20

пипи

преди 11 години

Мерзавци отнехте и малкото радост и самочуствие на народа. Лапачи и гадняри.

19

Pilot

преди 11 години

Анонимен ти си ***. Радо се е доказал отдавна какво представлява и понеже не иска да е част от този цирк се маха . Жалко , поредният свестен българин принуден да се махне от *** наречена България, а за това сме виновни всички ние тук живеещи !!! Ако имахме гражданско самосъзнание това никога нямаше да се случи !!!

18

Бо

преди 11 години

Чудесно! Развалихме готова работа! Нито един проблем не може да се разреши със съзнанието на нивото на което е създаден (Айнщайн). Сега с прогнили дъски къща ще строим!

17

rument

преди 11 години

Нито Казийски нито Бербо,няма да се върнат,докато управлението не се смени,и са абсолютно прави,така че вие които плюете по тях,отивайте на село с мотиките,нямате никаква представа от спорт.

16

Анонимен

преди 11 години

ВЛАДО НИКОЛОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИНТРИГАНТ И ЛИЦЕМЕР В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР

15

Анонимен

преди 11 години

Завистливи ***....Как може да храните най-добрия волейболист в света, който е българин бе? Имайте малко срам! Вместо да го подкрепите сега, вие ще го търсите след време, когато видите, че без него отбора е кръгла нула! (Както това се случи и след напускането на Бербатов във футбола).СПРЕТЕ С ГЛУПАВИТЕ СИ ЗАВИСТЛИВИ И ОБИДНИ КОМЕНТАРИ ПО АДРЕС НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ НИ ВОЛЕЙБОЛИСТ!!!!!!

14

dynamo

преди 11 години

Добър избор - мъжко момче, а не като онез ****** Радо Шишарката и Матей! Как само разби отбора тази долна Шишарка и протежето му?! Виновни са, а ореваха земята?! Нагли гадове!

13

BG

преди 11 години

Това стана егати порното!!! :( :( :(

12

мами

преди 11 години

Българска работа когато някои способен покаже качествата си трябва некадърници като Лазаровци да му натистне главата. Мизерници!!!!!!!!!

11

Фенът

преди 11 години

Страхотна новина!!! Браво на управителния съвет! Успех Марто! Истинските БЪЛГАРИ и волейболни фенове сме ЗАД ТЕБ и зад наште момчета! Ония двамата предатели и "женски полови органи" от Тренто да се махат и да си стоят там! :) След като са толкова "прави" защо само ТЕ двамата се отказаха като мишоци?!?! НИКОЙ ДРУГ НЕ ГИ ПОСЛЕДВА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР! Не стига че нарочно прецакаха мача със Германия за да не играят срещу "втората си родина"-Италия ами сега и шантажи и условия.. Да се махат! Казах!!

10

До7

преди 11 години

Marto Stoev e mnogo po-uspewen trener ot Rado Stojqev. Marto Stoev donese 2 medala na Bylgari[. Радо Стойчев- НИЩО

9

duhku4e

преди 11 години

Със стари к...ви нов бардак ще правят!!!!!!!

8

Анонимен

преди 11 години

Казийски да не се прави на ощипана госпожица като Бербатов, а ако е българин и професионален спортист да идва да играе на Олимпиадата! Ако той не подкрепи България, никога повече няма да отида да му гледам мач на това забравило се ***!

7

Анонимен

преди 11 години

Тия от БФ само се подиграват с хората - *** долни. Махнаха треньор от класата на Радостин Стойчев и връщат слабак като Мартин Стоев...Абсолютно посредствен треньор...видяхме той какво стори с отбора... Вместо да има някво РАЗВИТИЕ, да върви напред отбора, те го връщат назад, провалят го за пореден път... Долни гоеда, няма ли кой да ги махне веднъж за винаги бе...Скапана държавица...

6

Фен

преди 11 години

То и 1994г. футболния отбор бяха ***, ама видяхме какво стана... Защо нещо, което ни радва всички се стремят да прецакат, без Казийски и Владо, който няма да е много всеотдаен сме за никъде!

5

ЗОРО

преди 11 години

Кви са тия БЕ,Национален отбор или зарзаватчии(търгаши)!

4

УРРРРА....,

преди 11 години

.........ЩЕ ИМА ПО КОГО ДА ПЛЮЕМ ----ОТНОВО ,....ПО НОВИТЕ ЛИЦА !

3

Гост

преди 11 години

Защо всички мрънкат и се оплакват, а не започнат да си вършат работата. Все ще има някой недоволен от нещо. Ето затова работата ни е на такова диредже...

2

Анонимен

преди 11 години

Браво! Страхотно е че изхвърлиха онези две ***! Чудесно! Успех Марто! Поемаш един разбит отбор!

1

Анонимен

преди 11 години

А Марто Стоев дали ще иска да работи с него?