12

Русе

преди 11 години

Ха-ха,Промоция,ама друг път!!! "Промоционално"на теи стоки им повишиха цените,поне в "Кауфланд" е така! А пък нека са на "промоция" три месеца!

11

Анонимен

преди 11 години

Комуносоциалисти, комсомолцивсички бързо да станете богомолцида се помолите на Господ за прошкаче съсипахте страната ни, красива като брошка!Че откраднахте на хората и последната дреха и последния залъки макар, че сега сте богати, живота ви ще си остане жалък!Ако не се вразумите и разкаете сегаще горите в Ада за вечни времена! А вашите внуци и правнуцище останат голи като кютуци!Защото Бог забавя, но не забравя!А кармата ви комунистическастана вече много тежка, даже историческамасови убийства без съд и присъдакражби за милиони от народа ни беденвсичко това ви се трупа на дирника нежен!

10

chach

преди 11 години

kogato senite padat togava gi zamraziavat.

9

Анонимен

преди 11 години

Ами ти тогава си излишен като министър!Хайде друм!

8

Killuminati

преди 11 години

Е*ахти излъгацията и фарса е всичко това - по всички правила на Вселената този човек трябва да си подаде оставката след такъв жесток гаф, даже гаф е меко казано.

7

Анонимен

преди 11 години

Оставка

6

Анонимен

преди 11 години

Признаха си официално картела

5

Анонимен

преди 11 години

Теб и жената не те слуша бе, чук!

4

Анонимен

преди 11 години

Хората не са глупави наситиха се на лъжи. Но очаквам манипулация на изборния вот!

3

boza

преди 11 години

Kakvi biseri ,kakvo chudo --ide ti da mu zalepish ustata s edna lepenka ,che da spre da plesti .

2

Оп-са

преди 11 години

И защо при уж най-нисък акциз в Европа и категорично най-ниски разходи за труд на персонала по бензиностанции и т.н., то:Данни от днес:Румъния - На бензиностанция Лукойл - А95 - 2.58, Дизел - 2.58 лева! При 24% ДДС!!!!България - На бензиностанция Лукойл - А95 - 2.71, Дизел - 2.68 лева! При 20% ДДС!!!Всеки сам да си прави изводите..

1

Оп-са

преди 11 години

Да разбирам ли, че министър открито казва:Има картелно споразумение на няколко вериги за обща промоция и аз съм рекламно лице на този фарс?!?И още няма оставки и извнинения, а напротив - наглост и безочие?!?Ами заслужаваме си всичко, което се случва! Ние сме виновни, че допускаме и търпим тази гротеска!