116

багир

преди 12 години

не *** а Русия ни държи в контролирана бедност след 1989г.трябва да си *** за да не видиш очевидното - кой най-много управляваше у нас след падането на Живков (КГБ + ДС), къде изтичат парите на българите (Лукойл, Газпром, ядреното гориво за АЕЦ Козлодуй, проекта за АЕЦ Белене и т.н.....)Освен Гад Зееви с жалките 130 милиона долара не виждам други *** да са спечелили нещо, докато Русия не е спряла прибира огромни печалби от заробването на българския народ

115

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА НАПУСНЕ НАТО И ДА НЕ УЧАСТВА В НИКАКВИ ПРОВОКАЦИИ И КОНФЛИКТИ, А ДА СИ ГЛЕДА В СОБСТВЕНАТА ЧИНИЙКА.

114

до 132 от славянин

преди 12 години

Прав си, тези имат само една права гънка в мозъка си и ''софтуера''в тиквите им е от времето на студената война! Да не виждаш кой докара България до това трагично състояние след 1989 година е признак на пълна слепота и тъпота! Но чифутофилите са си такива, не можеш да ги промениш!

113

Анонимен

преди 12 години

ПРО- който ръси Америка из цяла европа и в България включително, са точно за тази цел при евентуална война Русия да бъде отсреляна и забавена докато Американците им влизат в гръб, за сметка на европейските страни който ще понесат първите ответни удари.Не е изключено дори Американците да са разположели и ядрени бойни глави, най вече на българска територия, защото тук с пари всичко се купува.А ако решат да я използват на българия и е спукана работата.Ще бъдем Между *** и наковалнята.

112

Роман

преди 12 години

Защо според вас Путин и Медведев са толкоз близки като никога преди това не са работили заедно. Елементарно е 'ЗАЩОТО СА СИ ИНТИМНИ" това е абсолютно сигурно. Всеки го знае, но никой не си го казва.

111

Анонимен

преди 12 години

Спете спокойно, нашата армия и НАТО ни пазят....муахахахахахахахахахахаах

110

Антикомунист

преди 12 години

Странното е, че комунистите в РФ бяха единствените, които протестираха срещу подписаният договор за предоставяне на право за транзитно преминаване на части на НАТО през Русия.Уж РФ щяла да вземе пари за това.Но щом продават вече за пари сигурността си...

109

данчо калпазанчо

преди 12 години

Руснаците са най-голямото зло в света! Навсякъде създават противоречия , които остават с години. Алчна ***! Който им слугува постоянно остава ***.ан и съжалява ама е късно. И понеже не е приятно да си сред малцината ***.ани, по стар български обичай почваш да заблуждаваш и останалите та дано руския к.. да прекара и тях.

108

Анонимен

преди 12 години

Благодарение на нашият про-атлантически елит, сега и ние сме цел за тези ракети.Спете спокойно, деца!

107

74067

преди 12 години

Хамериканците са най-голямото зло в света! Навсякъде създават противоречия , които остават с години. Алчна ***! Който им слугува , рано или късно ще съжалява...

106

до 122 от славянин

преди 12 години

Китайците копират най-вече руското оръжие, не си в час! И ако бяха бананова република отдавна нямаше да съществуват защото хиените са много!

105

ДО 121

преди 12 години

Нима според теб всички които имат различно от твоето мнение и обичат Русия са комунисти Това е логика болен човек.

104

хА,ХА,ХА....

преди 12 години

...КЪДЕ ЩЕ СЕ БИЕШ БЕ ***....ХА,ХА,ХААА.....!АКО СТАНЕ НЕЩО ---ДА НЕ МИСЛИШ ,ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ТЕ ЧАКА ДА СИ ОБУЕШ ГАЩИТЕ И ДА СИ ВЗЕМЕШ ПУШКАТА,БЕ....!В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕШ ,БЕ ***...??!

103

Анонимен

преди 12 години

Смешно е да се сравнява САЩ с Русия,кое...градовете,селата, стандарта,технологии,емигрантският натиск ...кое?

102

Роман

преди 12 години

Сега ще получа хиляди минуси, но е абсолютно сигурно, че Путин е хомо.

101

мислещ

преди 12 години

До 121-герберасте , не обиждай Винету и бандата! Там всички са комунисти!

100

до 102 от славянин

преди 12 години

Ако оръжията им бяха толкова остарели и не струваха, не мислиш ли че САЩ отдавна щяха да са ги нападнали!? Какво ги спира да го направят, те не смеят да нападнат Иран, а камо ли Русия!? Не ти ли прави впечатление припряността да изградят ПРО? Припряни са защото са толкова закъсали дългово, че си въобразяват, че само една поредна голяма война ще ги спаси! Не мислиш ли че целият свят ще се опълчи против една война между двете най-големи ядрени държави!? Реалния живот не е холивудски филм!

99

ОТ РУСИЯ .....

преди 12 години

...САМО СТУД И ПРОСТОТИЯ!!!!ТОЯ ФОРУМ Е ЖИВОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО!!!!!!!ЗЛАТО ДА МИ ДАВАТ ---НЕ ОТИВАМ В РУСИЯ!!!!ИМАМ АЛЕРГИЯ ,КЪМ ПРОСОТИЯТА И КОМУНИСТИТЕ....ХЕЛЕ , ПА РУСКИТЕ ....!

98

до 119

преди 12 години

Пич, пълни глупости говориш. Може да сме в НАТО, но при война няма да има много желаещи българи да се бият срещу Русия, гарантирам ти. Даже Хитлер е знаел това и не е искал да се бием срещу Русия.

97

ДО 100

преди 12 години

А каква беше цената на тази помощ Че след победата над Германия СССР ще помогне на янките във войната им срещу Япония И червената армия от Берлин замина за далечния изток да изпълни обещаното Кога янките отвориха втория фронт Когато немците бяха вече извън пределите на СССР и някой се уплашиха че червената армия може да завземе Европа.