223

гого

преди 12 години

Моля българският народ да ми прости, че гласувах за ГЕРБ, който ще вкара България в гроба. Няма да се повтори!!!!

222

Анонимен

преди 12 години

в прав текст си казва кои са му "партньорите" за изборите

221

Анонимен

преди 12 години

Абе каква интеграция, какви 5 лева? Цветанов май не е гледал "Мисия невъзможна"...

220

антиЕС

преди 12 години

има три простички неща които трябва да направим за да тръгне икономиката на родината ни1.Излизаме от еврейския съюз2.Изселваме *** или ги ефтаназираме3.Махаме акциза и ддс върху гориватаВсяка една от трите точки носи добри последствия за страната ни

219

гого

преди 12 години

Сега ще вземат заем за да плащат на *** да не работят, а ние българите, колкото сме останали, ще трабва да го изплащаме.

218

анонимен

преди 12 години

И ромите поздравиха Цветанов - " Честит имен ден, бате Цецко " !

217

dragunov7.62

преди 12 години

Еееее , явно наближават избори , на някой педера..и им се клати столчето и без подкрепата на цига..те няма мнозинство , и на сегашните управляващи да им е.а майките , продажни ***.а всички сини , червени , пенбени са едни и същи *** .

216

Анонимен

преди 12 години

*** поздравява себеподобните му!

215

мисли му...г-н минис

преди 12 години

Вижте снимката - това размахва пръст на министъра...е как няма да каже, че отговорността му е голяма.

214

Анонимен

преди 12 години

Днеска е официалният ден на герберасткият избирател. :)))

213

нострадамус

преди 12 години

тези сладури на снимката се използват от големите световни сили за изтреблението ни като нация и за съсипването на икономиката ни...за 23 години успехът е огромен...ако продължават така ,след какво ни чака след още 23??? Нека да погледнем в бъдещето....България е на второ място по беднотия в света след Сомалия, и всъщност не се казва България, а Западен Бангладеш...Българи има в няколко махали в големите градове, но не смеят да се покажат навън.

212

???

преди 12 години

Тук на нчколко пъти се споменава Косово. За по-младите и тези, които не знаят, Планът за подялба та на Югославия, беше първоначално разработен за отцепване на Родопите, като отговор за възродителния процес. Тогава по някакви неизвестни причини,или може би защото шиптърите платиха 7 милиарда долара(естествено от наркотрафик, търговия с органи и проституция) ударът беше насочен натам.Може би и отказа от АЕЦ,"правата на ромите" да не са подготовка за отцепване на територия за ***.

211

kritik

преди 12 години

tiq paraziti ne im trqbva pozdravi a hlqb s antifriz

210

Анонимен

преди 12 години

Не ме сочи с пръст бе, ей *** безобразен от снимката! И това малкото отзад - има-няма 6 г., пък погледа му като на професионален пандизчия...

209

Анонимен

преди 12 години

Те отдавна си го казаха хората.Скоро *** от Европа ги очаква голяма екскурзия.И за по удобно ще ни ги докарат тук.Замислете се повече от 100 години тъпите българи полагат безкрайни мазохистични и винаги безплодни усилия да направят *** хора.И по царско време и по комунистическо.И сега.Резултата се вижда-няма друга страна като таз *** дето съм роден в която *** да не се разрастват с по бързи темпове.10 *** по 150 лева=1500 лева.1 милион =2 милиарда годишно.И нарастват.

208

до 267

преди 12 години

Поздравления за великолепният коментар. Радвам се, че има българи милеещи за родината като Вас. И аз това съм се замислял понякога. Въпреки, че съм безпартиен, не мога да отрека, че Първанов наистина беше президент на всички българи. Ползваше се с огромно доверие и бе уважаван в чужбина. Може би е един от малкото ни дипломати от европейска класа. А сегашният.... е някаква карикатура. Той жена си не може да смъмри, а ще ми се прави на главнокомандващ. Още веднъш, поздравления за силният коментар

207

Анонимен

преди 12 години

Защо все още ги водят малцинство та те са на брои почти колкото нас ако не вече и повече.По скоро ние сме малцинство

206

byl. mizernik

преди 12 години

4estit praznik romi bezplaten prevoz, tok, hrana, voda, krazbi, ybiistva, hoteli, za smetka na byl. narod

205

Охранител

преди 12 години

Това, което има да се случва тук по отношение на управляващите и ***, ще стане спонтанно, без подготовка и точно затова жална им майка, защото ще е некотролируемо по никакъв начин. Ще се срути шибаният им "РЕД" като вавилонската кула. За да се оправи едно нещо трябва нацяло да се срути и да се започне начисто!!! Просто няма да има избори...да, страшно е, но друг начин за България явно не съществува!

204

Анонимен

преди 12 години

*** и интеграция са две несъвместими думи. Защо? Защото *** като чуе, че искат да го интегрират с българите какво ще си помисли, освен, че това би довело единствено до размиване на етноса им. ***,КОЛКОТО И ДА ЕПРИМИТИВЕН И ГЛУПАВ, ПОНЕ ДО ТОКЛКОВА МУ СЕЧЕ ПИПЕТО, ЗА ДА НЕ ПОЗВОЛИ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ.Тогава какво искате всички от ***, не мога да разбера!!!