24

Анонимен

преди 12 години

Защо не извикаш на дуел наследниците на покойния Иван Чорбаджийозов, КРАДЕЦ ТАКЪВ?Да ти припомня твоя фраза:- Докато съм министър на финансите наследниците няма да видят никакви пари!!!не се ли накради?

23

до 11 Странджата

преди 12 години

Еее, един път да се съглася с теб, гербаджийски *** такъв!

22

Анонимен

преди 12 години

Всички знаем, че лидерът на БСП е руснак, нали те бяха на власт 4 години пък и цялата власт беше у тях, зашо през това време не завършиха проекта който все пак е на 33 години.

21

ха ха ха

преди 12 години

Господин никой иска да съживи политическите трупове от синьото политбюро с дебат:)))))

20

Анонимен

преди 12 години

Закриването на АЕЦ Белене пък ще струва на българския народ над 50 милиарда евро, заради по-скъпия ток от американските Марица Изток, от електроцентралите на дъщерята на Костов и на Цветелина Бориславова - Бойко Борисова.

19

Гогата

преди 12 години

Костов знае,че след 1 г. няма да го има и за това иска малко да си качи райтинга с говорене на глупости.Заедно с него си тръгва и ГРОБ и право към НАРОДНИЯ СЪД за национално предателство.Костов подписа затварянето на 1-ви и 2-ри реакто на "Козлодуй" сега заедно с Тиквата продължават с погребването на България

18

Анонимен

преди 12 години

Точно и ясно -АЕЦ не може да се изплати. При производителността си с печалби от 50млн. няма как да изплатим 11 млрд. Евро, камо ли да печелим!! Ток на цена 5 ст. се продава,няма как да се избие цената на централата.

17

Стършел

преди 12 години

Ами площадката за новия блок в Козлодуй без пари ли ще е? Ами платеното до сега оборудване и предстоящо да не работи 10-12 г. не трупа ли загуби? Ами новите знайни и незнани експертизи, консултанти и т.н. колко ще струват? А ЕС ще ни разреши ли нов реактор? А с инфлацията колко след тези години ще струва новата площадка?А ние по богати ли ще сме тогава? А как от 6,3 млрд. станаха 11,6? Това да не са нашите/чужди/ търговски банки. И защо НЕК да го изкопува, зада го продава евтино в чужбина?

16

Немеца

преди 12 години

Абсолютен предател е църния с *** джуки. Нима не изпродаде България за жълти стотинки? Фалира изкуствено най-апетитните предприятия. Приватизира ги за по един лев. И дефакто 90 процента от тях вече не съществуват. Най-хубаво си беше, като беше млъкнал като риба, какво се отвори пак да пелтечи глупости не ми е ясно.

15

Анонимен

преди 12 години

Костов кога Професор ? Отговаряй Полит иКономисте Гнусен

14

Лисан

преди 12 години

Аз пък предизвиквам Кумчо Вълчо на дебат за или против Белене. Кой е пък тоя *** с половин процент рейтинг, че да предизвиква когото и да било?

13

Анонимен

преди 12 години

Ванката Костов е пич ,аз съм го признал него

12

Анонимен

преди 12 години

Аз предизвиквам "командира" най-сетне да ни отърве от себе си и да разкара компроментираната си личност от бългаският политически и обществен живот. А ако вземе със себе си другарите си Станишев и Първанов, равен няма да има.

11

До10

преди 12 години

A ти пък искаш да им е гот на руснаците, нали ***.За тях ти пука.

10

наследник

преди 12 години

Този ще се пенсионира като депутат!за нищо не става.Крадец такъв знаеш,ли нещо за Иван Чорбаджийозов от село Ореш Свищовско?Продължаваш да крадеш парите на наследниците му!Кажи нещо по въпроса!

9

БоСимеонов

преди 12 години

Определено обществото се нуждае от разяснение по темата "Белене". В медиите се разнасят едни цифри от тук и от там. Искам да ни се обясни ако днес започнем строежа колко ще ни струва и след това референдум. И румънци и турци строят атомни централи на поразия...те *** ли са? Най-лесно е да не правим нищо, щото е безболезнено. А пък това, че ще монтираме реактора на Козлодуй и пароцентрала на площадката са глупости. Помнете, че има хиляда причини да не направиш нещо и само една за да го направиш.

8

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Хитър е тоя Костов... - опитва се да положи основите на бъдеща коалиция, но дали някой му вярва?...

7

Анонимен

преди 12 години

За да навреди на руснаците и да се подмаже на Уорлик, тоя е готов да ни продаде за 1 долар няма как да стане другарю Костов, първо България после фобиите и *** на ***.

6

Анонимен

преди 12 години

Костов пак лъже, защото печалбата на АЕЦ Белене зависи според това каква икономика ще се развие и колко ще се потребява и изнася. Ако Борисов и Костов ликвидират предприятията и хората емигрират в чужбина, естествено АЕЦ Белене ще фалира, както ще фалира и АЕЦ Козлодуй още преди да бъде закрита. Газова централа също може да фалира.

5

Червено !!!

преди 12 години

Интересно защо в днес.бг Костов е Командира, а Първанов не е Гоце или Станишев - Хамстера ????????Дали имат смелост да напишат "КомандирЪТ предизвика Гоце и Хамстера" :)