24

антикомунист

преди 12 години

Ако очаквате ефективни присъди, значи сте наивни. По-добре очаквайте потоп, по-вероятен е.

23

Мецената

преди 12 години

Бат Бойко е единственият премиер в света, който си кара колата сам, който потупва по рамото всички големи евро лидери, който копае трупове с Цецо, който си гледа сам картофите, който яде филийка с мас, който печели купи с футболния си отбор, който ходи като кръстника, който "дава" за магистрали. Как да не го харесваме та той е УНИКАТ. Айде ББ полети към нови висини!!!!

22

Данъчен

преди 12 години

А този титан на журналистическата мисъл Тошо Тошев, откъде намери пари да създаде в. Преса и каква е връзката му с общинския съветник от ГЕРБ Радослав Тошев. В този смисъл можем ли да говорим за "подръжка" на ГЕРБ от страна на в. Преса.

21

Чиновник

преди 12 години

С такива като Павлов и Донев трябва да се оправя народа, защото народа е най- потърпевш от пресъпленията им.

20

7

преди 12 години

Da ama mutrite si otdoha a tezi si ostanaha

19

Nick

преди 12 години

ПЕТИЦИЯ за оставката на Лазаров!!! peticiq/signatures/down_bfv

18

Синер

преди 12 години

Не остана много. Бойко има по-малко от една година, за да монополизира всичко. Всички червени "бизнесмени" под ножа. Според мен към момента Бойко е около 70% собственик на държавата, 20% са БСП и 10% ДПС. Към Края на мандата ще стигне към 80%. За мен по-добре всичко да е в Бойко отколкото в комунистите. Така че може да се каже, че частично съм удовлетворен.

17

НФБ

преди 12 години

ПУБЛИКУВАЙТЕ ПРЯКОРИТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ С КОИТО ТЕ СЕ ПОДВИЗАВАТ СРЕД НАРОДА

16

ВИП ?

преди 12 години

Павлов е голям ***, а прокурор Найденов не падна на махленското ниво на тая гнусна, безцветна твар. АЗ СЪМ ФЕНКА НА НАЙДЕНОВ, а не на мутренския слугинаж Павлов, Донев и сие.

15

Един млад Българин

преди 12 години

Огнян Донев е може би най-влиятелният човек в БГ. Но явно е стъпил накриво и е пресекъл пътя на Бат Бойко и сега ще си плаща. Както Галеви, Трактора, Гришата и много други бяха момчетата на комунистите и пречеха на ББ, така сега и Донев. Чудя се дали е хубаво, че тези червени *** ги притиснаха за сметка на монополизация на всичкия бизнес в ръцете на Бат Бойко.

14

аз

преди 12 години

Дано този път не успеят да се измъкнат от закона. Не може парите и властта винаги да побеждават. Време е обществото и важни сектори като здравеопазване и медии да бъдат освободени от тези мафиоти.

13

НФБ

преди 12 години

ХА ДА ВИДИМ ЕДНА СТАТИЯ СРЕЩУ ДОН БОКО, СРЕЩУ МАДЖО...ПАШАТАИНТЕРЕСНО МАДЖО ...ПАШАТА... А ЗАЩО НА БОЙКО ПРЯКОРА Е ТИКВА?

12

kukoto

преди 12 години

Тези двамата са гнили круши и измамници,но ми се струва ,че това е война между групировки. Тази на Цветан Василев и тази на Огнян Донев. Само да не се повтори случката с Избегалеви?

11

българин,все още вБг

преди 12 години

Къде ще ги носят толкова кинти ,не им ли стигнаха ,....лакомията е голяма !

10

Анонимен

преди 12 години

за такива като тях прокуратурата е просто БАНЯ! Като минат оттам и излизат чистички и спретнати отвсякъде! Тука 3-4 дни ще се помърмори по темата и в петък най-късно са оправдани!

9

Софарама

преди 12 години

Гърбушко-*** и Пъпката сериозно загазиха! Трябва да знаят, че всички дългове се плащат. Днес, държавата ги съди, утре -Създателя!

8

НФБ

преди 12 години

БАВНО ЗАПОЧВА ДА ИЗЛИЗА НАЯВЕ ЕДНА ИСТИНА...ЧЕ КОСТОВ СЪЗНАТЕЛНО БЕ ОЧЕРНЕН И ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ ОЧЕРНЯН И ДНЕС ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МЕДИИ!ЧЕРВЕНИТЕ МАНИПУЛАТУРИ СЕ ИЗПУСНАХА ЗА ЕДНА ОТ НАЙ-МАЩАБНИТЕ ИМ АКЦИИ В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ!

7

Стефан Софиянски

преди 12 години

Не ме занимавайте с глупости ,моята жена си купи ---СОБСТВЕН САМОЛЕТ ....!

6

ДО 4

преди 12 години

Поне ---УСЛОВНО ,както обикновено !По-тежко наказание в Бг от това ---няма ,поне до сега ---23г.!

5

до прокуратурата !

преди 12 години

А защо не е в кюпа и Стефан Софиянски ,ТОЙ е главният ТАРТОР НА ГРУПАТА?