133

2

преди 12 години

Най са ми *** тея дето протестират против цената на горивата и против ***......Отишли пред парламента и стачкуват,и кво стачкувате бе *** как една малка бедна държавичка като България ше влия на цената на петрола и пазарите? Що за *** трябва да си да не можеш да го проумееш?? Кво предлате държвата да дотира бензиностанциите ли ??Или отишли да протестират срещу ***.....Еми някой от тия хора така се раждат,и да ги биеш няма да ги промениш.....

132

ха-ха

преди 12 години

Трябваше да го направят на 31 авг***...

131

До 182

преди 12 години

Ето аз ше ти обясня. Парадират шото не искат да ги наричат "болни", "извратени" и да ги противопоставят на "нормалните" хетеросексуални. Не искат да се страхуват че някой може да ги набие/убие ако знае какви са (случаят с Михаил Стоянов когото убиват понеже приличал на гей...). Парадират щото не искат да бъдат обиждани и да бъдат смятани за по-малко или по-незначими хора. Парадират защото искат да могат да сключват брак (някои) и т.н. и т.н.

130

Упс

преди 12 години

"Разкрий цветовете си" ГЕЙРБ !!!

129

Анонимен

преди 12 години

Това толерастията е голяма чума за обществата. Ами утре педофилите и некрофилите може да си организират шествия за равни права! И с право ще питат защо за едните може,а за другите-не!?

128

Анонимен

преди 12 години

Няколко стотин хиляди хомосексуални... КАК ПЪК ГИ ИЗЧИСЛИХТЕ, ЖАЛКИ АГИТАТОРИ НА ГЕЙ-РАЗВРАТА??? Направете си и парад на ПЕДОФИЛИТЕ, тогава, да бъдем толерантни и към тях! Или към изнасилвачите, всеки има собствена представа за задоволяване на сексуалните си нагони! ***!

127

Хомодружинка

преди 12 години

до 182Ми ся е фешан да си гей не знам що

126

до 180

преди 12 години

Ако не бях възпитан човек, който не иска да пада на нивото ти, щях да те нарека *** (най-малкото) (жалък при това). Ама съм. А и съдейки по коментара ти, единственият ти шанс да се добереш до жена е само ти да останеш хетеро на тоя свят. А пък ако случайно преди това някоя ти върже, и за нея би се отнасяло словосъчетанието с което теб не искам да нарека, за да не наруша добрия тон.

125

Анонимен

преди 12 години

Може ли някой гей да ми обясни какъв е смисъла да парадират и да настройват хората срещу себе си? Няко им пречи да се опъват,или?? Или май просто гея си иска внимание!

124

Томас

преди 12 години

Малчо -171 - това не е решение - скоро Бог ще даде наградата на всеки Даниил 12:3Разумните ще сияят със светлостта на простора, и ония, които обръщат мнозина в правда като звездите до вечни векове.По-добре остани верен до край, макар и заобиколен от извращения.

123

Анонимен

преди 12 години

Давахте ***, само така....Повече ***, повече жени за нас и повече ресурси за нашите правнуци след десетки години :)....Нямам и нищо напротив да си осиновявате деца...***.

122

Боко Шабанолюбещ

преди 12 години

Слагайте,слагайте минуси кутевистчета хетерастни....

121

Томас

преди 12 години

всъщност всички мъжеложници, простотитутки, наркомани, пияници се стимулират така масово, за да бъде намален броя на хората, които могат да създадат нормално поколение - така да се въздейства на броя на нормалните хора. Целта е населението на земята да бъде намалено и в същото време душите на много хора да бъдат погубени

120

Анонимен

преди 12 години

Естествено че на са простотии, точно по тая причина няма хетеросекс. паради, щото на хетеросексуалните никой не им казва нищо. И има значение как ше ги наречеш щото едното е обидно и изразява негативно отношение и затова едва ли някой хомосексуален би се нарекъл "***", другото е дума която просто изразява различие и толкова.

119

Р.Хес

преди 12 години

Излекували сме хиляди с това *** заболяване-мъжеложството....в нашите болници в в Аушвиц-Биркенау,Треблинка и др!!!

118

3000 molbi

преди 12 години

4etoh v internet i vuv vestnik BULGARIQ DNES,4e 3000 molbi za 4lenstvo ima v taq partiq za mesez

117

Анонимен

преди 12 години

Къде са лудите с калашниците когато имаш нужда от тях.

116

Боко Шабанолюбещ

преди 12 години

Да се любиш със жена е хубавао,да ре люби *** - е прекрасно!!

115

i az sum za

преди 12 години

Vidqh po dolu,4e ve4e se organizirat sresti na novata Nazional demokrati4na partiq. az sum za,zastoto e po umerena,po normalna,a i nziom i dava @ prozenta,samo mesez sled kato e subran y4reditelniq komitet

114

До 159

преди 12 години

По тоя повод, гледай сръбския филм Парадът ама се опитай да се замислиш и да не бъдеш предубеден... И искам да ти кажа, че да подтикваш към насилие НЕ Е НОРМАЛНО. Но да, за съжаление в нашиа "НОРМАЛЕН СВАТ" (с много много големи кавички), по-нормално и по-приемливо да биеш някого, да псуваш някого, да убиеш някого, от колкото да го оставиш да бъде такъв какъвто природата го е направила (стига да има съгласие от отсрещната страна разбира се, т.е. изключвам педофили, изнасилвачи и т.н...)