111

d3d3

преди 12 години

КОМУНИСТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

110

бренеке

преди 12 години

Ей тоя мишок върна ли оня милион,който открадна във връзка с "излъскване на имиджа" на България?Ало другарю главен прокурор,от обективна и субективна страна,от интелектоален и волеви момент има ли престъплемие?Хайде размърдай се малко,заработи си заплатата .

109

Анонимен

преди 12 години

ДОКАТО ГО ПОКАЗВАТЕ ТОЯ БСП ЩЕ ПОТЪВА ВСЕ ПО-НАДЪЛБОКО В ***,А БОЙКО ОТ ВЛАСТ НЯМА ДА СЕ ОТЪРВЕ

108

до 272

преди 12 години

тоя коментар съм го вижгал много пъти, ама още не си казал кои са тия честни професионалисти и къде са те че да сменят ГЕРБ. кажи ги кои са и може да гласъвам за тях

107

до 271

преди 12 години

Хаити не е територия на САШ, измисли нещо по умно. тука хората поне могат да ползват интернет, не е като да лъжеш бабите

106

До 268

преди 12 години

Писна ми да слушам как ГЕРБ нямали алтернатива. Това е абсолютна глупост. Всеки българин, всеки честен професионалист по икономика, финанси, право или в някаква хуманитарна област е алтернатива на тази безпросветност, на тази посредственост и на тази помиярщина, която се е настанила в българската политика.

105

Бай Драган

преди 12 години

Браво на дядото на бай Иван. Обаче Боко тиквата не е издържал на изкушението и е бил комунист. Всъщност още не може да се раздели с партийната книжка от БКП.

104

Анонимен

преди 12 години

БОРИСОВ ПАК ИМ ГО НАВРЯ НА СТАНИШЕВАТА БАНДА.СЛЕД ВТОРИЯ МАНДАТ НА ГЕРБ СТАНИШЕВ-ТОЯ БЕЗПОЛОВ ЧЕРВЕЙ-- НЯМА ДА Е И В ПАРЛАМЕНТА.

103

до 264

преди 12 години

само дето си пропуснал да кажеш коя е алтернативата

102

Анонимен

преди 12 години

По-добре Станишеф, ако ще и да е гей, не ме интересува, отколкото необразована тиква като ББ която дори и български не говори

101

бай Иван

преди 12 години

Предлагали на дядо ми да стане комунист и да го вредят да взема пенсия като активен борец.Дядо ми им казал ,че *** става но комунист никога.Казал им също че "немъчени и крадени пари не взема".А всъщност той беше неграмотен земеделец и с политика никога не се е занимавал. Помним що е комунизъм,що е бандитизъм.Комунизмът вече няма почва у нас.

100

Действителност

преди 12 години

ББ и останалите от хунтата Герб трябва да са много доволни от тоталното промиване на мозъци в страната. Както всяка една диктатура освен армия и полиция те вече са завербували почти всички медии. Повечето от телевизионите канали и вестници услужливо слугуват на режима. Всекидневно бълват всевъзможни необосновани лъжи срещу всеки който е против Герб. Разбира се ниско интелигентната аудитория поглъщат тази помия като шарани и после я повтаря като папагали. Кратките клишета на необразованите герберисти се повтарят във всеки форум:"Бойко е пич""Няма алтернатива""Строим магистрали""Мръсни ***""Червени платени драскачи"Просто цирк с главен клоун Борисов и маса от ръкопляскащи *** палячовци.

99

пръцо

преди 12 години

станишка,захарче мой си

98

Изводи

преди 12 години

ГЕРБЕРИТЕ са хора с първосигнално мислене, като комунистите. Навремето, всеки, който не се определяше като комунист, беше квалифициран като фашист. Всеки, който не обичал СССР, не обичал България и т.н.- *** комунистически умозаключения. Днешните привърженици на ГЕРБ демонстрират точно това комунистическо мислене- че нещата са бели /ТЕ, добрите/ и черни /ДРУГИТЕ които не харесват Герб, лошите/. Ограниченият интелект на привържениците на ГЕРБ съответства точно на нивото на техния Вожд.

97

емир

преди 12 години

Господин Станишев има солидно образование, владее български, руски и английски език.Тиквата има сертификат за пожарникар и едвам говори български.

96

Национално проучване

преди 12 години

Това герберите са е*ана от природата пасмина. Онзи плешив дебел *** глиган Борисов се извръщава с тях всекидневно, а те продължават да го ухажват. Той им казва че техните родители,баби и дядовци са лош материал,те му се хилят в лицето.Той ги нарича кучета и те му се умилкват като дръгливи ***. Той им хвърля малко трохи-500 лева на месец, от богатата тарапеза на герб(нормален човек в нормална европейска страна взима тези пари за два дни), те му се умилкват и искат още шляпане по дупето. Ненормалният банкянски селендур се разкарва по цял ден с ножици и режи някакви си ленти. Като по комунистическо време верните герберчета премигват в опиянение и ръкоплискат за един километър нова магистрала.В същото време полиция и медии са завербувани да служат на герберската хунта.Хората питат: Ще има ли повишения на заплати,пенсии. Отговорът е: НЕ, ще има много магистрали.зали и стадиони. Малоумието на това правителство премина всички граници.Простащината на кухата тиква радва само тези които са на същото ниво. Дори и най-закоравелите герберски подръжници започват да се пробуждат и виждат истината.Аз не искам да съм като сляпа герберска подметка. Не искам онзи да ме опикава всекидневно и аз да си мисля че е роса.НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!

95

природозащитник

преди 12 години

Пак ли изпълзя от дупката.Да му гипсираме изхода,защото е опасен за живота и здравето.

94

Анонимен

преди 12 години

Костов е най добрия политик

93

Анонимен

преди 12 години

Дааа, червеното гейче иска само ВЛАСТ, ВЛАСТ, ВЛАСТ

92

Вуки

преди 12 години

Къде си тръгнал, Станишка, само с една гола ***?