178

do 250

преди 12 години

Така са говорели евреите, избягалиот Русия и Испания в Анадола. Видели по-хубава земя на север и решили да я откраднат. Така започнало турското нашествие. Дирижирано от вещата еврейска ръка. За което сме ви много "благодарни".

177

Нина

преди 12 години

Ако сами не сте оценили красотата на българия това е много лошо или просто несте посещавали други страни.

176

Анонимен

преди 12 години

Много хубави думи като заключение от Нина, дано наистина го мислиш, а не си на работа в момента :))) Всичко хубаво и приятна вечер.

175

за Нина/UK

преди 12 години

А как постъпва човек, който се напъва да влеза в чужд дом неканен. Не разбрахте ли, че в България не сте желани. Елементарното възпитание изисква да кажете довиждане и да се махнете от тук. А вие продължавате да се напъвате. Значи преследвате други цели.Казано просто, в България не желаем евреи. Не ви вярваме и много злини сте ни донесли. В чужд дом неканени идват само крадците.

174

Нина

преди 12 години

когато съм говорила с различни хора от различни националности винаги съм чувала едно и също нещо за българия! "Най-красивата страна в света, хубаво море, хябав Дунав, хубави гори, хубави низини, хубави реки, прекрасни езера, невероятни поляни ухаещи на цветя и още и още и още...чудесно кътче, част от Рая"

173

до 243

преди 12 години

Това не е никакво оправдание. Хизбула щом се молят за унищожението на Израел и всички хора там, значи са безбожници, същото се отнася за всички евреи, които постъпват по същия начин(и за братята ми българи също). Никой няма право да се оправдава с "виждате ли понеже другият е лош, затова и аз съм лош", защото по тази логика, никога няма да има мир...

172

Нина

преди 12 години

Добре аз си лягам, наистина съм доволна от разговора с тази вечер /нарочно не казвам с "вас", защото аз се чувствам част от България/. И запомнете едно-бъдете винаги задружни както бяхте тази вечер!

171

Нина

преди 12 години

Във всяко общество има ***, това е истината, аз не мога да отговарям за действията на всички евреи, българи и т.н. да статията прави лошо впечатление, що се касае до палестина-автономията би довела до решаване на много проблеми според мен.

170

пак до Нина от 238

преди 12 години

Има и добри и лоши българи, така както има и добри и лоши евреи, но просто лошите евреи имат много власт... Това е проблема и тогава вие, добрите също отнасяте негативите, защото не им попречвате да безчинстват, а все пак сте длъжни поне да се опитате, а не да се оправдавате... Да си жива и здрава(ако си жена), ако не, да си жив и здрав, но все още мисля, че сте "доброто и лошото ченге" :)

169

losovelamigusi

преди 12 години

Ето от кого се е "заразил" престарелият равин:Deputy Speaker of Hamas Parliament Sheik Ahmad Bahr appeared on Hamas Al-Aqsa TV while addressing a crowd of supporters earlier this month, stating that it is their individual duty to wage jihad in order to annihilate the Jews and Americans.israelnationalnews/News/News.aspx/159280#.UDqJwtYgdDZНа подобен многохиляден "форум" насралият се главатар на бандата Хизбалла, публично се помоли за смъртта на всички евреи и американци.

168

Нина

преди 12 години

Това, чче се отнасяте с недоверие е ДОБРЕ, аз не желая българският народ да бъде наивен и лъган повече от никого, а и тази вечер сте задружни всички българи-аз наистина съм щастлива от всичко това, защото обичам България и вас самите, пазете Родината!

167

До Нина

преди 12 години

Нина според теб Палестина има ли право да бъде независими държава ?/ каквато между другото си е била/

166

до 233 Нина

преди 12 години

Естествено, че няма да отговори, ти нас за толкова глупави ли ни взе :) "Лошото ченге" изчезва тогава, когато не му мине номера, така както и "доброто" би изчезнало, ако "лошото" пожъне по-голям успех... И така... Гледали сме ги тези филми, така че сменете репертоара. (А ако все пак греша, ще е много хубаво, но се съмнявам много...)

165

Нина

преди 12 години

В каква посока аз пък ви манипулирам..много интересно..просто казах, че има кръгове в Израел които са против войната и това не е тайна.

164

Нина

преди 12 години

Не няма никакви отличителни белези, престанете-аз не съм на мнение, че някой народ трябва да ми служи, това че някой го е казал не означава всички евреи, е навсякъде, във всяко общекство има и ***.

163

za 232

преди 12 години

Не Нинчето и UK май са един и същи човек. Както по-долу един съфорумец каза - доброто и лошото ченге. Те не трябва да се представят за евреи, а за местни и да се опитват да манипулират мнението на хората, на българите в определена посока. Като представят еврейското си мнение, че все едно е българско. постоянно лъжат. което гнусно, подло и доста мръсно поведение.Но това е в основата на еврейската същност. За това трябва да бъдат игнорирани от цивилизования свят.за това по форумите се крият.

162

Нина

преди 12 години

ЮК е евреин...хммм...сега ще видим.Шалом, Ани Нина, наим меод, кен бе кеф Ани роца кафе маток?

161

До Нина

преди 12 години

Нинче, имат ли някакви отличителне белези евреите? Как се разлиават от останалите хорица , дето им служим? Много ми е интересно по - какво се разлиавате от останалите. И как ще познаеш аз евреин ли съм или не съм ? Не се заяждам. Питам , защото съм невежа

160

yahooo-5

преди 12 години

Всеки евреин е длъжен да не се интегрира в обществото, където отиде. Трябва да се стреми да завладее парите и финансите, за да господства над останалите. Тяхно оръжие са рушветите. За това обществата ги намразват. А в холокостта самите евреи избиват тези, които са си позволили да се впишат в обществата, където живеят. Това са признания вече и на евреи. Разбирате, че не случайно международни организации като МВФ, Световна Банка, които са еврейски, защо напират да раздават кредити.

159

yahooo-4

преди 12 години

С което практически са направили зависима от тях цялата американска икономика. А населението на САЩ са превърнати във финансови роби. Които работят по12-13 часа, доброволно, без протести, порядъчно зомбирани. Разбира се, финансово са разслоени, за да няма протести.А основата на това робство е Лихвата. Която не случайно в ислямските ортодоксални банки не се прилага, защото един човек заробва друг. И христянството я отхвърля до 16 век, но после еврейско лоби пробива.