59

Анонимен

преди 12 години

пак са уливаш цветанов

58

РАБОТА

преди 12 години

Работата оправя живота на човека, не партиите ...Докато се делите на партии и светове, докато всяко чудо е за 3 дни и манталитета ни е "чалгаджийски" няма да тръгне държавата нагоре. По единично може да тръгнем нагоре, някой към Англия други към Германия, трети към САЩ и да си оправим живота, тука докато има 10-15 партии и само за кокала се борите а вечер студентите пълнят дискотеките и след 1 часа България е бурдеи няма да се оправи нищо...

57

Анонимен

преди 12 години

Браво на Цветанов, единственият министър през последните 23 години, който поне прави нещо реално срещу бандитизма. Затова червените позитанковци и бандити реват.

56

Анонимен

преди 12 години

То така се ловят 3 тона кокаин без да се е знаело къде е и кой го превозва,просто правят една проверчица и хоп гледай ти чували с кокаин....Пределно ясно е че е имало информация за товара.

55

bgswingers.net

преди 12 години

3 тона кокаин !!! Оле ле ,това ще стигне да изтрови тинейджърите на цяла Европа !!!!

54

За 59

преди 12 години

Егати лудите наскачаха...Бе стига си поствал тия детински писания бе

53

jeronimo

преди 12 години

Ако наистина е така ,то няма причина правителството да даде гаранция за моряците,които нищо не са знаели ,че са невинни и те да бъдат незабавно освободени !Да останат в ареста само организаторите и тези на кораба ,които са знаели за естеството на товара .

52

До 58

преди 12 години

Ъф...кви наркотици ползуваш или просто си шпакловчик ?

51

Анонимен

преди 12 години

аре стига сте ревали ве,червени бабички,това е потресаваща история и не би се случила никога по времето на крадливата триглава ламя.вижда се откакво правят пари честните ни богаташи бизнесмени-от упорит труд и креативност.

50

Анонимен

преди 12 години

ДОКАТО ДРУГАРЧЕТАТА УСПИВАТ РАЯТА СЪС ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ КОИТО НЕ ИНТЕРУСУВАТ НИКОГО ГОРИВАТА ИЗЛИТАТ НА 2.80 ЛЕВА. А РАЯТА ГЛЕДА КАТО ПРЕБОЗАЛО ТЕЛЕ И СЕ ПУЛИ КАТО УМРЕЛО КУЧЕ. ЗА ТАКАВА РАЯ МНОГО ЗАПАДНИ ПОЛИТИЦИ СИ МЕЧТАЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ. НО В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ ТАКАВА РАЯ НЯМА. ТОВАСА ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА В ГЕРМАНИЯ ПРИ СРЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТ 2.500 ЕВРА. ИЛИ 5.000 ЛЕВА. Дизел 1 л. 2.87 лв. Безин 1 л. 2.97 лв. Супер 1 л. 2.97 лв. Супер плюс 1 л. 3.09 лв.

49

жената на втория кап

преди 12 години

Мъжът ми ми се обади и ми каза ,че от фирмата не му платили уговорената сума и ме помоли да напиша имейл до ФБР / fbi.gov / !!! Така ,че Цветанов да не лъже кой е подал сигнала !

48

Анонимен

преди 12 години

Оставка за некадърното правителство на герб, оставка и съд !

47

Анонимен

преди 12 години

Сега вече ясно може да се каже : Цвъци е луд. Един невеж човечец поставен на място с много власт и в резултат психиката му не издържа.

46

топала

преди 12 години

чудя се защо бсп и герб си търсят кусури та нали сте едни исъщи *** бивши комунисти генерали спортисти борци и ***

45

серго

преди 12 години

Интересна снимка,"гвардията" зад Цвъки Цвъки ми е много позната,май е царевската мафия начело с кмета "сянка" дето се старае да натрупа всичко в банка !!!!! Крадеца зад министъра ,а той ВИКА дръжте крадеца,е гати и поличтическата пасмина ГРОБ = на плана РАН-ЪТ !!!!!!!!

44

Анонимен

преди 12 години

Нов световен и олимпийски рекорд за България? За какво са ни спортистите? Рекордите ги поставяме и без тях. За нашите спортисти едва ли се говори някъде по света, ама за тази пратка - навсякъде. А Боевски ряпа да яде с неговите 9 кг - дилетант.

43

bgswingwrs.net

преди 12 години

Може би не са се разбрали за рушвета ,който фирмата трябва да плати на властта , и затова е подаден този сигнал ?!

42

топала

преди 12 години

защо правителството и до днес мълчи и не реагира когато задържаха нашите моряци с кораб също български превозващ дрога в гърция може би тези не са от хората на боко *** затова се шуми по вече

41

СтаниШЕФ

преди 12 години

Другари, не се притеснявайте! Ще намерим друг източник на средства за партийната каса на Позитано. А вие продължавайте да драскате, заплащането ви е сигурно!

40

ilia

преди 12 години

PLATENITE DRASKA4I NA BSP NE SA SPALI TAZI NOSHT SAMO I SAMO DA DA PLUQT SRESHTU TZVETANOV. NEKA DA VI PRIPOMNIM DRUGARI KOGATO TAKAV ACTION SE RAZVIVASHE PO VASHE VREME STAVASHE S BLAGOSLOVIATA NA RUMEN SHADRAVANA, DA NE GOVORIM ZA SARDE4NITE PRIQTELSTVA NA MASLAROVA S MARGINITE ILI NA KUSTENDILSKATA PROSTAKESA MANOLOVA S BRATQ GALEVI.