59

Един Българин

преди 12 години

Какво ревете какво е постигнал Стойчев? Малко ли са 3 пъти световен и 3 пъти европейски шампион?!!! Аман от платени лакеи. Какво значение има че е с клуб ли? Ами има защото в Тренто ги НЯМА данчо, любо и останалите КОМУНИСТИ!!! Какво са направили те за волейбола? Всичко, което и аз можех да направя с тия пари, но мен няма да ме изберат че всички пари ще ходят за волейбол, а не за близки фирми до любо и останалите калъ*и!!! Защо след една загуба се уволнява треньора??? НИКЪДЕ го няма това!!!

58

До Onkel Adolf

преди 12 години

А кой е виновен бе мишколовец- да станеш от 3-ти отбор в Европа 6-ти с еднакви играчи само с различен треньор кой е виновен - Махараджата или треньора Стойчев?

57

Цецка Цачева

преди 12 години

Колко лесно е да се манипулират хората в БГ

56

До 56

преди 12 години

Ти си тотален лаик: На Европейското 2009-та станахме 3-ти, на Световното 2006г. станахме 3-ти! Като дойде Стойчев ни върна назад.

55

Onkel Adolf

преди 12 години

Много разбирачи тука бе. ББ им бил виновен, Стойчев им бил виновен. Смешници.

54

Фенът 2

преди 12 години

.... НЕ ОПРАВДАВАМ федерацията по никакъв начин и смятам че конкретно Лазаров трябва да си ходи незабавно! Защото по същия отвратителен начин "премахнаха" преди Стойчев и Стоев и Пранди! :( А не може да се постъпва така със хора,дали толкова на БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ!!! За мен лично треньор за Олимпиадата трябва да бъде или Мартин или Силвано,ако могат да ги върнат! :) А за Стойчев и особено Казийски нямам думи... Освен едно ГОЛЯМО ПРЕДАТЕЛСТВО не виждам нищо "мъжкарско" в поведението им.... :( :(!

53

До 55 от 51

преди 12 години

Абе пич ти спорта май го имаш за математика! Все пак се сети с какъв отбор сме! Колко от големите се махнаха! Колко контузени има! Какави са възможностите на отбора! Да не стане сега като се махна Матей на олимпиадата да паднем от Австралия! Тук става въпрос за управление - нещо което ти очевидно не разбираш! И не ти става ясно, че ако се направят правилните промени в волейбола - няма да сме на 7 ами на 3то място в сетовната ранклиста! Ама то това става с много усилия и с време а не с лозунги!

52

Анонимен

преди 12 години

Стойчев и Казийски са ***! За едни пари продадоха пак държавата си! Да се махат!

51

Дедо ви

преди 12 години

*** ВЪН!!!Докъто цялата номенклатурна *** с шутове не се измете от ръководните позиции(и не само в спотра) оправия няма да има.От дЕдо си да го знаете!

50

до лаик (33)

преди 12 години

И кога сме били трети - я виж класацията! Ние никога в последните години не сме били преди 7мо място - и то дълго преди Стойчев! Освен това тук няма място въпросът колко добър е Стойчев като треньор - а какви въпроси задава на федерацията, какви отговори получаваме и какви са фактите! Ако някой реве серщу заплатата му - нека стане той национален селекционер! Я да ви питам Мартин Стоев какво постигна след националният - НИЩО! А сега го връщат - къде е логиката ВИ?

49

51

преди 12 години

Фактите са си факти! Всички постигнаха повече от Стойчев! Факт! А този тениски искал да пробутва! Е не става! Не му е работата!

48

Анонимен

преди 12 години

Пранди го уволниха заради 1 изгубен мач, но ПРАНДИ преди това донесе медали, а Радо Стойчев само интриги. Затова всички волейболни хора са против интриганта Радо Стойчев.

47

Фенът

преди 12 години

На базата на КАКВО ПОСТИГНАТО ОТ НЕГО КОНКРЕТНО И ТОЧНО В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР Радостин Стойчев иска оставки и то НЕ само на Лазаров а на целия управителен съвет?!?! При положение че откъм успехи той е най зле като наставник и от Марто Стоев и от Силвано Пранди!!! За това време,което е начело на отбора има една-единствена ВАЖНА победа и тя дойде миналата събота срещу Франция! Иначе абсолютни провали и на миналогодишната Световна Лига в Полша,и на Европейското есента и сега на 1-та квалификация...!!

46

дО 48

преди 12 години

Абе какви нагли глупости ми говориш бе. МАрто Стоев донесе бронзови медали и биехме Бразилия,Италия, тоест най-добритем, не се мъчехме с Германия и Словакия! Марто Стоев донесе УСПЕХИ! Защо Радо Стойчев със същите играчи като тези при Пранди, когато пак взехме медали, Стойчев провали отбора и стана 6-ти със същите играчи . Ето това е ПРОВАЛ!

45

до 29 ...

преди 12 години

"Всички треньори преди Стойчев бяха по-добри! Факт!" - Ами защо ги изгониха! Освен това Стойчев не се е натискал да става треньор - него го поканиха и той се съгласи след известна доза колебание! ЗАЩО БФВ махна Пранди! И след това когато Стойчев стана неудобен пак се опита да го върне! Сега малко помисли по този въпрос и след това генерирай факти!

44

rument

преди 12 години

Не е само до треньора бе хора,с Марто кои волейболисти играеха сещате ли се,Пушката,Пламен Константинов,Боян йорданов и т.н. само последния е още в отбора,това са играчи с голям опит.Стойчев взе новобранци,нямаше избор,след като добри играчи се отказаха от националния.

43

Williams

преди 12 години

За хората, които познават Радо от година-две, той е най-великят! Винаги е бил интригант... Изложи се този път, не трябваше толкова рязко да тръгва срещу хиените от управата... Не че федерацията ни е по различна, но никои няма да си даде хляба на такива летни революционери!

42

Анонимен

преди 12 години

Слушайте Димо Тонев по Канал 3 и той критикува Стойчев

41

Анонимен

преди 12 години

Малеее! И Радо бил велик треньор! Аман от величия в тази държава!

40

Здравко

преди 12 години

Всичките са пее...раси!