266

Анонимен

преди 11 години

dO 292 Я ПАК кой руски народ и кой свят визираш

265

за 294

преди 11 години

Той ще бъде преосветен.

264

Анонимен

преди 11 години

Ако храмът беше обруган, той щеше да бъде преосветен. Но никой не го преосвети, очевидно поругание не е имало.

263

БАЯ ТРУД ША ПАДНЕ

преди 11 години

"Трите момичета от пънк групата "*** Riot" бяха осъдени на по две години в трудова колония заради хулиганска проява и....." - БАЯ ТРУД ША ПАДНЕ - В ТИЯ КОЛОНИИ НЕ СЕ ШЕГУВАТ, АМА И "ПУСИТАТА" ТВА ТРЪСАТ ДЕ - СИЛНИ ПРЕЖИВЯНИЯ, КОИТО ВЪН НЯМА КАК ДА ИМ СЕ СЛУЧАТ. НЕВЕДОМА Е ДУШАТА НА "ПУСИТО" ..... НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА НА "ИССКУСТВУТУ"....

262

Анонимен

преди 11 години

Руският съд се произнесе, руският народ и светът одобри наказанието за поругаване. А това, че една тълпа от бездуховни реве и пропагандира поруганието е техен проблем.

261

!

преди 11 години

До PITBULНе се ядосвам а ми става жалко!Мога да се ядосвам на мен и грешките си,а за такива като него е жалко не за самият него,а за това което остави зад себе си

260

Анонимен

преди 11 години

До !Гражданската ти позиция е доста варварска, щом поругаването на храм го одобряваш. Явно не си лекар, а някакъв хамалин или друга неквалиифицирана професия.

259

Анонимен

преди 11 години

И фанатичната тълпа, точно както преди две хиляди години блее в екстаз "Разпни ги, разпни ги!" Колко човешко. Явно за две хилляди години не сме мръднали и на йота.

258

Анонимен

преди 11 години

До !Ти си днес доктор, утре космонавт.

257

!

преди 11 години

До АнонименКой ми плаща?Някой плаща ли за изразяване на гражданска позиция?Незнаех,извинявай!Нещо "умно" и от теб да чуя,жалко че досега съм разчитал само на работата си,а не на допулнителни доходи.Чуй се само!Такива *** и амеби като теб може само да разчитат нчкои да им даде,а ние "глупавите" учихме и се мъчихме по 10 години да се образоваме! Нямам думи.

256

Анонимен

преди 11 години

Не може да решава руския съд, трябва *** да решават. Обаче не се получи.

255

Анонимен

преди 11 години

Цялата църква, цялата държава и всички *** срещу три малки момиченца. Браво! Вие сте истински смелчаци и истински християни. Едно време Исус ни учеше да обичаме дори враговете си, а тези момичета дори не са ви врагова. Къде изчезна християнството, кога се превърна в репресивна машина? Много, много отдавна същността човешка опорочи духовните учение и ги превърна в средство за потискане.

254

Анонимен

преди 11 години

Изсмукан от пръстите, уж политически, процес.Най-дясната през 2009, преди президентските избори, правила групов секс, бременна в деветия месец, на обществено място в природонаучен музей. Протестирала срещу Медведев, моля ви се.Седмица по-късно родила.Получила е каквото заслужава. Присъда за хулиганство, с 4 години закъснение. В Русия явно все още има съд и закони.

253

!

преди 11 години

До АнонименТи мен не ме мисли!Аз съм докор и днес и утре и завинаги,защото за мен е призвание,но горкия ти за къде си?Кажи ми какво можеш,какво умеев и какво възпитание имаш.За мен е гордост професията и възпитанието и общата култура,а за теб простащината и ругането са гордост и призвание.Жалък случай си,но немога да ти помогна,отдавна е трябвало да си помогнеш,да се образоваш и захванеш с нещо смислено в живота.Съжалявам.

252

до 264

преди 11 години

ти ли ще даваш оценки за Руския съд.

251

до българи

преди 11 години

Не знаех,че свободата на "изразяване" и "възразяване" включва преди всичко най-вулгарни каруцарски псувни...Но сигурно това е нормално за хиперинтелигентен "демократ" като тебе ,който счита, че да спориш означава да пръскаш слюнки в безсилна злоба...Ако това са ти всички аргументи които можеш да покажеш - много си зле - *** да се лекуваш, щото имаш нужда...Отивам да си наметна дъждобрана...

250

Анонимен

преди 11 години

До !Няма какво да го коментираш, плащат ти да коментираш и хвалиш простотията. Айде заработвай.

249

1

преди 11 години

E ako ne e Putin 4e pcyvat po drug ako drugia e slab 4e gi oberat kato ku4eta evropa i usa sa mo tova 4akat. I pak she hodite i she cuka s ezik lele kolko e hubavo po sveta.

248

ИДЕ

преди 11 години

Да, песента, която изпълниха в църквата я изпълниха и на червения площад - защо след като са арестувани по "политически" никой не ги арестува още тогава? Същата песен, на друго място, защо? Защо хилядите обществени личности, дейци, музиканти и какви ли не, които далеч по-рязко критикуват властите в русия се разхождат спокйно и необезпокоявани а изведнъж тези 3-те пикли биват арестувани точно по политически причини? Много сте плоски в разсъжденията си!

247

Анонимен

преди 11 години

Големи правозащитници сте. Заради такива ,,толеранси,, като вас, българските престъпници се разкарват свободно по улиците и продължават да извършват престъпления. Докато не ви се издрискат пред вашата врата сте много либерални, но като се случи описквате квартала. Мижетурки неосъзнати.