59

Анонимен

преди 12 години

хубава си моя горо, миришеш на младост...опааа грешкаГОРАТА НЕ МОЖЕ ДА Е ХУБАВА ПРОСТО ЗАЩОТО Я НЯМА...

58

стар бекапеец

преди 12 години

Борисов верно е зетко на политбюро!

57

с неговите камъни по

преди 12 години

неговата глава. На снимката: охранена ***, зетко на политбюро!

56

Анонимен

преди 12 години

Настройките на обшществото се изразяват на изборите.Ккаъв беше резултъатът г-н *** от поскедните?А за закона-щом като има недоволни и от оперетния ви спектакъл на жълтите плочки значи не сте прави.Как така се загрижихте изведнаж за природата-като се правиха заменките защо мълчахте.За Аец-защо мйлчахте.За Буиргас-защо мълчахте?Какви пишман еколози сте,господа софийски мамини разглезени момченца?

55

Анонимен

преди 12 години

пожарникар и снаха от политбюро - що е то? Тиква с къса, избирателна памет.

54

arhar

преди 12 години

Спомняте ли си как преди няколко месеца нашият пръв партиен и държавен ръководител съветваше А. Меркел , като й казваше да намали заплатите в Германия, т.е. да ги изравни с българските заплати, за да се справи с кризата ? А какво стана всъщност ? - Нашите управляващи решиха да си вдигнат собствените заплати с 100 % , като новата заплата на премиера ще стане 7000 лв .А може би премиерът ни е искал да каже на А. Меркел да повиши заплатите на политиците в Германия с 100 % ?Премиерът ни знае ли, че правителството в Италия намали собствените си заплати с 30 % заради световната финансова и икономическа криза ? А знае ли, че политиците във Франция решиха да намалят възрастта за пенсиониране с цели 2 г. ? Учудвам се, че ' придворният ' му журналист не го информира за тези промени и не е направил репортажи от мястото на събитието !? Защо управляващите решиха да повишат заплатите си с 100 % ? Може би, защото БВП за последната година се е повишил с 100 % ? Говори се, че вече БВП се определял въз основата на количеството и качеството на изиграните от премиера футболни мачове ...

53

Smurf

преди 12 години

Аз нещо не разбирам , кой пречи на Цеко Минев и Цветелинка , да си строят писти и влекове и в момента, да си платят държавната такса за смяна на предназначението на територията има няма 1-2 милиона за писта или влек , да си платят ОВОС и да си строят , като всеки друг строител в страната който плаща луди пари за отстъпено право на строеж. Какво им пречи , да не би да нямат пари , Или Герберите разбират пазарната икономика само когато се отнася за другите когато е за наши хора - гратис

52

Анонимен

преди 12 години

питайте президентката за заменката на бизнес парка. Борисов беше кмет, а росен стана милионер

51

Анонимен

преди 12 години

Браво на Борисов. Народът те обича вожде наш!

50

Анонимен

преди 12 години

държава която има магистрали не и трябват дървета.сечи боко дърветата.после ги занеси в софия.нареди ги като клада около онази глупава сграда на която пише че съединението между мафиоти и престъпници прави силата и драсни клечката.

49

Анонимен

преди 12 години

и какво излиза? Тиквата пак не знае какво е приел и сега си налага сам вето! Няма такъв цирк

48

Анонимен

преди 12 години

Къде бяхте когато се правиха заменките?Тогава нямаше май кой да ви плати да драскате по форумиоте.ПУ-КИ!

47

до 45

преди 12 години

"ТОВА,КОЕТО СЕ ПРЕДСТАВЯ ВЪВ ФОРУМИТЕ НЕ КОРЕСПОНДИРА С НАСТРОЙКИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО"А кое кореспондира с настройките на обществото? Платените телевизии, които излъчват всеки ден новина за това как Вожда имал това или онова мероприятие ли? Или може би още по-платените статистически агенци, които правят проучванията си сред 1000 човека?

46

Анонимен

преди 12 години

ДОБРЕ ЧЕ БСП ПАДНА ОТ ВЛАСТТА, ИНАЧЕ ДОСЕГА И МОРЕТО ЩЕШЕ ДА Е БЕТОНИРАНО, А ОТ ГОРИТЕ И ПОМЕН НЯМАШЕ ДА ИМА.

45

ЗОРО

преди 12 години

46-Не Другарю ....НЕ....чета какво пишете!

44

Ivan Grozni

преди 12 години

Брака явно е консумиран... щом мутрата е така категоричен... а уж слушаше гласа на народа...

43

Анонимен

преди 12 години

-ДРАСКАЧИ,поне разнообразете малко тъпотиите си!Вие сте като ал-кайда -страхливци,не смеете да се изправите анонимно срещу опонента си,Затова сте мерзавци!

42

45

преди 12 години

Питайте Цеко и Цветелина. Те ще ви напишат закона!!!

41

Анонимен

преди 12 години

Мезавците,наети като платени дртаскачи-ВЪН,***!

40

до 41

преди 12 години

Виждаш??? Да не са застанали до теб??? Сигурно сте се наредили в централата на ГРОБ и спамите в сайта :))))