13

Анонимен

преди 12 години

А Такаааа! Видяхте ли мили протестиеащи какво стана сега ? Хем ше ни тровят водите ,хем някой друг ще има изгода от това. Честито на печелившите !

12

замърсено крайбрежи

преди 12 години

Бразилската прокуратура настоява Шеврон незабавно да преустанови сондажите си в Бразилия, да бъде изгонена от страната и да плати глоба от 11 милиарда долара (8,5 милиарда евро). Причината е, че на 9. Ноември, при сондиране, е замърсено крайбрежието на Рио де Жанейро.

11

Сомба

преди 12 години

Тъкмо ще си пият водата барабар с газта. Или може да си зареждат бутилките на такситата с вода, тъкмо ще има падне цената на превоза.

10

Газпром

преди 12 години

Другари, спешно дайте някой лев за нови протести против шистовия газ!!! Плакатите сме ви ги изпратили на Позитано.

9

Стефан

преди 12 години

Не знам, защо пишете минуси, като всички сте наясно, че скоро и ние ще го разрешим... Няма Белене, има много газ ама много. Румъния не случайно реве за граници. Каква е разликата да се добива газ на 50 км от нашата граница или на наша територия? Никъква! Само си пишем и се правим на оригинални! Румънеца като почне добива и тук ще мирише, все тази! Поне ще има икономическа полза! А ние, пак нищо! Странно племе са българите!

8

Анонимен

преди 12 години

За незапознатите тези находища са всички в северна Добруджа, на по-малко от 50 км от границата с България, а едното даже е на самата граница. Изглежда ще пускаме да извличат шистов газ, така и така ще ни отровят водите, поне и ние да спечелим нещо!

7

das

преди 12 години

Да, друг ще "намаже"... Сега заради румънците ще се натрови Добруджа, защото подпочвените води не са само в наша територия. Впрочем по всяка вероятност е въпрос на време и Бойко-свалените-*** да обяви, че убийците от Шеврон ще дупчат и у нас.

6

,,LARI,,

преди 12 години

RUMANZITE SA OGROMNI ZIGANI,MOSHENIZI.

5

Анонимен

преди 12 години

да ,шеврон са прасета от най алчните

4

Д

преди 12 години

Да се тровят мамалигарите! Тука да не са стъпили тия сондажници!

3

Анонимен

преди 12 години

Заслужаваме си беднотията!Сами си го правим.Нека Ромските ни съседи просперират!БСП пак ни го набутаха, защото те провокираха протестите.

2

щастливо прасе

преди 12 години

...да рови...Шеврон прасе ли е ????Щото този глагол...много е прасешки....

1

Стефан

преди 12 години

Ние бяхме против, сега друг ще намаже! Така е, българина винаги е бил странно племе!