168

Шоп

преди 12 години

Да разбирам ли, че ако Щатитите ти дадат кофа *** на цената на една АЕЦ то ти ще си щаслив да ги вземеш и изконсумираш единствено поради факта, че американски? --------------- Не, тъпчо. Точно обратното казах, но главата ти е пълна с ла*на и изобщо не можеш да схванеш какво ти говоря. Дурак.

167

Антикумонист

преди 12 години

Мръсните комунисти караха хората да излизат на манифестации броени дни след избухването на Чернобил.Никой от политическият елит на червената мафиотска върхушка не съобщи на хората за ядрената опасност.Колко деца колко майки,чиито деца след това се разболяха от тежки болести.Радвам се че умря онова мръсно лай.о Тодор Посерков Живков.Пикая и се изсирам на паметта му

166

до 194

преди 12 години

ХахахахахахахПри тези нива който цитираш директно ставаш свидетел на лъчева болест. Имайки предвид времето на излагане преди предопределение няколко дни по-късно то в Монтана да е имало само трупове. Хахахахахахаха.Вземи малко се ограмоти бе. Стига плещи глупости, ако англетата ти напишат, че земята е плоска и на това ли ще клъвнеш. хахахахаха. Моля те не ни срами шопите с тъпизмите си

165

Шоп

преди 12 години

1. Милошевич е виновен за бомбардировките.2. 9300 кг обеднен уран не са 42 000 тона концентриран и взривно изстрелян в атмосферата. Само руски лакей може да твърди, че двете неща са еднакво вредни.

164

Анонимен

преди 12 години

184За 'Данайски дар' чувал ли си ? На руснаците не им щем нито меда, нито жилото !Колкото за САЩ, Бъглария е европейска страна и член на ЕС! Кво обощо тук има САЩ ? Да не би Чернобил да е бил в САЩ ?

163

до 191

преди 12 години

Да разбирам ли, че ако Щатитите ти дадат кофа *** на цената на една АЕЦ то ти ще си щаслив да ги вземеш и изконсумираш единствено поради факта, че американски?

162

Шоп

преди 12 години

Радиацията в Монтана, където халфът е израснал, е била от 1000 до 1300 пъти над нормалните нива, отчитат англичаните, цитирайки д-р Илиев--------------- Това факт ли е? Факт е. Или и д-р Илиев е гербераст? Затова сте вредни руските лакеи, защото и ла*на бихте прояли ако ви наредят от Кремлин.

161

Sony

преди 12 години

Zashto si pishete gluposti kato ne znaete ? Pitaite nashia BOGOPOMAZAN PREMIER ,TOI SHE VI KAJE .A imenno ,che samo i edinstveno e vinoven Sergei Stanishev ne pishete kato ne znaete.

160

Видинчанин

преди 12 години

А за това което направи НАТО в бивша Югославия защо не кажат?Няма ли да си признаят за 31000 снаряда с обеднен уран изстеляни по шпертплатови макети на танкове и БТР-и.По данни на СЗО това са 9300 кг обеднен уран.За сравнение цялото гориво на реактора в Чернобил е 42 тона.И докато Чернобил е резултат от човешка грешка,то уранът в Югославия е бил хвърлен НАРОЧНО!Дано дойде ден виновните затова да бъдат съдени!Радиацията и от 2-те събития е еднакво вредна.Дори Лех Валенса е бил против тази война.

159

Шоп

преди 12 години

Разбира се, че ако Русия пожелае да ни подари АЕЦ безплатно и без никакви ангажименти, аз като убеден русофоб ще гласувам с две ръце ЗА да приемем подаръка. Разбира се при много стрикно проучване какво строят, защото тези азиати са способни да ни пробутат някой троянски самовар. Но да им подхранваме икономиката с милиарди, при положение, че са ни вероятен военен противник... да имат да взимат.

158

Анонимен

преди 12 години

И още нещо(последно) Общо взето работата е следната :Русия казва "от нас половината от парите и технологията,от вас земята и останалите пари. Строим АЕЦ и си делим печалбата" . Офертата на САЩ е: "Ние копаем вашия газ, гарантирано замърсяваме Добруджа, горим го в нашата ТЕЦ( която вие ще построите, а ние ще приватизираме тънко) и ви продаваме скъп ток. Ааа да! И си мълчим за досието на Бойко и Костов". Е, ти ми кажи, кое за нас е по-изгодно?

157

Анонимен

преди 12 години

скапани комунисти, криха аварията от хората, докато те ядяха проверени зеленчуци

156

ivo

преди 12 години

Интересно че се забравиха доста бързо "безопасните" бомби с обеднед уран в Сърбия , а това беша на около 50-100 км.

155

Анонимен

преди 12 години

182 наивни . Всички защото мислите по един и същи начин. Всички защото сте с промити от америка мозъци. Всички защото не мислите, ето това искаха и постигнаха САЩ и прозападните пропагандатори.

154

Анонимен

преди 12 години

Не било нещо дето е хапвал и пийвал последните 10 години, най ми било нещо от преди 26 години!Глупостта на журналистите е световна запазена марка - доказано!Ами децата с левкемия, чийто майки не са били родени тогава?

153

Анонимен

преди 12 години

Добре, да допуснем за момент ,че Русия=лошо. Това означава ли априори , че САЩ=добро? Че САЩ не искат независими България и Иран и много други? И какво значи "лошо" в политиката? Коя страна е "добра" ?! Русия си гледа интереса-нормално. Ненормалното е че ние ( нашето правителство ) не си гледаме нашия! Понякога си мисля , че ако утре Русия (или Китай)каже"ще ви построим не едина 5 АЕЦА ,съвършено безплатно" ,пак ще има такива против понеже от САЩ са казали , че тия АЕЦ ще са "недемократични"

152

Анонимен

преди 12 години

"Сън" сънува, за ..... бленува... Е, по-голяма тъпотия от това, не може да се измисли, но... срещу много, ама много пари и това става... Да построим АЕЦ "БЕЛЕНЕ"! От сърце - СТИЛИЯНЕ, успешно лечение, скорошно "ОЗДРАВЯВАНЕ".

151

321

преди 12 години

Тоя тук дето драска коментари против Русия е супер-***.

150

VDCH до 175

преди 12 години

Чудя се защо си губиш времето и нервите да спориш с *** като 172. Наистина колко *** трябва да бъдеш да пишеш, че тези, които защитават АЕЦ са русофили, комунисти и т. н. Сигурно като един ден ги спрат и една вечер няма да има ток да види дали си е избърсал добре з-д--ка ще му дойде акъла. Ама лошото е че и ние нормалните хора ще страдаме.

149

Анонимен

преди 12 години

Пич, чувал ли си поговорката "Видяла жабата,че подковават коня и си вдигнала крака"? Разбирам , че се кефиш на Германия-аз също, но е меко казано наивно да сравняваш България с Германия. Освен това защо разглеждаш частни случаи? Ами Франция? Ами Турция, ами другите който НЕ се канят да спират а напротив-строят АЕЦ? За тях не говориш. Освен това ЕС инвестира доста в създаване на ТЕРМОЯДРЕНА централа( не знам дали си наясно с разликата) и ако успеят просто няма да има нужда от АЕЦ