99

chicago

преди 12 години

-------------------- да удържим конкуренцията на Китай и САЩ.Следващата ни цел е Млечния път и дай боже по развитите светове,ама след 2020г чак.Работа ни чака другари.

98

Анонимен

преди 12 години

Добре ,че БСП не са на власт!

97

Анонимен

преди 12 години

тоя кратун и неговия дребен популизъм. Вдига минималната заплата, за да вдигне заплатите на чиновниците - все пак това му основната маса електорат. Останалата голяма група - ***, също ще намажат. Нещата са толкоз прости, ама и българите не са па умни да ги схванат. 20 лева - о, какво повишение. А да създаде работа на хората, а да вкара чужди инвестиции, а да увеличи износа - все мерки с реален положителен ефект - той не ги прави, защото не са популистки...Жалък българофоб!

96

Анонимен

преди 12 години

Има само един начин за повишаване на доходите и той е увеличаване на броя на работните места. Колкото по-малко хора кандидатстват за една позиция толкова по-добри условия предлага работодателя за да привлече качествени кандидати и толкова по-големи инвестиции прави в производителността на труда. Няма вариант с нарастване на безработицата и нарастване на доходите. И не отива на тия господа, които съсипаха инвестиционния климат да дрънкат, че щели да го подобряват.

95

танкист

преди 12 години

до 107, от кога го разправям това , и го има черно на бяло в сайта на апи, ама гербера е просто нещо като радио точката приема и излъчва само от централата , никакви други станции. Жалка история са герберите, *** ограничени и като се замислиш що го правят , да има облага не ами щото боко се борил с комунистите, се едно в една глутница вълци като е малко мръвката се борят като има много си *** топките същия е боко по отношение на ***.

94

Анонимен

преди 12 години

Годишни инвестиции между 4-6 млрд евро, фискален резерв нарастващ средно с по около 10-15 %, държавен дълг намаляваш средно с 10-15 %, ръст на БВП между 6-7 %, безработица под 6 % ........................................Това беше България преди да дойде на власт падаря на правешкия селянин

93

Гарантирано от ГРОБ

преди 12 години

Вдовицата на Мишо Бирата почина;Новини.бг

92

new koz

преди 12 години

Дами и господа представям ви бойко борисов. Ще ви убие от смях, или по не ще ви убие от глад.

91

до 105

преди 12 години

ПРИЛИЧА НА ПОР ВДОВЕЦ!

90

Анонимен

преди 12 години

За мен фактите са следните: При Станишев ми повишиха заплатата 4 пъти, при Бойко ми я намалиха двойно. Това е моята истина, аз вярвам в пълния хладилник и в пълния резервоар на автомобила, вярвам и в това да мога да си плащам сметките без да ис броя стотинките на края на месеца, вярвам и на това децата да са ми нахранени добре, а това при Бойко НЕ СТАВА!!! Познайте за кой ще гласувам на следващите избори!

89

??

преди 12 години

Икономиите са майка на мизерията Бойко.

88

Absurde

преди 12 години

Пак предишните са му виновни.. А тая минимална заплата... ние да не ядем колците с доматите. По-висока минимална заплата=повече данъци. Аман от пожарникарска философия....

87

Анонимен

преди 12 години

"В България нивото на младежката безработица се е увеличило до 32,8% през март. За сравнение, през третия месец на миналата година безработицата сред младежите до 25 години е била малко под 27 на сто."за кви блнувани доходи говорим ? да искаш е едно, а да можеш да го направиш е съвсем друго, не можеш ли, остава си просто предизборен трик

86

Един

преди 12 години

Искате ли истинския виновник за мизерията на българина? Нас самите! :) Защото се примиряваме с 20 лева покачване, вместо да ги смажеме с протести! Знам, че не ви харесва, но ние сме си виновни. Управлението не е виновно, просто се адаптира спрямо нас. :) Тяхното мислене: "Я виж, този кошер България, пчелите изобщо не жилят, да си напълним кофите с мед!" Естествена реакция, всеки би го направил! Хора! НИЕ управляваме, просто сме го забравили! Разделят ни ГЕРБ,БСП,Левски,ЦСКА. ВМЕСТО ДА СМЕ ЕДИН!

85

Гражданин

преди 12 години

Звучи правилно, но трябва да продължават усилията. Все още има група от хора с ограничени "права" след като не получават пенсията която са отработили по закон! Размитата отговор-ност-"по закон има таван" по-скоро напомня едни други, не толкова далечни времена. Защо например депутатите не гласуват закон за таван на заплати, на 1000 лева например? На фона на баловете и дунанмите за "най-влиятелни и заможни, успели хора"-въпроса е-защо има ограничения за тези, които ссъздават условия за това??

84

Анонимен

преди 12 години

Бог да пази главата, че от всичко което направи за милия ни народ, този социален гений, после трудно ще се измъкне жив. Поне ще го пише с главни букви в историята - разорил и унищожил енергетиката, съсипал финансите заради дребния си популизъм и още хиляди знайни и незнайни деяния, за които в последствие ще научаваме. 20 години предатели стигат, време е да дойде отговорен човек най-сетне

83

до 99

преди 12 години

до 99Най-често изтъкваното от ГЕРБ постижение на неговото управление това е строителството на магистрали. Засега обаче са изградени само 19 километра - магистрала Люлин", при построени от предишното управление 137 км. До края на мандата на настоящия кабинет остават 2 години и, както и да смятате, премиерът Бойко Борисов и да иска не може да отреже лентичките на още 118 км магистрали. А и достатъчно е да се види качеството на отсечката Стара Загора-Карнобат", за да се разбере, че магистралите определено не са постижение на сегашното правителство.

82

Баш-Премиерът

преди 12 години

Едно е да искаш, второ е да можеш, трето и четвърто да го направиш.

81

безработен гербер

преди 12 години

Безработен гербаджия....... Никога не съм гласувал за БСП, но винаги когато гласувам за други партии, оставам без работа и не ми стигат парите за елементарни неща. Така беше със СДС, ОДС, НДСВ и сега с ГЕРБ. А когато са участвали БСП, които не обичам, винаги съм живял сравнително по добре. На кого да вярвам на мене си или какво ме манипулират. Ако сравним времето и се върнем назад то при ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ имаше работа и пари и добри заплати и пенсии. Е защо тогава гласувах за ГЕРБ? Сигурно не съм добре, за да повярвах на една мутра! А когато са участвали БСП, които не обичам, винаги съм живял сравнително по добре. Защо става така??

80

Анонимен

преди 12 години

А който не е направил за три години нищо да се вдигнат доходите е за публичен линч, нали, г-н Борисов?