82

Анонимен

преди 12 години

Комунистите вместо да лаят ,да се засрамят-където се разрови ,все комунистически обири излизат!

81

КАЗАЛ ГО Е...НАРОДА

преди 12 години

"Шило в торба ,не стои ",.......как би се оправдал -----Съси Хамстера ?Това си е живо признание за "Слаба Съд. система ,корупция ,далавери и търгаш в Бг"!Никога повече, няма да има ----СДС,БСП,НДСВ,ДСБ,ДПСвечна опозиция 300години ,народа не забравя ---------------НАКАЗВА!

80

ЕС

преди 12 години

По заръка на Доган ,така ДЕЙСТВАХА от 3-ната коалиция ,.....слугите на ***!Затова народа ги издуха в НЕБИТИЕТО !

79

БОЙ за СВОБОДА

преди 12 години

"*** си с рози накичи ,насраното да не личи"---Р.Ралин ! Е ТОВА Е НАЙ ВЯРНАТА ДИАГНОЗА за бкп-бсп и нейния вожд серГей...

78

СерГей

преди 12 години

Дааа 760 000 лева явно такава малка сума е разрешено да откраднеш от бюджета на България.Крадете всички и да се свършва, това е явно веруюто на комунистите.

77

Анонимен

преди 12 години

Сега ще изхарчат още 1 милион, за да разследват какво се е случило и после и бонуси ще си раздадат за тая работа.

76

Анонимен

преди 12 години

Не ме интересува дали някой си лъска имиджа , бастуна или нещо друго ! Знам , че при Костов ,Царя и Станишев , нямаше криза , пенсиите и заплатите се увеличаваха на всяко тримесечие с по 5-10% .Имаше растеж , пълнеше се фискалния резерв ! А какво се случва при гробокопачите на България и българския народ виждаме и чувстваме всички ! По-некъдърно и безотговорно управление България не е имала през 1331 г. си съществуване ! И по време на турското робство май сме били по-добре ! Анатема за ГЕРБ!

75

Д0 89

преди 12 години

каква антикризсина програма бе? В период на финансова криза единственото коет трябва да се прави е да се пестят пари и да се убеждават тези, които все още имат пари да ги инвестират тук! само че: при положение че всички пазари са буквално сринати, а в БГ е останала само една гоа, буренясала земя а там кдето не етакава е засадена с бетонно гета...какво антикризисно да се направи???! научи ни, че да се светнем! само демагогия като на гейзера и Гоце не стига!!!!!

74

хе хе

преди 12 години

2006 г.240х.евр.,2008 г.143х. евр,за 383 х. евра и аз щях да родя на Станишев едно предизборно бебе и нямаше да се женя за него, за такъв надут съсел е по-добре да изпереш малко/не чак толкова/ пари

73

навсякъде далавери!

преди 12 години

Отвратена съм от всички български политици, срамувам се от днешна България...и ми е много мъчно за трудолюбивите българи превърнали си в безработни, болни, отчаяни и смазани от "демокрацията" Не е вярно, че няма пари- винаги е имало но не за нашите майки и бащи /пенсионерите/ нито за заплати, нито за децата на България, а за вечери, бонуси и т.н и съмнителни сделки. Такова грабене, такава алчност....чак ГРЯХ!

72

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Резултатът от всичко това е, че Диария Сергеевна е вече милионерка...

71

тъп комунист

преди 12 години

Защо пък бойко и ГЕРБ ходят в Австрия-Виена да създават комисия и да разследват едни 1.5милн.евра дадени за RP за изчистване имиджа на МВР и Съда и после едни вечеря за 90 000 евра и едни 340 000 евра се връщат при моника днешната съпруга на нашия Гей-вожд станишев.ТОВА Е КОНСПИРАЦИЯ ДРУГАРИ НЯМА ТАКИВА НЕЩА ТОВА СА ИНСИНУАЦИИ създадени от нашия върл враг ГЕРБ....

70

до номер 83

преди 12 години

не членувам в партия и никога не съм бил,уважаеми 83,но много добре си спомням за разлика от Вас как всички еврофондове бяха блокирани при Станишев и как мазно другарите му се подсмихваха и как Доган решаваше на кой,колко и срещу какво.

69

до ЛЕНИН

преди 12 години

А бе другарю, държавата като купува скъпия ток на Цветелина се радваш, а? Добре ли ти е да плащаш скъп ток всеки месец? Добре ти е, даже сигурно искаш още да го вдигнат...

68

Кутев

преди 12 години

Другари, малко по смело!!

67

До 83

преди 12 години

При Тройните нямаше криза, чуждите инвестиции от ЕС валяха и българите имаха пари.... Но да, прав си, че и ГЕРП са крайно слабо правителство. Можеха поне НЯКАКВА антикризисна програма да изкарат, а те си клатят краката и потъват в популизъм!

66

до 71

преди 12 години

А ти на умен ли се правиш? Плащаш 5-6 хиляди данъци на година, а пък искаш да дириш отчет за 20 милиарда. Айде стига с тея простотии - нашите пари това, нашите пари онова. Данъците да не са по желание? Навсякъде ги има и навсякъде има избори за това кой да ги харчи. А иначе сметка не дириш за безплатно образование, Бърза помощ, милиция, военни и т.н Ама за тая вечеря ти е много тегаво. Искаш и ти да си бил там, нали?

65

Ленин

преди 12 години

Ха ха, комунистите се активизираха!! Значи, държавата дава едни пари за лобиране, част от тези пари се връщат в човек приближен на тогавашния премиер. Не само, че има конфликт на интереси, ами и става прибиране на държавни пари в нечии джоб. Ха ха, крадливи мизерници!!

64

Анонимен

преди 12 години

За разлика от тук, медиите в Австрия не са платени и не се държат от комунистите. Съда също.

63

Анонимен

преди 12 години

НЕЗНАМ ДРУГО ,НО ЗНАМ ЧЕ СЕГА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 3 ГОДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО БОРИСОВ ДОСТИГНА ДЪНОТО ВЪВ ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ НЕ САМО В ЕВРОПА НО И В СВЕТА МНОГО ПО ЗЛЕ СМЕ ОТ ПРЕДИ ПРЕДХОДНОТО ПРАВИТЕЛСТВО