215

Анонимен

преди 12 години

Какво се пените, бе? Харесва ви, не ви харесва гласуваха го! И мен много неща не ми харесват, ама това е положението!

214

Анонимен

преди 12 години

Ооо, това заприлича наличен спор вече! Какво не разбра от това, че аз също не пуша?!?! Като е само един човек в компания - много ясно е, чеу той ще се съобразява с останалите! Пак се опитвам да кажа - всеки трябва да има правото на личен избор - не казвам, че трябва да се разреши пушенето по кина, театри и концертни зали...а само за нощните заведения! Колкото за фасовете - мога гордо да кажа - моите приятели, били те и пушачи, не са простаци!

213

Анонимен

преди 12 години

Решението на правителството е много правилно.Пушачите са крайно нахални и крайно агресивни егоисти.Ако зависеше от тебе сигурно децата и жените не трябва да ходят по заведения, а само мъжете.

212

none

преди 12 години

Леле, колко патос се изля :) Някой хора ги дискриминира и това, че трябва да се къпят "редовно", ама стискат зъби и всяка седмица посещават банята. Вземете пример от тях! ;) Стига оплаквания как Ви се нарушават правата. Вижте как е от другата страна малко. Ако не Ви хареса, почвате кампания и разрешавате пушнете навсякъде след провеждането на успешна кампания по популяризирането му. След 50 години примерно. Успех сега и покажете, че можете да губите мъжката.

211

Анонимен

преди 12 години

Мразя не пушачи и не пиячи

210

Анонимен

преди 12 години

чикатило, на тоя дето не пуши че му пушите...

209

Анонимен

преди 12 години

И аз съм пушач, ама напълно одобрявам подобни мерки. На мен не ми представлява никакъв проблем като ми се допуши, да си взема цигарата и да излеза извън заведението.Освен това не знам дали сред вас има родители-пушачи, ама откакто аз имам дете, нито веднъж не съм си позволявал да запаля цигара вкъщи.

208

Bob

преди 12 години

ТОТАЛИТАРИЗЪМ ОТВСЯКЪДЕ...Гответе се за забрана и на алкохола... Северна Корея пасти да яде...

207

Анонимен

преди 12 години

Браво!Лека полека ставаме европейци.Пушачите ами сега:)

206

Говедарин

преди 12 години

до 254Апа като няма мене да глобяват, знаеш ли как баш ме бОли за забраната?Па и у наше село ше е цело чудо ако някоя баба земе, че забременееодавна са им пресъънали кладенците...:D :D :D

205

Анонимен

преди 12 години

И не няма места , където да можеш изцяло да избягаш от цигарите.

204

Zeitgeist

преди 12 години

Можеш ли да ми извадиш доказателства, че си завършил детска градина!?!?! Цените на плодовете ти били високи, а цигарите са ти евтини, така ли? Получаваш титалта "Мегаум"

203

ФАШИСТ

преди 12 години

на "Мусала " сега вали сняг , в "кюмбето " съм бутнал два кръндъка от клек на плочата от горе скарата с дива мръвка , виното го изкарах пак , как да не запаля цигара или да изпуша една лула от моят тютюн - наздраве !

202

Анонимен

преди 12 години

258, колко пъти си била в компания със само 1 пушач и той се е съобразил?защо мислиш че само непушачите трябва да се съобразяваме с пушачите?и като ти дойдат на гости и ти пушат на терасата, къде си хвърлят фасовете?

201

do 255

преди 12 години

Как ще водиш дете в питейно заведение бе ????? заведи го на стриптииз бар ))) или в некое казино да врътне ролетката 2-3 пъти ))) като имаш пари за кръчма ще отделиш и 20-30 лв. за детегледачка

200

granatomet

преди 12 години

ежедневно ги пръскат от самолети, Бил Гейтс им e спретнал нови хубави ваксинки и вирусчета, но ....... цигарите са виновни

199

Анонимен

преди 12 години

наглостта на пушача край няма, за това хората създадоха закон

198

Анонимен

преди 12 години

245, Тъпичка или не - въпрос на личен избор и на премерен риск, драги! Дай да не се обиждаме на интелект ако обичаш! Просто мисля, че трябва да има някаква солидарност - същите тези хора, когато дойдат в къщи, пушат на терасата - те се съобразяват с мен. Схващаш ли тънката разлика, М-р Интелект???

197

Златна Вирджиния

преди 12 години

Бъдете честни пред собствената си съвест, като си признаете, че не можете да се справите с проблема - пушене, затова решението на парламента за пълна забрана на закрито ви кара да се чувствате притеснени.бивша пушачка

196

0

преди 12 години

До "фашист"А бременните и майките -какво са ,да не би да са втора ръка хора и да трябва да си стоят само по къщите?И ние искаме да излезем някъде , и като няма на кого да оставим децата трябва да сиги водим с нас.А и в повечето заведения с детски кътове също се пущи - т.е. децата си играят в детския кът и после идват при нас на масата в димилника за да си похапнат.