19

до 26

преди 11 години

Моите най- искрени съболезнования! С това мислене свясна жена около теб няма и да се завърти! Даже и наистина да е глупава ,надали ще понесе подобно обидно пренебрежение. А и ти ако си наистина умен ,никога няма да казваш и да си мислиш даже подобно нещо ,като написаното от теб по- долу.

18

Анонимен

преди 11 години

Кучките си лаят ,кервана си върви...Та така и със смешната "интелигентност" на жените! Какво значи "факта, че дамите вършат по-добре по няколко неща едновременно"? И някой замислял ли се е въобще тези "неща", дето ги вършат едновременно, с какво значение са за човешката еволюция и цивилизация ? Ами никакво ,разбира се! Прости и ежедневни занимания от които на човек му се доспива. Мъжете могат и да се занимават само с една дейност ,но поне го правят както трябва ,трудът им остава ,има стойност!

17

Жена

преди 11 години

Е то това се знае ! Мъжете мислят главно с главата дето Не им е на раменете. Не може да се очаквам много интелигентност . Виж друг е въпроса че ум , интелект , мъдрост, знания са не само различни думи и и имат различно значение. До скоро човека с най- голям интелект в САЩ работеше като обикновен чистач и не искаше да промени живота си ,защото така му харесвало. Може да си много умен ,но мързелив и да не учиш ,тогава какво става ? А за мъдрост трябва освен другото да имаш и огромен жизнен опит.

16

Анонимен

преди 11 години

Жените имат по-изострена интуиция още от древността и маймуните, а и повечето тестове за интелигентност наблягат на интуицията и се съчиняват от жени.

15

rumniki

преди 11 години

Ако нямаше жени, още щяхме да клечим в пещерата и да ядем сурово месо, и затова мъжете сме изобретили цивилизацията, за да впечатлим приятелките си.

14

Криско

преди 11 години

Аз я гледам, че ще се пръсне - мисля си ботоксче нещо силикон,... а тя от мозък и разум! Викам й - шшш внимавай, недей толкова да учиш - тя вика: Нема, отвътре ми идва, стига съм са чирвосвала, професор искам да ставам... Всеки ден виждам такива жени хахаха

13

Анонимен

преди 11 години

всъщност умен и интелигентен са две различни неща. може да не си умен но да си интелигентен, за това обаче е важно да не парадираш с простотата си.

12

Хектор

преди 11 години

А представяте ли си това да е наистина вярно :)))

11

Гошо Хубавеца

преди 11 години

Много обичам жени с високи коецициенти. Други показатели не гледам - акъл се научава, но крака не растат!

10

обективен

преди 11 години

Ако под "по- интелигентни", имат предвид по- пресметливи, по- хитри, по- себелюбиви и откровено по- нахални, то в този случай женските печелят. Само че интелигентността не се ограничава единствено с проблемите на ежедневния живот, където горните качества са задължителен елемент за успеха, интелигентния човек е учен- химик, физик, нанотехнолог, историк, инженер и още стотици подобни и тъкмо това трябва да определя " теста за интелигентност".

9

Мързел

преди 11 години

Поредните нагласени резултати! Писна ми от разни купени статистически изследвания!!!

8

Анонимен

преди 11 години

Съвременните жени се хранят с повече ГМО зеленчуци и клонирани животни отколкото в предишните поколения.

7

Анонимен

преди 11 години

Жените стават все по-интелгентни, защото са заченати от все по-интелигентни бащи и наследяват гените на по-умните си бащи.

6

Анонимен

преди 11 години

Пълни глупости... и при двата пола има умни и *** парчета.

5

ФАКТ

преди 11 години

По- голяма простотия не може да се напише.Има интелигентни жени, има и интелигентни мъже. Съотношението между тях зависи от възрастта, държавата, поколението, финансовите кризи, раждаемостта, и от поне още 20 причини.Явно писалият (писалата) статията е с отрицателен коефициент на интелигентност.

4

xa

преди 11 години

Сиг. изследванията са ги правили жени.

3

Една българка

преди 11 години

Винаги съм го усещала,особено в обкръжението на мъже...

2

иво

преди 11 години

Пф. Да заповядат в офиса да пробват колежките..

1

Един

преди 11 години

Пак ли се опитвате да манипулирате мнението и вярването на хората, по поръчка?