22

God

преди 12 години

Жалко за момичето ни. Адвокатът на убиеца е не по-малко нелеп в изказванията си от БГ-адвокатите на местните мутри. Убиецът се бил се върнал да провери дали е добре момичето, при условие, че е избягал след удара. Такова нещо може да мине само пред БГ-съд. Обърнете внимание каква гаранция му е определена - 1 млн. $, т.е. ще си стои в панделата докато не мине делото, освен ако не е милионер. У нас щяха да му определят сигурно 3 до 5 хил. лв. ако изобщо има гаранция. Дано получи максимална присъда!

21

Уошингтън

преди 12 години

Горкото момиче,мир на праха и.Но тя е вече не е била българка ,с обещаваща кариера никога е нямало да се върне.Можем да скърбим за много,които са живи в чужбина,но България е затворена страница за тях.

20

Мето

преди 12 години

Бих искал да помоля журналистите от Днес Бг. да ни информират каква точно присъда е получил този младеж и колко време е отнело да му я постановят. Нека да направим едно леко сравнение. В България, например, на такъв шофьор на първа инстанция биха му дали 1.5 г. условно с три години изпитателен срок, както и личните извинения на съдията, че го занимават с глупости.

19

jj

преди 12 години

изключително симпатично момиче.. трагедия .!лека и пръст ..

18

Анонимен

преди 12 години

Жалко! :(Красиво, а явно и талантливо момиче си е отишло нелепо.

17

:((((

преди 12 години

Млада и талантлива си отива толкова рано,а разни извратеняци педофили,убийци и крадци живеят пъти повече...не е справедливо. Бог да прости милото момиче

16

Анонимен

преди 12 години

Според статията от друга медия се разбира, че въпросния шофьор има насрочено дело срещу него за 2-ри Април за нападение над жена от Август миналата година. И сега като му добавят още едно дело за убийство + бягане от местопрестъплението ... минимум 1 доживотна.

15

fiermen

преди 12 години

Няма ли край тази тъжна хроника , в България пияни шофьори газят и убиват млади хора , сега и отвъд океана пак млад Българин !!!!!

14

Петя

преди 12 години

Ето безобразията не са само тук в България,но за разлика от нашата хубостна страна там нещата няма да останат ,безнаказани и очернени от продажни адвокати,съдии и т.н.Много жалко за момичето наистина,да почива в мир :)

13

optimist

преди 12 години

*** Барнс ще лежи мноооого. Лека му пръст на момиченцето.

12

Анонимен

преди 12 години

Тоя дали ще е с условна?

11

Анонимен

преди 12 години

6 - нещо си в грешка ! спомням си преди няколко години американка утрепа цяло българско семейство спряло отстрани на магистрала и получи някаква смешна условна присъда

10

ВЕСО

преди 12 години

ЖАЛКО,ей това е лоша новина.Млад и талантлив,човек заминал си нелепо.БОГ ДА И ПРОСТИ.В най хубавата възраст да си отиде - много жестоко.

9

Анонимен

преди 12 години

Навсякъде по света пияници пресичат на червено и убиват хора, но само в българския съд минават на зелено!Каква злощастна съдба за горкото девойче?! Мир на душата и!

8

KKK

преди 12 години

това само в Батустан може да стане .... Цецо е виновен !

7

бим

преди 12 години

Лоши,лоши и само лоши новини - от днес нататък ще слушам само музика - иначе тук ще полудеем

6

sostin

преди 12 години

жалко за момичето. Там поне тоя хубостник ще однесе едни 200-300 годинки затжор , че те така обичат там да им дават, за разлика от нашите дет си ги пускат условно .

5

София 20 век

преди 12 години

Тълпата ревеше:"Ю-ес-ей!Ю-ес-ей!"

4

Анонимен

преди 12 години

Жалко за момичето, но поне е сигурно, че виновникът ще получи подобаващо наказание !до онзиден.беге:Как разбрахте, че е бил пиян ? Никой никъде не казва, че е пиян ?И не е "пеш", а е "пеша" ... пеш на село..

3

Анонимен

преди 12 години

Ако беше еврейка, сега шофьорът щеше да е на електрическия стол.