20

Хихихи

преди 11 години

Тези, зорлем ще ме накарат да спра да плащам здравни, само и само за да ми забранят сделка с мой имот. И аз, и адвоката ми ще спечелим някой лев :)

19

123

преди 11 години

колко често обикновен човек купува или продава жилище? Това е гениално! Браво!

18

Анонимен

преди 11 години

Браво 14 ! Много точен коментар ! Аз също не желая да хрантутя хора , които не желаят в продължение на 6 и повече месеца да си намерят работа ! Пенсионирах се през февруари ,починах до края на май и от юни започнах отново работа ! Не беше лесно да намеря , но става , не е невъзможно !Познавам много безработни , които просто не искат да работят-особено несемейни ,нямащи деца и ангажименти , живеещи при родителите си ! Живи търтеи !

17

Анонимен

преди 11 години

*** работа, ами човека може да иска да продаде някакво имуществото за да си плати здравните и осигурителни вноски ................к'во правим тогава ?

16

Ъъъ, моля ?!

преди 11 години

Силно любопитен съм за мнението на конституционния съд по тази тема. Евентуално, ако пък той `клекне` пред това безумие - слава богу, има ЕСПЧ /Европейски съд по правата на човека/. Нерде доброволно здравно осигуряване, нерде сделка с недвижимия ти имот !!!

15

progonena

преди 11 години

tova`ne`e`darjava,za6to`ne`ni`iztrebat,ne`sme`hora,dobiceta,ovze,tova`ni`se`pada

14

Анонимен

преди 11 години

Щях да се учудя, ако опозицията не беше атакувала двете норми. В крайна сметка именно в опозицията има грамотни юристи, докато в ГЕРБ такива липсват, въпреки че нахалство не им липсва...

13

Рудолф Хес

преди 11 години

Уважаеми сънародници, платете си здравните осигуровки продайте каквото имате за продаване и изчезвайте от там.Където и да идете, ще сте по добре.

12

Анонимен

преди 11 години

Твърде закъсняла мярка, но това е тема за други правителства!

11

До 11

преди 11 години

Ами ако трябва и това ще стане ,защо не ? Ние *** разбираме единствено от вилата на врата,кола по *** и яко бъркане в джоба !

10

Анонимен

преди 11 години

Това нарушава конституцията , незабавно трябва да бъде аталувано в съда- не може плащането на осигуровски да се обвързва с продажбата на имот. Аз съм безработен, например, мен пита ли ме държавата как оцелявам при положение, че държавата по никакъв наин не ми улеснява оцеляването, нито ми отменя плащането като безработен. Значи държават може да не плаща, но ако ние не плащаме- разполага с имаот ми като ми забранява.

9

Анонимен

преди 11 години

Ей такива бунаци ,като номер 8 винаги развалят нещата ! Абе тъпчо,като се мислиш за толкова отворен и голям разбирач,кажи някаква друга схема ,по която да работи безпроблемно Здравната каса и Здравното система въобще ! Ако тва,ако онова ! Ако беше другаде сигурно да си умрел от глад бе ***!

8

Koko

преди 11 години

Значи ако човек може да мисли, следва да стигне до извода че при такива сделки има две страни - продавач и купувач. От тук пък следва, че ако единия от двамата има неплатени здравни осигуровки, то сделката пропада за известен период от време, докато си оправи нещата с вноските. От тук пък следва, че това ново изискване трябва да се впише в предварителния договор за полупко-продажба и съответно виновната страна да дължии неустойка или лихва за забава. Красота.

7

работодател

преди 11 години

да май целта е да няма много, много конкуренция между здравно осигурителни институти и така ще си стане отново един олигопол (монопол) и ще станат ултра скъпи таксите...Така, ние работодателите, няма да можем да осигуряваме служителите ни...

6

Анонимен

преди 11 години

Интересно, аз ако съм некой чуждестранен инвеститор и искам да си купя тука жилище вместо да давам пари за хотели и тъпотии, тия кво - ще ме карат да плащам здравни осигуровки?!?СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХ!!!!!!! Ама то такива смешници ни управляват, че превърнаха държавата в най-долнопробния цирк...

5

Анонимен

преди 11 години

Закончета на конвеир от Фабриката за простотий Герб! Добре че има кой да ги даде на Конституциония съд!

4

Анонимен

преди 11 години

Брутално посегателство върху правото на гражданите за разпореждане с частната им собственост!Искрено се надявам КС да отмени това юридическо и политическо безумие.

3

Анонимен

преди 11 години

Аиде прегледчето 50 кинта Плащаите мишоци търпеливи

2

Анонимен

преди 11 години

То основната част от тези, които не си плащат осигуровките и без друго не извършват сделки с имоти, защото просто си вдигат незаконните колиби до най близката жица и никой копче не може да има каже.

1

Анонимен

преди 11 години

Интересни лобистки промени отново...