88

член на ГЕРБ

преди 12 години

до ГЕРБерХайде поне не говори. Всички много добре зная, че раздавахме пари.

87

Б

преди 12 години

За партиите - всеки знае - 3.14дираси!А за кена с бирата под масата на снимката - супер! Дайте по-добро фото, че не мога да разбера "Загорка" или нещо "вносно"!!!

86

Пепи

преди 12 години

Аз ще гласувам за Атака. Кой моля ви се ще ме отрази в изследването . Познавам още стотина като мен.

85

Миг-Миг

преди 12 години

Защо заблуждавате хората с тези проучвания? май звездите ви говорят или нещо тежичко ви е паднало на главите???смешници, единственият истински българин, който го интересува наистина доброто на България е Сидеров! АТАКА ПОБЕДА!

84

Кирик

преди 12 години

Три партии за сега... да видим Меглена какво ще направи> Мисля, е има хлябв нея...

83

Шнурцо

преди 12 години

аз неска са записах у атака штото ми казаха че ша земат власта и им требват серйозни хора

82

Куковици

преди 12 години

Пръмовица, за разлика от прагматика Костов, прозорлив държавник със стратегическа визия и замах, е хлъзгава и куха кукла на конци в ръцете на Червената олигархия, старателно лустросана и послушна чиновничка без управленски капацитет ! Да гласуваме за Кунева, означава да ни спуснат като на Евроизборите кукувици от рода на Антония Първанова !

81

Новини

преди 12 години

Всеки знае че да си почитател на Герб означава че си почитател на простотията,чалгата и жълтата преса. Герберите са добри в едно нещо-да поглъщат пропагандата от закупените прислужнически жълти вестници от Бойковският режим. Те попиват всяка глупост написана там и после я повтарят като папагали по форумите.

80

Ахил до 101

преди 12 години

Ало - лобиста на атака.....ти обичаш ли секса и пътуването?

79

optimist

преди 12 години

Народът иска втори самостоятелен мандат на Бойко Борисов и ГЕРБ. За последните 3 години ясно се видя, че този модел работи добре. Никакво коалиране, никаква размита отговорност и задкулисни игрички в стил тройната коалиция. Що се отнася до прогнозите: ГЕРБ 40%, БСП 12%, Кунева 5%. Сините, нацистите и останалите комунистически креатури (не че Кунева не е такава де)вън от парламента!

78

Анонимен

преди 12 години

Samo GERB !

77

Миг-Миг

преди 12 години

Аман от платени социолози. Какъв Герб, каква Куневица.... Единственият политик, който би направил нещо положително за България е Волен Сидеров, ама не ви изнася и го няма в смешното ви, измислено проучване!

76

Коня

преди 12 години

Аз си мисля че Атака наистина ще изненада всички *** и папагали, които се упражняват да пишат. Волен е велик!

75

Един Българин

преди 12 години

До неласуващите: Не гласувайте, но да не се псувате след това (87), като изберете Кирил Рашков да ви управлява! Не че другите са цъфнали и вързали, но по-добре да имаш избор отколкото да нямаш!Герберите с тия лобистки закони (ВЕИ, ски писти...) ни съсипаха, но все за някой бял трябва да се гласува!

74

Рок легенда

преди 12 години

Да живее рокенрола!...и 2 бири, моля!

73

Ахил

преди 12 години

Никой няма да гласува ........тия измамници унищожиха народа.....хайваните им с хайвани.Във всеки квартален магазин тетрадката с версии е дебела колкото романа Моби Дик.......клошарите се увеличиха на 1 000 000 ,а най проспериращия бизнес е погребалните агенции.

72

До неуките

преди 12 години

Знам че герберясалите са с основно образование и не обичат или не могат да четат. Но поне си направете труд да прочетете коментар 72 преди да пишете глупости.

71

Полковник от ДС

преди 12 години

Ако народа имаше поне за 5 с'тинки акъл, герберастите отдавна щяха да са по затворите.

70

Иван

преди 12 години

А къде е Атака ве Афис. В Атака е истината. Ще има изненади пак , повярвайте ми. Всички платени агенции да го духат.

69

Куковици

преди 12 години

Пръмовица, за разлика от прагматика Костов, прозорлив държавник със стратегическа визия и размах, е хлъзгава и куха кукла на конци в ръцете на Червената олигархия, старателно лустросана послушна чиновничка без управленски капацитет ! Да гласуваме за Кунева, означава да ни спуснат като на Евроизборите кукувици от рода на Антония Първанова !