395

:)

преди 12 години

Америка е последната страна на света която може да парадира, че се бори за човешки права. капитализам и човешки права са като огън и вода, няма как да съществуват двете, а в Америка е вълчи капитализаъм, сами си направете изводите колко им дреме за човешките права и какви са истинските причини да създават войни навсякъде по света.*** и гадна държава.

394

До Нина

преди 12 години

На Нина не й пука,че Сталин е избивал евреи в СССР,важното за нея е,че от България също са депортирани евреи. Тя това говори, но хвали убиеца Сталин, убил милиони хора, включително евреи.

393

Анонимен

преди 12 години

До 441 е като не им пука на американците за човешките права отиди в Щатите и си остави за един час само детето , опитай после ще плачеш по телевизията , ей как не ви омръзна да плещите глупости , това е страната с най перфектната юриспруденция в света , с най-яростната журналистика а да не говориме за благотворителните им организации и пословичната им филантропия .

392

Анонимен

преди 12 години

Ти си достатъчно простовата да не те касае нищо по-далеч от овчия ти поглед. Целувай краката на САЩ,че ви помогнаха те за държавата ви и ,че са ви най-верния съюзник. И понеже си достатъчно необразована , кажи Сталин избивал ли е евреи?

391

Анонимен

преди 12 години

До 434 какво е според теб контолирана медия и били ми дал примери за неконтролирани медии , а сега едно по едно в Ирак не се откри ядрено оръжие , химическо се откри , но не там е работата изобщо си янмаш понятие защо стана войната в Ирак а именно за да се създаде демократична структура в сърцето на арбския свят нещо като Турция , защото най доброто оръжие срещу тероризма е премахването на предпостваките за възникването на такива движения. И не ми говри за Югославия и Милошевич защото ставам бес

390

:)

преди 12 години

Направо съм потресен от наивните размисли на пост 409, на никой не му пука за човешките права, най-малко на американците, в противен случай точно в америка нямаше да има хиляди под мостовете и умиращи от глад намиращи нещо за хапване от кофите. Един велик човек е казал - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ, това правят те. Делят хората, създават войни, накрая се намесват "дружелюбно" и заграбват всички богатсва, усвояват ги, а на реалните им собсвеници показват мостовете - да вървят там - това е Америка :(

389

Нина

преди 12 години

Не ми пука за вашето комунистическо робство-пука ми, че червената армия върна живота на евреите...от окупираните територии или на тези, които успяха да оцелеят от българския нацистки ботуш...Сталин ..малко недодялан ционист, НО изигра ролята си при създаването на Израел. Това е важното, останалото го оставям на вас, защото не ме касае.

388

Анонимен

преди 12 години

Ахааа, в Афганистан нямаше талибани, в Ирак Саддам го съдиха там по неговите закони - за геноцид. Ратко Младич каква му е работата в Сребреница да избива децата? Либия с диктатура, либийците го размазаха. Както ще стане и с тоя с танковете в Сирия- никой не е прокопсал така. Ахахаа, сега на САЩ му трябвало спешено влизане в Иран- *** те и в Иран си живеят един хубав живот.... а и в Сирия тия хиляди сирийци ,дето воюват с психопата Асад са платени,а? А защо АСАД се дърпа от избори?

387

Анонимен

преди 12 години

niama nishto losho da povouvame malko ,kraino vreme e da se porazredi dobitaka.

386

Анонимен

преди 12 години

Англия не ни искаше?? Ти не си на центъра изобщо.

385

Анонимен

преди 12 години

433Нина, пак говориш пълни глупости. Не сме били под съветско 'влияние' а под съветско робство.

384

До 425

преди 12 години

Сталин да е пощадил някой?? Не мисля,милиони е избил. Ама нали повечето не са евреи,не ти пука. Без комунистическото робство България щеше да е западна държава.

383

Анонимен

преди 12 години

404 - промит мозък такъв, явно слушаш контролираните медии, които лъжат безспир, ами разрови се малко и понаучи истината, а не ми повтаряй като папагал пропагандните лъжи оправдаващи войните. Например в Ирак - там откри ли се химическо оръжие, нали затова я почнаха войната, в Югославия кога почнаха войната -след взривовете в Сараево - а после се оказа, че не сърбите са виновни за това. В Либия беше най-високият стандарт на живот в Африка и не само, а какво е сега там катастрофа, защо никой не говори за Либия сега. В Сирия какво правят злодейските убийства на бандити се приписвата на войските на Асад, само защото им трябва спешно влизане в Иран, а Сирия е една от пречките. Фалиралите икономики могат да се спасят само с безплатни природни и човешки ресурси.

382

Нина

преди 12 години

Под чие влияние да сте е вече друг въпрос...попаднахте под СССР, защото Англия не ви искаше-факт! Антибългарпизма на чърчил беше с патологически размах!

381

Анонимен

преди 12 години

Не и обръщайте внимание , болна е жената или си прави гаргара с вас като ви провокира .

380

Анонимен

преди 12 години

Нина,говориш пълни глупости.Ако Бъглария беше приела плана Маршал (от който се е отказала под натиска на съветсктие окупатори), България щеше да е богата и просперираща държава.

379

Демократ

преди 12 години

Пролича си кой колко му е акъла ;)

378

Анонимен

преди 12 години

Радвам се,че евреи са се спасили благодарение на победата на съюзниците против фашистите, но не се радвам,че заробиха България под комунистическо робство.По-добре да бяхме в сферата на американско влияние,а не на съветско!

377

Нина

преди 12 години

Хайде фашисти, дано умрете от рак по-скоро...чао)))

376

Анонимен

преди 12 години

До 411 много ми хареса израза ти детинско поведение , на времето в забавачката се надпреварвахме това беше преди 40 години да рисуваме танкове и оръдия , така водехме воййни помежду си с другарчетата от забавачката , сега много често във форума предимно пъпчиви тийнейджъри започват да ни бомбардират с данни за супер оръжия , какво да се прави някой ден може и да им дойде акъла в главата.