32

Oleee

преди 11 години

По-некъдърно правителство не сме имали!! Към поредният данък трябва да добавим и акциза върху газта. Досега не е имало, от юни вече има. А уж договарят по-ниски цени на природния газ! Егати далавераджиите, егати некъдърниците!

31

Анонимен

преди 11 години

нищо не плащам на такава държава живея си без да гледам новини които е *** да плаща ...аз маговци не издържам , предпочитам парите да ги дам на децата и то на момента

30

Анонимен

преди 11 години

Тия вече не са само луди за връзване, а направо са пребиване. И тоз Тотьо откъде го намериха? И защо пък да отиват в НОИ тези средства? За да им по-лесно да ги крадат. Аз ако искам, сам ще си направя такава "застраховка", но парите ще са по моя сметка, а не по сметката на НОИ. Хрантутници прости. Ами и ние сме за бой, щото търпим да ни яхат.

29

До 28

преди 11 години

ЕЙ ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!!!Но ако слушаш *** от телевизора ние сме с най-ниските данъци в целия свят, за което трябва да сме "покорни" и "благодарни" до гроб!!!!

28

anonimen

преди 11 години

Това правителство надмина всички *** правителсва до сега.Нова добавка данък която една част след време ще окрадят а другата ще раздадат на мързеливите негодници които живеят на помощи.Няма да се учудя ако след време въведат и данък слънчев ден защото слънцето е тяхно,едно правителство преди тях описа кладенците(бунарите,гераните)и се беше приготвило да иска данък вода защото водата била държавна собственост да пукнат *** алчни

27

Анонимен

преди 11 години

РАЗБЕРЕТЕ!!!Тази държава отива по дяволите!!!One way or another!!!Чудят се как да спасят един потъващ кораб.

26

Анонимен

преди 11 години

Дайте да посмятаме малко: здравни, пенсионни осигуровки, и всякакви други фондове - над 30% от брутния доход, 10 % данък общ доход, да добавим примерно едни 3,9 - 5 % (от нетната заплата) данъци, свързани с колата, още толкова за такса смет и данък за едно средностатистическо жилище, да добавим и 20% ДДС върху всяка стока и услуга, която потребяваме и тя каква стана - над 70% от доходите до 2 000 отиват в държавата, като не съм смятал винетни такси, потребителски такси и други държ. екзотики ...

25

Турчин с фес

преди 11 години

Застраховка-мастраховка. Я по-добре въведете шериат, само това помага срещу демографски проблеми :)

24

К700

преди 11 години

Явно всеки политик се опитва да прави от пръдня боя. То като няма високи заплати и десет осигуровки да слагат, йок файда.

23

Анонимен

преди 11 години

господа това е евросъюза, те само завладяха територия от руско влияние и сега ни унищожават за да не им изневерим пак , знаят на какви сме к...и.

22

Анонимен

преди 11 години

Крадливите и бездарни български управления не само застраховаха ,но и презастраховаха възрастното население на мизерия,глад и унижения.

21

Допълнение към #13

преди 11 години

Доброволна и задължителна застраховка,направена по собствено желание на ръководството

20

Анонимен

преди 11 години

Да живей Масларката ! Оказа се , че тя не е крала и само по време на правителството на Тройната коалиции пенсиите се увеличиха почти двойно и падна тавана дори !

19

Станишев

преди 11 години

Не забравяйте за алтернативата.

18

Анонимен

преди 11 години

След като елиминираха пазарната икономика(с държавен контрол над цените), правителствените гении се заеха и с ликвидиране на демокрацията, въвеждайки "задължителни" елементи, там където няма необходимост от тях.Защо няма необходимост? Осигурявал си се - имаш пенсия. Не си се осигурявал - нямаш пенсия. Сега ми кажете, защо ще е задължително да се осигурявам? Елиминира се правото ми на избор?

17

Анонимен

преди 11 години

Творческо безсилие от страна на управляващите.При тях е залегнала концепцията - да вземем едни пари и да ги разпределим(на наши и ваши). Ако будалите, които плащат са малко, измисляме следващото задължително плащане. Или въвеждаме глоби, за тия, дето не са се вързали на хорото и не плащат.

16

Асан

преди 11 години

Абе я им турете един данък "*** бъдеще на ***",та да може *** да ви претопят бързо и безбилезнено....

15

optimist

преди 11 години

Индивидуални пенсионни сметки трябват! Всеки си внася месечно, колкото прецени. Когато се пенсионира общата сума се разделя пропорционално и това е. А не тука с по 200 лв. пенсии да умират хората. Ако за 40 г. трудов стаж средно внасяш по 300 лв. на месец, като се пенсионираш ще имаш близо 150 хил. лв. - предостатъчни за нормален живот докато си отидеш от тоя свят.

14

Анонимен

преди 11 години

Писна ми от доброволни задължителни застраховки! *** предлагащи поредния безсмислен харч за обикновенните хора доброволно и задължително да се самозастрелят!!!

13

Анонимен

преди 11 години

доброволна и задължителна застраховка:)))))))))))))))))))))))