджик, центъра е като курортна зона

75

emos

преди 12 години

Ха наздраве,вече съм напред стек Хайнекен.Като излезна новината се хванах на бас,че до час ще се появят поне десет комплексара тук.Е това за трети път познавам,жалко само,че го няма оня комплексар варненеца.Сигурно още мие кенефите от повръщаното на пояниците.Хайде наздраве,че стана 12 ,бирено време

74

Анонимен

преди 12 години

Хах Бургас и читав град ? бургадидас винаги ще бъде просто летището на Месемвриа, Анхиало и Аполония !

73

токо

преди 12 години

до 62:Ако се разровиш в историята,ще видиш,че Молдова като държава,съществува преди Румъния,така че ,недей да плещиш глупости.

72

Анонимен

преди 12 години

Пазарджик може да няма море, ама предлага секс туризъм.

71

Анонимен

преди 12 години

Дааа бе злобни чочевечета само в Бургас колят, нищо че в София едва не убиха Багата, да не споменавам рязанията на уши, което си беше някаква запазена марка ами наркодилърите във Варна? Редовно се мушкаха у дупетата. А световния шампион Михаил Ганев където го наръгаха в Габрово и това са само известни случки а колко ежедневни има които не се описват от журналята. Това е национален манталитет. Да се правим на хайдути. На гол тюмбак чифте пищови както е казал народа, гладен народ ама курназ.