111

Решение

преди 12 години

Единственото решение е - моят дом е моята крепост. Да се разреши използването на огнестрелно оръжие при влизане в собствен имот без наказателна отговорност, така като живеят на улицата и биват избивани като животни, в каквато светлина ги виждаме в момента, ще се научат да пазят лично пространство и закони!

110

Българин

преди 12 години

Този блок е поредното доказателство, че *** трябва да живеят в пещери и дупки, а не в човешки жилища - просто защото НЕ СА ХОРА !!!

109

до 121

преди 12 години

Съгласен съм с теб.Щом *** не искат да се интегрират ,нека да живеят отделно в село или селище, което да е само за ***.Да, но кой сте ги храни, кой сте обучава децата им, откъде дрехи,обувки и всичко необходимо за живеене.

108

Ivan Grozni

преди 12 години

Нека порсто оставим проблема да се саморазреши... нека си чоплят там като ги влече...

107

Боби

преди 12 години

Само не ограничавайте достъпа до блока с метални решетки...не им давайте още желязо..преградете ги със...не знам и аз...*** може би...те от това поне си бягат...

106

Да, да

преди 12 години

Изселете ги тези *** България, до крак...

105

Анонимен

преди 12 години

РЕШЕНИЯ МНОГО НО ЕДИНСТВЕНО РАЗУМНО Е ***!

104

До 115 ?

преди 12 години

В Бургас искат да строят панелни блокове в 21 век ? Сериозно ли бе човек !???

103

Анонимен

преди 12 години

Аз викам да изселим всичките роми в 17кв километра дето ги искат Румънците и да им ги оставим:))))))

102

ivanina-j

преди 12 години

Да, ама един *** като седнели вечер да вечерят разпитвал децата кое какво е откраднало.Веднъж едно показало една мотика, а той рекъл: "Сакън, да отиваш и да я връщаш от където си я взел и друг път такива работи да не носиш в къщи".

101

Анонимен

преди 12 години

Който не може да си плати задълженията да лежи в затвор и да полага обществено полезен труд, докато не изплати задълженията си и разходите по-пребиването си в затвора - така е справедливо за мен.

100

Българин

преди 12 години

Незаконното присъединяване към ел-мрежата, според НК се наказва с глоба до 20 000 лева, а при рецидив - със затвор. Колко *** са арестувани и съдени за кражба на електроенергия?Да не говорим за това, че не плащат наеми, вода, че са разрушили общинска собственост !!! Тия отвратителни *** си позволяват всякакви безобразия, само защото ги търпим !!! Още в началото, като са почнали да разбиват сградата, е трябвало да бъдат прогонени насила и принудени да платят щетите.

99

ФХ

преди 12 години

Сметнах, че наемът на 50 квадрата за месец е 20 лв. А ние плащаме по 400 - 500 лв наеми и това е минимумът. Да ти подарят жилище и да се отнасяш по този начин с него - изтръгнати кабели и т.н., не мога да разбера такъв манталитет!

98

ГГГГГ-ха

преди 12 години

Каквато държавата с нейните създатели, такива и нейните обитатели.

97

Анонимен

преди 12 години

*** не са виновни, търсете проблема на Дондуков 1 и 2, през последните 22 г

96

Анонимен

преди 12 години

Добре де, щом в САЩ имат резервати за индианците, защо и ние не направим нещо такова? Вкарваме всичкия *** вътре и дори можем да изкарваме пари от новото шоу- Бай Мангу. 24 часав телевизионен канал, по който ще показват как тия маймуни се бият, убиват, зариват с л...на и т.н. Направо ще ударим в земята Биг Брадър, че в Европа кога са виждали автентичен бой с колове? Само са чели, че в каменната ера хората са се били с камъни, а сега ще могат да го видят при това в пряко предаване!

95

Ромът

преди 12 години

Искаам да ви каазвам че на десети до шистнайси етаж достъпа е само със специален тескере печатан от шефа на меешерето. Дава го на аренда за зваждане и добив на джилязо и меднъ жисъ

94

До Гого

преди 12 години

Много ти разбира черупката *** *** ... не философствай много , че преди 20 години си бачкал като севернокореец и не си смеел да си покажеш грозната *** муцуна извън "махлата" , а само 50 години преди това са правили *** като теб *** в хитлеристките лагери. Историята е живо същество , тя се движи и променя.

93

Анонимен

преди 12 години

ром да си в тази държава

92

възмутен

преди 12 години

Нали сега ще строят нови такива блокове с еврофондове. Даже в Бургас ГЕРБ настройват "социално слабите", за които са предвидени тези блокове да протестират. Авторитетът на кмета толкова се срина, че няма и накъде повече. След проведената от него среща с жителите на Меден Рудник демонстрира раздразнение за несъгласието за строеж на този блок и все още не е отказал тези пари, а напротив - насъскват за конфликти.