54

тъп и прост

преди 11 години

Колко прав е ПРЕМИЕРЪТ-СЛЪНЦЕ , "когато цифрите говорят и боговете мълчат",тук ще дам и пример :2009 г. сметка за ток месец януари 93 лева, 2012 г. сметка за ток за месец януари 213 лева - всичко това при една и съща консумация,грешка - пералнята ми е нова клас А ++ ...Та наистина г-н. ваше величество премиер на вселената - МНОГО СТЕ ПРАВ , АМА МНОГО ...А пък следващият месец януари ща с около 20 % по - висока !!!ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО ВИ , ДА ПРЕБЪДЕ УМЪТ ВИ !!!

53

Анонимен

преди 11 години

Тиквата е толкова ***, че се хвали с финансовите врътки, които ще се плащат от поколенията. Преди 10 г. медийните слуги около Милен Велчев ни разправяха подобни небивалици, а сега се оказа, че сме се увътрили здраво.България светът са на туй дередже заради банкерите, икономистите и финансистите, не заради други! Там са най-алчните крадци, стигнаха дотам в грабежите, че хората почнаха да носталгират по комунизма....

52

59

преди 11 години

Хам, има напредък с модераторчетата на днеса. Изтрихте само лошата дума от моя коментар. Браво! За команягите ще кажа - На велчев заема лихва 7.5. Сегашния - 4.2Изводът: Аз ли да имам 5 хотела на морето...?

51

БИВШ ГЕРБЕР

преди 11 години

ОТ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ПО ФОРУМИ,СОЦИАЛНИ МРЕЖИ,НОВИНАРСКИ САЙТОВЕ СЕ ПРОВЕЖДА МАСИРАНА,КООРДИНИРАНА,СМАЗВАЩА АНТИГЕРБ КАМПАНИЯ ! СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЧНА ОФАНЗИВА РЕЙТИНГА НА УПРАВЛЯВАЩАТА КРАДЛИВА ХУНТА И КЛИКА ВЕЧЕ Е ПОД 8 ПРОЦЕНТА СПОРЕД РЕАЛНИ ПРОУЧВАНИЯ. ЗАЩОТО ИМА ОГРОМНА ИСТИНА В ДАННИТЕ И ФАКТИТЕ КОИТО СЕ ИЗНАСЯТ. ЯВНО С ТАЗИ ВЪРХУШКА НАРЕКЛА СЕ ГЕРБ Е СВЪРШЕНО ОКОНЧАТЕЛНО. ПО - ГОЛЕМИ КРАДЦИ БЪЛГАРИЯ Е НЯМАЛА В НОВАТА СИ ИСТОРИЯ.

50

До висшиста 50

преди 11 години

Като живееш добре,научи се да пишеш,поне.

49

Анонимен

преди 11 години

55Aлеле колко си заблуден. Царя изплащал дългове?!?!? Нали това са бреиди облигацииките на Велчев бе ,!

48

Анонимен

преди 11 години

Тоз СТРАНДЖАТА наистина не е уред с главата

47

Анонимен

преди 11 години

Изхарчени над 4 мрд. от фискалния резерв + 1 мрд.от пенс.фондове + 1 мрд. заем - е те тва сочи много добро управление и успешно реализиране на приходната част на бюджета.И така вече 3 години.Е как да не се похвалиш.

46

ии

преди 11 години

Навремето *** и царя изплащаха дългове, а днес тиквата трупа.За 3 години БРП падна 5 МИЛИАРДА лева. - Изпука заделените пари в резера - Национализира парите от ЧАСТНИТЕ пенсиони фондове! - Изпразниха здравната каса. - Яко медйно затъмнение .... Борда се клатушка толкова юнашката...и когато се срути ще има много изненадани които трябва да връщат евра на банките.

45

ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО

преди 11 години

За крушката и опашката Какво спечелихме и какво загубихме в третата година от мандата на ГЕРБ изчерпване на фискалния резерв, паралелно с увеличаване на държавния дълг!В края на 2000-та година фискалният резерв беше 2,4 млрд. лв., през 2005 г. достигна 4,4 млрд. лв., а в средата на 2009 г. беше около 8 млрд. лв. В настоящия момент фискалният резерв е на ниво от 4 млрд. лв., като имаме в предвид, че Сребърният фонд и фонд Козлодуй заемат около 3,5 милиарда от тези 4 милиарда!Това са двата фонда, които са целеви и от които Дянков възнамерява да вземе стотици милиони за дупките в бюджета си! Какво означава това: преди време Хроники написа, че в търсене на пари, Симеон Дянков е взел от Български енергиен холдинг /БЕХ/ 182 млн. лв., за да пълни дупките в нескопосания си бюдежет 2012! Предстои БЕХ да модернизира електро- и газопреносната мрежа на страната, от което ефективността на тези мрежи щеше да се подобри, а това както е известно влияе пряко върху формирането на себестойността на електроенергията. Т. е. Дянков и ГЕРБ бръкнаха директно в джоба на данъкоплатците, тъй като от неизвършените инвестиции цените на електроенергията скочиха и предстои да скачат още безброй пъти в обозримо бъдеще!Другият русофоб, американсият посланик Джеймс Уорлик каза в последното си интервю:Каквото и да се е случило, при всички положения, във връзка с това, което оповести премиера, аз чух, че Белене няма да бъде построена... Аз самия следя въпроса с Белене, откакто съм дошъл, вече повече от 2 години, и мисля че е дошъл момента да се вземе решение по отношение на този проект.На 28 март, след като премиерът Бойко Борисов обяви, че спира проекта Белене, една от основните задачи на Уорлик, да се спре важния българо-руски енергиен проект е изпълнена!

44

до 44

преди 11 години

Кушеле, слънчасал си нещо май

43

Вишиста

преди 11 години

Аз живея в пъти по-добре от 2007-*** например.

42

Анонимен

преди 11 години

Напълно съм съгласен с премиера - и боговете няма какво да кажат, то си е ясно. От заварен резерв над 8 милиарда явно не остана нищо, щом се налага да вземаме заем, за да рефинансираме дълг, който можехме да погасим. За сметка на това имаме откриване по 30 км. магистрали годишно (колкото откриваше и Тройната коалиция - ОФИЦИАЛНИ данни), а наличните досега пътища се разпаднаха (ето я и разликата с Тройната коалиция). За икономиката и безработицата също няма какво да се говори...

41

Чиновник

преди 11 години

А народа блее и *** мухите.

40

КОШМАР

преди 11 години

Малко факти ! През 2005 год. фискален и валутен резерв 4.5 милиарда. Идва Станишев и 2009 год. резерв 8.5 милиарда . След 2 год. и 7 месеца управление на Борисов резерва е 4 милиарда. Та Борисов имам само един- едничък въпрос ! Къде изхарчи тези близо 5 милиарда ?????????? Къде Борисов ? Магистрали няма,няма Белене,пенсии неиндексирани,безработицата расте главоломно. Къде са парите крадецо ?

39

Анонимен

преди 11 години

От тази "добра" търговия отърване няма!

38

Цацо локорския

преди 11 години

Браво на ГЕРб, парите за обществените поръчки са осигурени.

37

КОШМАР

преди 11 години

България в ценови шок , икономически колапс и в стачна вълна ! И това откакто Борисов и Герб дойдоха на власт ! 1 пример- за близо 3 години тока с 38 процента увеличение/Тиквата обеща да го намали/. Бензин и дизел гонят 3 лв./ През 2009 г бензин 1.76 ,дизел 1.90 лв./. Хранителните продукти с 60 процента увеличение,услугите с 40 процента. Да ви е честит новия морал. Вие се чудете как да си платите консумативите,а контрабандата и кражбите добиха нечувани измерения. Искахте Герб ааааааааааа

36

Анонимен

преди 11 години

И тези "добри" новини са в разгара на лятото, когато всичко се е юрнало към морето да търси работа! Май иде "ЗИМАТА НА НАШЕТО НЕДОВОЛСТВО"

35

Чиновник

преди 11 години

Сега народа ще има да връща милиард евро, които не е изхарчил.