14

до 2

преди 11 години

Защото нашите политици и бизнесмени гледат на народа като овце ,не ,че повечето на са такива!!!!! Тук законите не важат за богатите и ***!!!! --В Америка е абсолютно същото!!!

13

Майн Рид

преди 11 години

Странджа, бегай да коментираш провала на "Набуко"!Аре, друм, ***!

12

до 10

преди 11 години

Абе товарищъ,вместо да си припомняме ние руския език не е ли по-добре измекярите като теб да се преселят в необятната руска страна за да не ви изхвърляме като ***?Айде мар= товарищи еничери!И не се връщайте като другаря ви Гого Димитров.

11

Анонимен

преди 11 години

Иванов е имал късмета да е програмист.Ако беше с икономист,футболист или пък счетоводител едва ли би печелил добри пари в УСАА иначе е прав но българите в мнозинството си са пълни ***(видно е от постовете по-долу) и няма как да го разберат.А Nо1 да не се прави на некакъв герой защото е една *** страхлива.

10

ХАН ЕСПЕР РУХУ

преди 11 години

САЩ Е В 25 ВЕК..А *** Е 14 ВЕК--ТОЧНО ПРЕДИ ОРДИТЕ НА СУЛТАН МУРАД 2 ДА ЗАВЛАДЕЯТ СЛАВО-БУЛГАРИА..ТЮРК АИЪЛДЪЗ ТИИМ...ТАКА ЧЕ НЕМА АНАЛОГИА И ЛОГИКА---ТУКА Е ТУРСКО...ТАМ Е МОДЕРНО И РАЗВИТО ---Е АНГЛО-ГЕРМАНО-НОРДИЧЕСКО

9

Корпус на мира

преди 11 години

Тоя не е в час. Престъпноста и корупцията в Америка са много по-високи, отколкото в БГ. Масовите разстрели в училища, магазини, в махалата там са буквално ежедневие. Наркотиците се продават като дъвка. А за рушветите да не говорим. Практически голяма сделка, която иска разрешение или съгласуване с община, правителство... не става без огромни рушвети. Второ, той се е свързал с човек от разузнаването, т.н. Корпус на мира бъка от хора на ЦРУ, и ще работи за тях, ако вече не работи.

8

Анонимен

преди 11 години

Значи този Иванов /средностатичстическо име за примери и пропаганда/е сбъркал САЩ с Русия или северна Корея.Той просто е бил там по погрешка и е попаднал в мрежата на световния империал;изъ,ционизъм и прочие -изми.Да ,известнио ни е ,че стотици хиляди американци умират годишно от недояждане,липса на мед.помощ.Милиони са неграмотни и безработни.Там зрее революционна обстановка и скоро справедливостта ще победи.

7

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Този Иван иска да ни тласне към дядо Иван... - спасиба, нема нужда...

6

Анонимен

преди 11 години

Салахадине, той човека не ни дава акъл, а ни казва как е според него. Не го мисли, той се е оправил в живота и очевидно няма да дойде да ни се бърка защото много добре знае, че българинът акъл от умна глава не взема. Ние се възхищаване *** Сидеровци, Борисовци, Станишевци, Кобуркготи, Догановци и вече 20 и кусур години си ги менкаме. Дай боже всеки с акъл да се разкара оттук, че тук живот все по-малко е вероятно да има. Бъди здрав!

5

Анонимен

преди 11 години

Прав е човекът. Всъщност, цялата ни система е едно голямо ГМО с остатъци от посткомунистически и наслагвания от псевдодемократични методи и формирования. Ограбен и обрулен народ, когото подлагат на експерименти до къде се простира границата на търпението и овчедушието му. Това сме ние- Българите на 21 век.

4

me

преди 11 години

Кой пък иска да копира образованието ( средно ) и здравеопазването от усааааа ? Че те са най- зле там

3

Анонимен

преди 11 години

И как така случайно,познавал някой си от Корпуса на мира?Стига ЛЪЖИ,че младите все още вярват в ЗАДГРОБНИЯТ ЖИВОТ!Нищо няма СЛУЧАЙНО!

2

тътуъу

преди 11 години

ам бубата

1

Анонимен

преди 11 години

Дрън-дрън!