87

Анонимен

преди 12 години

При толкова полицаи на протеста и мачове как така рядко ги виждам по улиците?

86

буба4ко

преди 12 години

Абе тия полицаи съвест нямат ли бе !!!!!!!Много ясно че продажните им командири така са им казали.Ама скоро ще кипне на народа и ще стане страшно!

85

Анонимен

преди 12 години

Аиде идва ред и на протестите за ШИСТОВИЯ газ

84

Българка

преди 12 години

БЪЛГАРИ, иде краят. После е нашто! Ще видите, многото мина, малко остана. И тогава за Бойко никой няма и да си спомня. Нито за другите преди това. България ще пребъде!

83

dk

преди 12 години

колко човека ще забогатият от пистите ? двама или трима, останалите ще дишаме смог.. децата и сега не мотаг да дишат

82

nenkin

преди 12 години

Dori prez 1997 ma niamashe takiva merki ,,, 100 lv globa !!! ,,,

81

Анонимен

преди 12 години

Протести му е маиката - да се влиза в европеиските новини ... и наи-накрая някои да пита защо българите плащат такива високи битови сметки и защо мин.заплата е 145 евро ,а мин .пенсия е 72,50европосочените суми са за един месец

80

Мнение

преди 12 години

Евала на тези хора. Ако протестите продължат мисля и аз да се включа.

79

Анонимен

преди 12 години

Нещата не вървят на добре никога досега и некъде в модерната история на европа точно в разгара на лятото да стават такива неща.Политиците използват точно това време за прокарване на вяскакви закони,защотот хората са изморени от политическите идиотщини и искат само да отидат да си почиват някъде.Но вече толкова на зле са нещата че българите не могат и да си помислят да си позволят почивка и май е дошло времето да се тегли чертата.Ако до ден два не се укроти тълпата нещата ще излезнат извън котрол

78

КОМУНАР

преди 12 години

Желязна дисциплина, единомислие, равенство - това са преимуществата на нас - комунистите.Вижте Северна Корея - страната на която целият Свят завижда...20 000 деца на митинг, а той - бащата Ким Чен Ун е доволен.Измислената "демокрация" отдавна не е на дневен ред.Друзя, да живее комунизма!

77

до 129

преди 12 години

престани да мразиш всички !!

76

Анонимен

преди 12 години

снимка 12 казва всичко

75

2

преди 12 години

pi4ove istina e takava praviat edin film s protestirashtite hora s biri v raka ne preospiali a ot drugata strana sediat hora otishli da razpusnat v bansko s hubavi koli dobre poddurjani s hubavi karieri znaiat ezici. I kat slojat 4ertata s koi mislite she se suobrazat

74

Ф.С.В

преди 12 години

От два дни се правят проверки на велосипедите дали имат звънци фарове и спирачки-колкото и комично да изглежда КАТ спират велосипедисти по велоалеи--това ми навява мисълта че е една от много рестриктивни мерки срещу природозащитниците-- мутреси и бизнесмени -велосипедчета в БГ не карат,,ако продължава тази милиционерщина ще се случи нещо много лошо в БГ --въпроса е ?--не дали ще се случи..--А.КОГА!

73

Анонимен

преди 12 години

Аман от мутрите ! През 90-те народа пищя от тях, а сега медиите и хората им се възхищават, че и държавници станаха !

72

роб

преди 12 години

той няма отиде на протеста, той вчера имаше рожден ден, това беше най-главното в новините по телевизията му.

71

Мойко

преди 12 години

Е кви хора сте?Никой не видях да ме псува.

70

Дудук

преди 12 години

За протеста се знае от вчера. Който е имал нещо спешно , да си е направил сметката да заобиколи района на Орлов мост. Линейки и т.н. никой няма да спре , ако има. От участници вчера разбрах, че повечето автомобилисти (и полицаи) всъщност са проявили разбиране към протеста. Неразбралите пък ще изчакат малко - КАУЗАТА Е И В ТЯХНА ПОЛЗА, макар и заспалите им мозъци да не го разбират в момента.

69

до природозащитницит

преди 12 години

Ами протестирайте пред парламента, пред правителството ! Защо пречите на обикновените хора ? Събрали сте се там само наркомани и лесбийки ... големите защитници на природата сте.

68

Анонимен

преди 12 години

до 107 Печели , защото хората имат стандарт и харчат парите си тамТук ще станат богати 5 човека от територия която е на всички нас Нямам против ски туризма , но преди да секат нека да засадят Колкото до стандарта , пак казвам - ако повечето българи вземат около 1000-1500 евро ще ходят и на планина и на море ...но 300-400 евро как да стане В краина сметка сме в европа по всичко друго но не и по доходи - не е никак чесно нали ?