92

Гогата

преди 12 години

Всички такива анализи са смехотворни и поръчани от ГРОБ.Не ви ли прави впечатлени,че когато Тиквата и компания се издънят грозно,което става всяка седмица.Изведнъж се появяват някви социологически проучвания и ни казват,че райтингът на ГРОБ не само че не е паднал,ами се е повишил.Колкото повече се дънят,толкова повече им расте райтингът.СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ БЪДАТ ТОЛКОВА КУПЕНИКОЛКОТО НИКОГА ДО СЕГА.ТРЯБВА ДА ГИ СПРЕМ,ДА СЕ ГАВРЯТ С ГЛАСА НИ!!!

91

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до "СТРАНДЖАТА"Ти момко си нов в тоя форум... - името СТРАНДЖАТА много отдавна съм го патентовал... - но нищо не казвам - всеки има свободен достъп и право на избор... - затова всички обичат ГЕРБ, защото никой не е преследван за инакомислие...

90

СТРАНДЖАТА-ГЕРБ

преди 12 години

Всички Вие които по форуми и социални мрежи изказвате негативно мнение срещу нашето правителство Ви ПРЕДУПРЕЖДАВАМ да внимавате !!!!!!!!!!!!!!!!!!!МВР затяга хватката в интернет масово следи потребителите.Нараснали са исканията на МВР за трафични данни и телефонни разпечатки. На ден в съда се внасят хиляди молби за достъп до лична информация. Обикновено в едно заявление от МВР се искат данни за десетки лица разпечатки от телефонни разговори и IP адреси. Малка част от молбите на МВР са отхвърляни.От 2010 г. достъпът до лична информация се дава от районните съдилища. В първите месеци след нововъведението съдът буквално е затрупан от заявления 5121 г., като отказите са 1114. През 2011 г. молбите са достъп до трафични данни и обаждания са нараснали с близо 1800, но пък е спаднал броят на отхвърлените искания.Доставчиците пазят информацията за трафика през интернет една година.

89

NM

преди 12 години

Явно нищо не си научил

88

АнтиГЕРБ

преди 12 години

Долу фашистите от ГЕРБ!

87

Miro

преди 12 години

След всички изнесени 100-процентови факти съвсем скоро очаквам епилога ! А той ще е - прокурор и маскирани полицаи от ГДБОП ще заповядат на Борисов и Цветанов " Долу на земята,на колене - вие сте абсолютни престъпници" Повярвайте,това е съвсем- съвсем близо !

86

до 104

преди 12 години

Ще ти се ... аз съм с висше образование и втора магистратура и подкрепям ГЕРБ. Имам добра работа ... не казвам че правителството ми е намери, но мисля че си вършат работата по-добре от другите. И повечето ми приятели също подкрепят правителството на Борисов. И те не са *** ...

85

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

България в ценови шок , икономически колапс и в стачна вълна ! И това откакто Борисов и Герб дойдоха на власт ! 1 пример- за близо 3 години тока с 38 процента увеличение/Тиквата обеща да го намали/. Бензин и дизел гонят 3 лв./ През 2009 г бензин 1.76 ,дизел 1.90 лв./. Хранителните продукти с 60 процента увеличение,услугите с 40 процента. Да ви е честит новия морал. Вие се чудете как да си платите консумативите,а контрабандата и кражбите добиха нечувани измерения. Искахте Герб ааааааааааа

84

ФАШИСТ

преди 12 години

до СТРАНДЖАТА - има резон в изказването Ви - ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА -БОЖИ ОТНОШЕНИЕ ! *** в политическият ни манталитет е БОГОХУЛСТВО и наказание на цялата ни НАЦИЯ !

83

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Мутрокомунистите от ГРОБ съвсем изтрещяха след като стигнаха до там да плагиатстват и името ми,дори и само във форума ! Това е добре,просто прекрасно ! Това говори че нервите им не издържат,че са в психическа криза,че ги боли,но не могат да променят фактите.....Нека ви боли ортодоксални комунисти от ГРОБ,края ви е съвсем- съвсем близко....А не 60 процента са против това крадливо,мутренско управление а точно 88 процента......12 процента все още ви подкрепят *** от ГРОБ

82

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Значи 5 процента подкрепят безпрекословно правителството,33 процента до някъде а повече от 50 процента са против ! Какви са тези манипулации ? Народа ги кълне по градове,села и паланки,навсякъде и който срещна ги ругае ! Пак платени стъкмистики......Подкрепата за Герб е точно 12 процента - ***,63 000 полицаи и семействата им,35 000 военни и кредитните милионери.....Ето тези социални групи ги подкрепят !

81

Анонимен

преди 12 години

Всички сме за ГЕРБ. Дори тези които говорят против ГЕРБ във форумите. Пак ще гласуваме за ГЕРБ защото това е най-доброто управление, което сме имали до сега.

80

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Кой бизнес фалира бе ***... - фалираха обръчите от фирми и бизнеса с лобираните, безконконкурсни, държавни поръчки... - тия фирми не могат да съществуват без да цоцат от държавата и оставени сами в пазарна обстановка веднага фалират...Такива фирми не хранят държава, а точно обратното... - евала на борисов, че им спря кранчето и ги прати в небитието... - има още един мандат подкрепа от мен и доста други, мои познати...

79

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Бойко,преди няколко месеца каза че Гърците би трябвало да ни завиждат ! Как не те е срам крадецо ? Искам да сме "фалирали" като тях,а не да извършвате подобен геноцид над народа нагли,долни,мръсни гербави *** ! Ето новината от преди няколко часа !Гърците отново с великденски бонуси, българите на сухо3 април 2012, 09:16Въпреки историческата криза, великденски бонуси в Гърция ще има, съобщи Би Ти Ви. Допълнителни пари ще вземат земеделци, пенсионери и дори безработни.Властите в страната започнаха раздаването на празничните премии, докато тройката международни кредитори засилват натиска си за още по-смело намаляване на гръцките доходи. От днес гръцките земеделци започват да получават великденските си премии, а в четвъртък и всички пенсионери в страната ще получат великденската си пенсия. На 5 април предварително ще бъдат изплатени и майските пенсии.Също в четвъртък допълнителна заплата ще получат и държавните служители, а работещите в частния сектор ще трябва да почакат до срядата на Страстната седмица, за да видят в ръцете си празничния бонус. Безработните също ще получат великденски надбавки, които варират от 300 до 500евро и те ще им бъдат раздадени до Разпети петък.В същото време повечето българи ще останат без бонуси. За разлика от гърците, повечето работещи у нас няма да получат великденски бонуси, информира Би Ти Ви преди няколко дни.

78

истината

преди 12 години

Забрави ли са да кажат,че изследването е проведено в централата на ГЕРБ!

77

ФАШИСТ

преди 12 години

до 95- ВЯРВАМ ТИ И ЩЕ БЪДЯ С НЕГО НО , имам 3 златни коршума в патроните на моят снайпер - излъже ли , ще го опукам !!! ВЯРВАМ , ЧЕ ЩЕ НИ ВЪРНЕ НАЦИОНАЛНАТА ГОРДОСТ !

76

Анонимен

преди 12 години

Задава се нова тройна коалиция,като НДСВ ще бъде заменен от движението на Кунева,която пък си е тяхно отроче. Бог да пази България! Нищо добро не ни чака с тези които вече доказаха,че управляват по престъпен начин.

75

ха-ха-ха

преди 12 години

А ***-будала просто ме кефи :). От три години замразени мизерни доходи, в пъти увеличени данъци и цени на най-необходимото, напълно затрито здравеопазване, деградиращо образование, сега и парите за пенсии ще му откраднат, то акти ли не бяха, то подслушвания. Хора умират от глад, някакви малцинствени групи ги крадат и таковат, а държавата опс управляващите ги пазят, бебетата ги фърлят по кофите за ***, всякакви ненормалници вместо да са в клиника са разхождат по улиците, газят ги на пешеходни пътеки щот не са ръкомахали енергично, да покажат че искат да минат, бандитите спокойно припкат по улиците, а редовия ***-будала кеси в панелката зад решетки, а той доволен ли доволен :)))). За само за част от това в бяла държава да бяха три пъти омели което и да е правителство, а тук му се радват :)))

74

ФАШИСТ

преди 12 години

РЕНЕТА СПАСИ И *** но > СПАСИ НАЦИЯТА БЪЛГАРСКА ОТ БОЛШИВИШКИЯТ ГЕНОЦИД !!!

73

Анонимен

преди 12 години

За да бъде спасена България в този исторически момент и трябва премиер решителен и краен в действията си честен националист и патриот ,според мен на тези условия отговаря само един човек и това е БОЯН РАСАТЕ!!!