35

е

преди 12 години

Мене па лани ме отвлекоха извънземни

34

Анонимен

преди 12 години

vse nqkoi drug ti e vinoven be Boiko sega Dqnkov i Traikov

33

Анонимен

преди 12 години

Еййй, гербери,мозъкът ли ви изфиряса, не ви ли е обидно, че вашите лидери държат в тайна всичко, правят си к'вото си искат и се отмятат за какво ли не ???ААА успокоявате се с факта, че проекта Белене е на комунистите и им правите мръсно !!!!

32

Анонимен

преди 12 години

Това ми напомня онзи лаф за "добрия Сталин и лошото политбюро".

31

Жоро

преди 12 години

ББ няма какво да подозира, това си е факт: Първо, Трайков му остави много свои хора, сетне - мин.Дянков се държи като продънена лейка; трето държавните чиновници от средния и висшия ешелон са му наследство от царя и партиите от Тройната коалиция, най-вече БСП и ДПС (в МЗХ). Нали Ванчо К. затова измисли категорията държавен служител, точно преди да сдаде властта на царя: за да си остави минички, които да гърмят през цялото упарвление на царедворците. Сетне те пък оставиха свои хора на Тройната коалиция, а тя на ГЕРБ. Затова при вземане на властта първата работа е да се отстранят в интерес н работата шефовете на дирекции и отдели. ББ и ЦЦ не го направиха и затова сега ББ се оплаква. Толкова ли не може да разбере,че още не изказал нещо на някое заседание и след 5-10 минути Станишев и Първанов може да му цитират какво е казал. Да не говорим, че Дянков се готви за втори мандат, ама май не такъв на ГЕРБ.

30

Анонимен

преди 12 години

За Родину!За Путину!За АЕЦу!Наздоровье!

29

Анонимен

преди 12 години

Боко отива на работа и пита секретарката -Има ли нещо за откриване днес ?-Не.-Тогава отивам в някоя телевизия или радио......

28

шопска салата

преди 12 години

Боко си пази интересите на родните мутрички,зощо му е някакви руснаци са се мотаят до кацата с меда

27

ognenja

преди 12 години

Поредното национално предателство ББ или предния голям плонж пред САЩ? И в двата случая случаи интересита на България не са защитени. Но той е такъв защото ние му позволяваме. Крайно време е да му потърсим сметка и да му бием един голям народен ритник, защото той става опасен за оцеляването на българсият род.

26

хахахаааа

преди 12 години

Фирма ООД ГЕРБ започва производство на газени лампи-същите ще се пласират в супер маркетите-Мин.Съвет,Президенство и Нар- събрание-количества ограничени!!!

25

ФД

преди 12 години

МОЛЕТЕ СЕ ДРУЖИНА ПОЛСКА И РУМЪНЦИТЕ ДА ПОЧНАТ ДА ДОБИВАТ ШИСТОВ ГАЗ, ТОГАВА ПИЯНИТЕ *** ЩЕ БЪДАТ НАЕБАНИ

24

Анонимен

преди 12 години

Тоя не ходи ли миналата година да инспектира докъде е стъгнало строителсвтото на площадката в Белене ???Сега излиза, че от месеци е взето решение, ноо не са сметнали за нужно да информират българския народ.И за какво и да го правят, то на раята не и трябва много информация.

23

Анонимен

преди 12 години

Габи, че нали умуването е за цената.Било скъпо.Много ми е интересно, след 5г на каква цена ще е това в Козлодуй.Да не се окаже, че за същите пари и в Белене е можело да се монтира...

22

Анонимен

преди 12 години

Тоя хептен изтреще!!!

21

topor

преди 12 години

Може да чете, може!За Винету и др. индианци!!!

20

боко, не лъжи

преди 12 години

ЗАЩО ТОЯ *** ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА Г-Н ПУТИН,НА ТОЯ ИЛИ ОНЯ ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕМИЕР,ЕВРОКОМИСАР И ПР. ЗАЩОТО ТИКВАТА КАКТО ЗНАЕМ ПЛЕЩИ КАКВОТО Й ТЕКНЕ В ПРАЗНАТА КРАТУНА НА МОМЕНТА.И ОСВЕН ДА СИ ПРАВИ *** ПИАР ЗА НАИВНИЦИ,НИЩО ДРУГО.ОТ ВСИЧКИ "ПОДКРЕПИ" ЗА БЪЛГАРСКИЯ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ,ПОЛИТИКАТА МУ,"ВИСОКИТЕ ОЦЕНКИ",КОИТО МУ ДАВАТ НО ПО НЕГОВИТЕ ДУМИ,БЪЛГАРИЯ ЗАТЪВА,НАРОДЪТ Е ДОВЕДЕН ДО КРАЙНА БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ.ТАКА ЧЕ НЕКА ЧУВАМЕ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ КОЙ КАКВО КАЗВА,А НЕ КАКВО ЛЪЖЕ И СЕ ХВАЛИ ТИКВАТА.

19

Анонимен

преди 12 години

Ха сега, истинските сталинисти дето изреваха днес на умряло че се спирал великия проект на българо-съветската дружба АЕЦ Белене, обвиняват Борисов че бил сталинист.Крадеца вика "Дръжте крадеца"

18

Анонимен

преди 12 години

Като се построи газцентралата и можем да кажем твърдо не на Путин да му врътваме кранчето.

17

A-ааъъъъ

преди 12 години

Може и да е прав,тук,иначе от къде ще се пръкнат докладите на Байрли и Пардю за наш бибитко и неговите връзки и така чист бизнес?!!!!

16

Анонимен

преди 12 години

Когато си гузен и несигурен в решенията си, които си взел , заради греховете си, не само шпиони ще ти се привиждат.Спи спокойно, продажен шут!