104

кучелюбка

преди 12 години

Дали харесвам злобни ***? Разбира се. Аз самата обичам да хапя и лая, не буквално разбира се, но доколкото ми се отдава.

103

llll

преди 12 години

В едно семейство, когато малолетното дете направи голяма вина, кой е виновника? Родителя или детето. Както родителя е отговорен за детето, така и човека е отговорен за ситуацията с кучетата. Казвате да се избият до крак... Защо? След като кучетата не са виновни, а отговорноста е на човека, който е дръзнал да променя природата. Това е корена на проблема - човека!!!

102

Наблюдател

преди 12 години

Това е огледален образ на държавата в какво положение е, с едни миризливи кучета неможе да се справи.Ще изрова една дупка и ще ги заровя всички до крак *** съм им майката ще тръгнат детето ми да убиватАйде цъкайте минуси сега палячовци, *** от екоравновесие и разни други там псевдо организации

101

кучелюбка

преди 12 години

Чета с интерес новините за кучета в медиите. Трябва да призная, че всяка новина за някой нахапан, влачен или изяден от кучета ми носи безмерно удоволствие. Няма нищо нередно в това да правиш секс с кучета, ако не можеш да харесваш хората. Аз също мисля, че съм куче в известен смисъл, а и както сами разбирате кастрацията на домашни любимци ще преустанови сексуалния ми живот.

100

как

преди 12 години

Ако заглавието е:Бездомни *** влачиха *** на година и половина...Как ще коментирате?

99

Анонимен

преди 12 години

градовете не са хабитат за ***.

98

lll

преди 12 години

продължение...В този случай какво е виниовно кучето, че ти си го поставил в такава ситуация. Гората ли да хваща? Или да се самоубива? Хората затова са хора и имат акъл, за да се грижат за себе си и за заобикалящата ги природа. Който не го е еня, ня заслужава да се нарече човек.

97

Анонимен

преди 12 години

Чакам прироидиотите да почнат с тирадите как детето си го е търсело и за това "милинките бебенца" са му откъснали половината глава.

96

az

преди 12 години

DA!Анонименпреди 3 минутиСнимки на кучета и зловещо заглавие, някак ми звучи кампанийно. От къде кучетата са "взели" дете на 1,5 година?!

95

dive4a

преди 12 години

fandakova li si sndakova li si ni6to nestaq i ot tebe samo a zimate zaplati i kradete a bednjugite a mrat .dano s detenceto si4ko e nared ,pa na tiq divoza6titnici a im mami........

94

Анонимен

преди 12 години

България е единствената страна в ЕС, където съществува понятието безстопанствено куче. Докога ще е така. Не става въпрос да няма кучета, а всяко куче да има стопанин , който да носи отговорност за щети причинени от кучето му. Трябва по-строг ред за домашните кучета - хигиена и грижи. Никой не е длъжен да слуша лай по цял ден. По- високи такси и контрол от общините.

93

Анонимен

преди 12 години

освен това преди някой да си вземе да гледа куче, предлагам да минава през психотест. повечето от кучелюбците няма да го издържат, гарантирам ви

92

lll

преди 12 години

В крайна сметка колкото и да се напъвате, виновникът е кой? Човекът! Животните не са виновни. Виновни са хората които ги изхвърлят на улицата. Лъвове, тигри и всякакви хижници също убиват хора, ами да идем и да избием лъвовете, а? Значи човека отглежда куче. То не знае какво е външен свят. Човека го е поставил в ситуация "домашен любимец". След време решава, че няма да го гледа и го изхвърля на улицата, а то като в небрано лозе. Започват да му се обаждат инстинктите.

91

ХМММ

преди 12 години

И са виновни кучетата, а не жената която е пуснала преди три години, домашното си животно. Не сте пуснали жалба - не разбирам?

90

Анонимен

преди 12 години

освен това преди някой да си вземе да гледа куче, предлагам да минава през психотест. повечето от кучелюбците няма да го издържат, гарантирам ви

89

mnenie

преди 12 години

Чашата преля. Да им се пикам и на организациите за защите на животните. Крайно време е да идват виетнамците.

88

do 98

преди 12 години

nadyavam se ti nyamash pravo da glasuvash! Kakvo prochete - kude vidya da pishe neshto za AGRESIA? *** chakai malko, ti prochete kuche , vlachi dete i veche zakljuchi kakvo e stanalo, nali?! Ya si otvori Google i nameri definiciyata na agresia che.... Moeto kuche doide da me lae kogato edno bebe pokrai men zapochna da plache - v prevod kucheto MI si pomisli, che az zakacham bebeto i doide da go zashtitava. RAZBRA LI ili da ti napravya figurki ot plastelin za poveche yasnota?

87

Анонимен

преди 12 години

Снимки на кучета и зловещо заглавие, някак ми звучи кампанийно. От къде кучетата са "взели" дете на 1,5 година?!

86

Анонимен

преди 12 години

Герб ако не реши тоя проблем няма да гласувам пак за тях на следващите избори, всъщност те доста проблеми не решиха, нека да видим някои от тях:- безработица - расте, грижа за безработните - 0, образование - все по-зле става, бюрокрация - пълна трагедия, министри от новата вълна - пълни некадърници, дупки по улиците навскякъде, улично осветление - никакво, съдебна система - не работи, полиция - не работи, парламент - никой не ходи на заседания

85

Жоро

преди 12 години

Проблема е неконтролеруем,това е ясно.А по повод зачестилите случаи с агресивни ***,обяснението е че в момента им е "любовния период",които превръща и най-добро псе в агресивно животно.