120

Анонимен

преди 12 години

Гоцевистите яко пишат днес

119

тъпчо

преди 12 години

Елемнтарна схема за източване на държавата. Аз ти давам едни пари/държавни/ за нищо, ти ми ги връщаш/пак за нищо/ в частния джоб

118

до 129

преди 12 години

казах го иронично ;)

117

xj

преди 12 години

Ако човек получава да кажем 700лв. на месец (разсъждаваме статично разбира се, към днешен ден) то сумата от 382 000? = 747 127лв. би я събрал същия този човечец с такава заплата за... ~89 години Бачкане (разбира се, без да си плаща данъците).Та така :)За мен ще може ли едно такова договорче за приказване - колко сме надежен партньор на ЕС ?? Мм ?

116

Уууу Червени Крадци

преди 12 години

И продължават пак едно и също да драскат

115

Анонимен

преди 12 години

Нищо ново под Слънцето , Станишев се скрил зад жена си , пък Цврътнята зад тъща си !

114

100 апартамента

преди 12 години

5-6 червени Кутевци има тук.И все едно и също пишат.

113

9689

преди 12 години

Шестак,скрит зад тъстовете си най-добре е да се скрие в миша дупка.

112

Анонимен

преди 12 години

А Цв.Цв. - зад тъща си! Ха-ха!

111

Анонимен

преди 12 години

Боги е най -големият симпатяга,всички други боб са яли с люти чушки.

110

до 120

преди 12 години

Че кой твърди, че червените не са за затвора? Там им е мястото, особено на партийната им върхушка. Въпросът е в това, че и Цецо е за там, дори ти сам казваш, че е откраднал :) На практика се получи така, че докато тия от ГЕРБ уж разследваха далаверите на Тройната, вече те самите станаха за разследване......

109

Анонимен

преди 12 години

Искам да помоля всички съфорумци да не титулуват Цецо с прякора " Маймената " !!! Да не обиждаме животните , щото има Закон за това ! Пък и маймуните са интелигентни животинки ! Задоволяват се с наколко банана и не искат шест хралупи !

108

Гатанка

преди 12 години

Лъскава, мазна, преяла физиономия плашеща децата, жълти зъби, надменен поглед и високо самочуствие / на какво отгоре/ що е то?

107

ОТ КЛИНИКАТА

преди 12 години

*** е медицинска диагноза.Ц.Ц.напълно покрива "изискванията"!Имаше интервю по БНТ с Хохегер на което изясни,че скандалът се организира от хора перящи мръсното си бельо и че в България няма корупция по темата ,защото не са давани мангизи на политици и рушвети.Основното в интервщто бе,че комисия от професионалисти по ПР МОЖЕ ДА ОЦВЕНИ СВЪРШЕНОТО,НО НЕ И *** ОТ НС,ПЪК БИЛИ ОТ ГЕРБ,АТАКА,СДС,БСП НАЧЕЛО С УМСТВЕНИЯТ И ХОРМОНАЛЕН СБЪРКАНЯК ЯНЕ ЯНЕВ!

106

...

преди 12 години

Цецо откраднал 300 00 лева :)Само секретарката на СерГЕЙ е откраднала 360 00 ЕВРО!!! И бесепарите имат нахалството да наричат Цветанов престъпник ?!?! :)))Колко *** народ :)

105

Десен

преди 12 години

Преди няколко дни Бойко си призна, че е постъпил популстки и че всички мислим като комунисти вкл. и той. Е тук се почуствах обиден защото аз не мисля като комунист.Явно обаче като гледам мисленето на хората за голямо съжаление Бойко е прав.

104

666

преди 12 години

Каква жена?Това е част от декора,сложен от режисьорите на пиесата "Парите и властта"!И декорът даже протестира,че е честна жена!Докато Йосифов пра парите-честна жена!Сега украйнчето се разпорежда с парите,изнесени още 1990 във Виена-още по-честна жена!А Гоцето пък драпа той да е наредителят на сметката!И той честен,та чак се отнесъл от честност!Боят е кой да нарежда плащантията-другото е театър и дим на сцената!!!ПАРИТЕ-туй е въпросът!Каква жена?!ПАРИТЕ!!!И не този жалък милион!!!Онези пари!!

103

Анонимен

преди 12 години

Ама кой е този свежар на снимката?!? Не е героят от приказките, чист като сълза, който изгорил собственото си сърце, за да свети на другите.... Не ми прилича на Батман, който спасява Готъм сити..., не ми прилича на агент Смит..., да не би да е някой Европеец, доказан борец за правда и против корупцията?!?А... , то било Цоцко с апартаментите! ....Морален образец и строг надзирател на правосъдната система, единица марка за непорочен политик в България

102

до 104

преди 12 години

Не ти трябва да знаеш много, че ще свършиш като Мишо Бирата. Но ето ти някои от всеизвестните му дела: незаконно придобито имущество (чрез средства с недоказан произход), четене на неразсекретени СРС-та от трибуната на парламента (което е престъпление срещу Конституцията), връзки с престъпници, които са правили дарения за МВР и са получавали закрила, и какво ли още не. Във всяка бяла държава щеше вече да търка наровете, а у нас още му позволяват да се вихри..... Айде, почвай да му адвокатстваш.

101

лллл

преди 12 години

Точно този елемент няма право да говори, бил се крил зад жена си??? Ти зад кого се скри бре ??????????????